RE: Vozačka dozvola (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Rosita -> RE: Vozačka dozvola (26.9.2015 0:10:32)

Hahaha, ni ja :). Ni sela za volan parkiranog :D.

Rosita -> RE: Vozačka dozvola (27.9.2015 13:05:00)

IZVORNA PORUKA: degu

I sebi sam posebno odvojila gde se ne izriče zabrana upravljanja, pa sam znala da se za sve ostalo izriče [sm=smiley36.gif]

e , ovo nisam slusala, iz kog je to dela degu? Tj. u kojoj oblasti imam to da procitam (nemam literaturu, nasla bih na netu pravilnik ili sta vec)

Zemunka85 -> RE: Vozačka dozvola (27.9.2015 13:10:55)

Da vam se pridruzim.
Em nemam vozacku, em me to ne zanima, em moram, em nemam poojma kad cu ... ;(

Rosita -> RE: Vozačka dozvola (2.10.2015 13:16:06)

Polozih i ja, 96 %[sm=sloncek.gif]

mamin mish -> RE: Vozačka dozvola (2.10.2015 13:20:12)

Cestitam Rosita!!!

emicaa -> RE: Vozačka dozvola (2.10.2015 13:37:03)

IZVORNA PORUKA: Zemunka85

Da vam se pridruzim.
Em nemam vozacku, em me to ne zanima, em moram, em nemam poojma kad cu ... ;(

ovako i kod mene,da još dodam em je preskupo tako da do daljnjeg ništa od toga [sm=smiley1.gif]
Rosita čestitam [sm=bravo.gif]

nata11 -> RE: Vozačka dozvola (2.10.2015 14:05:18)

IZVORNA PORUKA: Rosita

[sm=bravo.gif]

degu -> RE: Vozačka dozvola (2.10.2015 17:18:57)

IZVORNA PORUKA: Rosita

bravo[[sm=bravo.gif] tek sad videh pitanje, al sad nije ni važno [sm=smiley36.gif]
Zemunka, sve isto i kod mene, jedino što reših da ću sad ili nikad [sm=smiley36.gif]

Rosita -> RE: Vozačka dozvola (2.10.2015 18:17:02)

Da, da, posebne mere i ovlascenja :). Odjurila sam na posao, nisam cekala rezultate nego sam posle zvala autoskolu. Ali mislim da sam promasila neku dopunsku tablu i neku oznaku na kolovozu, da l je za namenu saobracajne trake ili skretanje saobracaja. Ne bih verovala da cu pogresiti iz znakova, al nije ni vazno.
Evo degu i ja vas motivisemo, ajte i vi :)
Hvala :*

Rosita -> RE: Vozačka dozvola (26.10.2015 22:32:52)

Degu, kako ide? Ja odradila cwtiri casa do sad. Malo me nervira jer nisam neki talenat[sm=smiley36.gif], al dobro, danas sam vozila po naselju, neverovatno ali ja vozim[sm=smiley36.gif]

amdn -> RE: Vozačka dozvola (26.10.2015 22:36:33)

mamike svaka cast, stvarno treba imati polozeno, ja vozim od 2001. a mm polozio 2010. nebih sela sa njim u auto ni luda, ne zna covek da vozi,
a stvarno treba,lekar, ili ovo/ono svugde autom brze dodjes :)
Bravo Rosita bice super na kraju :)

degu -> RE: Vozačka dozvola (26.10.2015 22:41:52)

hahah i mene nervira što sam antitalenat[sm=smiley36.gif]
mnogo je to meni teže nego što sam zamišljala i jako se bojim, taj strah me prilično sputava. Trenutno imam utisak da ću biti izuzetak koji neće nikad položiti vožnju :D vozala sam ja već po gradu, sutra mi je mislim 14. čas, ja sve idem po 2 časa, al nisam nešto naročito mnogo naučila. Još sam u prvoj i drugoj brzini, još nisam parkirala ni vozila u rikverc. Gubim se kad skrećem, ne znam koliko treba da namotam volan i kad trebam da počnem da ga ispravljam, nisam baš najsigurnija koliko mesta zauzimam na putu i onda plus sad kao treba primeniti sva ona pravila sa testova i usput paziti na sve što se dešava oko tebe, uopšte nije jednostavno, mnogo stvari sad treba povezati, uklopiti, primeniti...nije lako uopšte

Mariya -> RE: Vozačka dozvola (26.10.2015 22:46:54)

Rosita čestitam[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
degu, kad imaš vremena, sedi u auto i vežbaj sama na praznom parkingu, ili još bolje na punom[sm=smiley36.gif] Ni da imaš 140 časova ne možeš naučiti dobro da voziš, za to je jednostavno potrebno vreme )meseci i godine) i puno vežbanja. Niko nije naučio da vozi posle 40 časova odvezenih u auto-školi,vremenom ćeš steći rutinu i automatski raditi ono što ti je sad teškopovezati i uklopiti, tako da samo vežbaj!!

degu -> RE: Vozačka dozvola (26.10.2015 22:55:35)

Pa to, on sad kad meni kaže uspori ja moram da razmislim šta sve trebam da uradim da bih usporila, ali to će već sve doći rutinski, bar se nadam. I hvala za ovaj odgovor, malo mi je lakše [sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: Vozačka dozvola (26.10.2015 23:01:34)

Degu bre, kako si vozila po gradu ako si samo do druge brzine išla [sm=smiley36.gif] e dobra si [sm=smiley36.gif]

Ja sam polagala davne 2003. godine i baš sam bila talenat, što po mišljenju mog instruktora što po mom mišljenju. Baš sam uživala u vožnji. A nikad pre nisam sela za volan. Međutim, nisam imala svoj auto, godinama nisam vozila a što si stariji to je teže osloboditi se nekih stega. Sad vozim, vozila sam i po Kalgariju, ali nije to taj osećaj kao nekad. Kad vozim putem kojim sam x puta vozila skroz sam ok, ali na nepoznatom terenu sam ukočena. Mrzim to jer znam kakva sam bila kada sam tek položila. Ali dobro, nikad nije kasno, mamina koleginica je položila sa skoro 50 godina pa je i do CG vozila [sm=smiley1.gif]

wivern -> RE: Vozačka dozvola (26.10.2015 23:16:00)

Bravo zene, svaka cast. Opusticete se vremenom, samo dok naviknete na to ludilo u saobracaju.
Ja sam polagala 2002-e na nesrecnom jugicu koji se stalno gasio. Zato posle kad sam sela u skodu bilo mi kao da sam sela u mercedes [sm=smiley36.gif]
Bitno je samo da se oslobodite tog straha, sve ostalo je rutina.

Rosita -> RE: Vozačka dozvola (26.10.2015 23:37:23)

Bogme ja sam danas vozila u trecoj, haha. Vozim na seatu. Iste muke imam kao ti degu, doduse ja sam tek dva casa poligon i dva moj kraj, ali toliko mi je sve na razmisljanju, od silnog misljenja ne reagovah brzo na pesake. Jednom sam se i potpