RE: Vozačka dozvola (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Ana RR -> RE: Vozačka dozvola (1.11.2012 16:12:44)

Ksenči, evo ti polukružno klik

Anoniman -> RE: Vozačka dozvola (1.11.2012 16:32:45)

da, polukruzno je ovo sto sam strucno objasnila kao napred-nazad-napred, a ovo sto sam ja trebala da odradim nije to.

ovo je u principu voznja u rikverc, s tim sto imas i cosak, moras da skrenes.

Ana RR -> RE: Vozačka dozvola (1.11.2012 16:53:29)

Aha, kapiram.

Ja sam na polaganju vozila 300m pravo, uradila polukružno i vratila se na poligon. Ništa drugo mi nisu tražili.

Anoniman -> RE: Vozačka dozvola (1.11.2012 16:58:50)

Lastin rep Ksena?

Anoniman -> RE: Vozačka dozvola (1.11.2012 20:08:54)

ovde nema poligona (ni na casovima) i svi moraju sve da odrade (sem ako ne "podmazu" [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image])
ne znam, nisam cula za lastin rep [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Trcosava -> RE: Vozačka dozvola (28.7.2013 21:33:06)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Aha, kapiram.

Ja sam na polaganju vozila 300m pravo, uradila polukružno i vratila se na poligon. Ništa drugo mi nisu tražili.

Ti si onda imala debelu vezu [sm=jezicek.gif]

Elem, žene ja moram da menjam moju VD - ističe mi u novembru, a ja tada neću biti tu. Jel znate, ima li gužvi?

Štetica -> RE: Vozačka dozvola (28.7.2013 21:44:39)

Trco ja sam cekala oko 15dana da mi urade novu,a vozila sam na potvrdu da sam predala za novu. Ja sam to menjala prosle godine i zbog prezimena a i bila mi je istekla. Koliko se ceka u Bg nemam pojma,ako ti treba veza,na Vozdovcu imam "debelu" .

lesica -> RE: Vozačka dozvola (28.7.2013 21:45:56)

Trco nema guzve, jedino sto nekih nedelju dana cekas na izdavanje. Mm je skoro menjao pa otud info.

Trcosava -> RE: Vozačka dozvola (28.7.2013 22:55:07)

Ma ja ću po hitnom postupku da tražim. Nego mislila sam na gužve u samim MUP-ovima. Pošto sutra imam turu - MUP, podizanje rezultata maminih u Dragiše Mišović plus optičar. A svi negde od 8 rade i ne znam kud pre da idem. A naravno, ni jedan MUP nema više poštu - nego prvo po uplatnice, pa onda plati uplatnice pa ostalo... to mi najveći cim.
Razmišljam da li da idem u neku stanicu u Mirijevu ili da idem dole u ''''Belu kuću''''[sm=zmeden.gif]

Ana RR -> RE: Vozačka dozvola (28.7.2013 23:26:54)

Trco, nisam imala vezu, da li im je bio takav dan ali uopšte nas nisu maltretirali. Doduše, davno je to bilo, 2003. godine još.

cvećka -> RE: Vozačka dozvola (29.7.2013 10:24:22)

Trco, povedi dete, bar na Nbgd pustaju preko reda sa decom (: i ima posta pored (((:

Trcosava -> RE: Vozačka dozvola (3.9.2013 8:28:34)

E da ja upišem update za vozačku.

Po novom, u MUP-u Palilula opet ima pošta.
Nije bila gužva za predavanje, bila je gužva na slikanju (prosto ne verujem, ali tamo gde se slika, izgleda da se i popunjavaju obrasci za pasoše) i pitam
Ja; Jel problem da uđem preko reda, imam samo da se slikam za vozačku, dete me čeka u autu (napolju je plus milion)
Ostali: Naravno, nije problem.
Jedna baba: A jel dete samo u autu?
Ja: ??? Pa nisam luda da ostavim samo dete u autu, nije sama. Njen otac je sa njom.
Baba: E pa onda ne može, ona je na sigurnom.
Ja i ostali: ?????????????

Naravno, nisam prošla bez peripetija. Predala ja po hitnom postupku - u ponedeljak predala, rekli u sredu popodne.
Dođem ja u sredu popodne, kaže teta nije stigla, ali pošto joj je moje prezime zapalo za oko, pregleda i kaže ''Ahaaa, ona je otišla u Pančevo greškom, sutra posle 11 doalzi poštar.''
Ok, dođem ja sutradan posle 11, pitam onu tetu jel im bio čika poštar, kaže nije posle 15h. Ja već u panici, kako nije, pa koleginica vaša rekla da stiže oko pola 11... No na kraju joj kažem da je moja vozačka otišla greškom u Pančevo i onda joj klikne. Stigla je! Jupiii!!

@ Ana RR - ja sam se to šalila gore (vidiš da sam turila smajlija), a i ja sam polagala 2003, u okotobru [sm=smiley36.gif]

@ Cvele - tamo u Paliluli nemaju klimu unutra, nije mi padalo na pamet da vodim Anu u onu gasnu komoru

dunja RR -> RE: Vozačka dozvola (3.9.2013 10:44:02)

Uskoro mi ističe probna dozvola, šta beše sada radim, jel nešto menjam?

Anoniman -> RE: Vozačka dozvola (3.9.2013 13:01:52)

I meni istice 10.9. ja mislaimd aides u sup i vadis novu, stalnu dozvolu, onu na 10 godina[sm=bravo.gif]

pandina -> RE: Vozačka dozvola (13.9.2013 14:26:33)

Ja sam dobila dozvolu jos pre 10 godina i tada sam aktivno vozila godinu dana. Medjutim, sada me strah posle toliko godina nevozenja i da se uhvatim za volan. Uzela bih dodatne zasove, uopste nemam pojma koliko bi mi casova trebalo. Imam utisak da nemam pojma nista, a mozda je to samo zabluda. Kako to ide? Odem u bilo koju auto skolu, platim i to je to? Je li tako? Sta mislite koliko casova mi okvirno treba? Ja nisam nikada u Beogradu vozila, mozda bi to trebalo uzeti u obzir.
Moram i vozacku da promenim jer mi se ne poklapa sa licnom kartom.

Peace* -> RE: Vozačka dozvola (13.9.2013 14:29:01)

Mislim da će ti to najbolje reći u autoškoli. Prosto, idi i reci im to što si rekla nama. Sedi za volan, i videćeš. Mislim da je vožnja auta isto što i vožnja bicikla - to se ne zaboravlja, samo izađeš iz fazona.

minnica -> RE: Vozačka dozvola (13.9.2013 14:30:29)

Ja isto tako nisam vozila u prvoj trudnoći i kad je beba bila mala, pa vozila kasnije, pa nisam u drugoj trudnoći. Nisam uzimala časove, samo sam sa mm malo vozila, a posle sama.
Moja drugarica je uzimala tako dodatne časove, možeš u bilo kojoj auto školi.

pandina -> RE: Vozačka dozvola (13.9.2013 15:08:16)

Da, u pravu ste. Nadam se da mi nece trebati nesto mnogo casova i da cu se brze nego sto mislim vratiti u formu.

Ana13 -> RE: Vozačka dozvola (13.9.2013 17:59:29)

Tako sam i ja "zaboravila" kako se vozi. Polozila sam 2004.god i to sam bila poprilicno dobra,instruktor me vec prvi cas izveo sa poligona u gradsku voznju. Ali sam ja mesec dana po dobijanju dozvole presla u Nis na fax i nisam imala prilike da vozim.Kad sam isla kuci,mozda sam 3 puta sela u kola(doduse na duze destinacije).I sad ce mm da uzmu dozvolu na 3 meseca,a ja ne smem da sednem za volan [sm=smiley19.gif]. Ne znam da li da se vozim malo sa njim ili da uzmem casove [sm=zmeden.gif] On me tera da probam,a mene je strah.Nemam pojma sto? Cak su mi Mod i Serpica objasnjavale kako nije strasno,kao da sam malo dete [sm=smiley36.gif]

pandina -> RE: Vozačka dozvola (13.9.2013 18:45:57)

Ana, kod mene je slicna situacija, ja stalno izmisljam neke izgovore da odlozim to jer se plasim, ali sad sam definitivno odlucila da uzmem casove. Svi vozaci oko mene se nude da uz nji se podsetim, ali meni nije to to. Ipak, kad znas da je pored tebe instruktor, sasvim je drugacije.

Ana RR -> RE: Vozačka dozvola (13.9.2013 18:52:00)

Pandina, mislim da ćeš biti opuštenija i sigurnija sa instruktorom prvo jer je to totalno nepoznata osoba kojoj je to posao, a i zato što ima duple komande, naravno Moja drugarica je uzela 10ak časova, čisto da se podseti i evo sad super vozi.

pandina -> RE: Vozačka dozvola (15.9.2013 11:30:55)

Da, Ana, u pravu si. Tako cu i da uradim. Nego moram prvo da proverim da li moram da uzmem novu dozvolu (posto mi se ne slaze sa licnom kartom) ili moze da se voze ti kondicioni casovi i bez dozvole.

vukosava -> RE: Vozačka dozvola (15.9.2013 16:35:11)

Mene je moj insturktor esktremno nervirao. Non stop sam gresila kako ubacujem u brzinu na casovima, krcao menjac na jugu. Toliko me je nervirao da sam polozila iz prve, bez greske na ispitu ali ipak uzela jos casova da me nauce kako da dovezem do kuce posto mi je ulica ekstremno strma... Uf kakva trauma to polaganje. Ja nisam zelela uopste da polazem voznju ali su me nagovorili. Kad sam sela u auto i naucila, nisi me posle mogao isterati, evo vozim vec 20 godina (al sam matora :) Moja prva velika voznja nakon polaganja (sedam dana nakon polaganja) je bila Uzice - Nis, vozila sam mamu i sestre kod bake. Sad kad pomislim nema leba da bi ja sela toliki put sa nekim pocetnikom. Jos mi je pukla guma kod Krusevca... E mlado, ludo... Moja mama se uvek plasila da vozi van grada. A nakon sto tate vise nije bilo, ja sam bila porodicni vozac (odkad sam polozila za voznju otprilike).

Наташица -> RE: Vozačka dozvola (27.9.2013 21:54:59)

е кад напишем читав пост, кликнем и јави ми да ми је неко срање истекло па све морам поново...тачно би рачунар запуцала.
[sm=smiley35.gif]
него, ово је за мене "болна" тема. имам возачку од 2007 и не знам јесам ли сјела возити 4 пута и то на почетку. како нисам имала ауто, нисам возила и кад сам га добила...једноставно не смијем. све мислим неког ћу запуцати и направити неко срање. како имамо рено мегана који је непрегледан и велики за мене, јер сам метар и шумска јагода, ја још горе не смијем. све наговарам мужа да узмемо неко мање ауто. љута сам на себе што никако не могу да се наканим узети часове вожње. срећа па живимо близу центра па све обављам пјешке, али кад треба нешто хитно..колико је пута муж изашао с посла па возио, посебно кад дијете треба докотру. љута са на себе због тога страха.

nela79 -> RE: Vozačka dozvola (5.11.2013 9:24:22)

Beogradjanke, trebam da zamijenim svoju Bosansku vozacku dozvolu. Izmedju ostalog treba mi i i ljekarsko uvjerenje da sam sposobna da budem vozac. :)
Gdje se ono vadi? Koliko traje procedura vadjenja i koliko kosta?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>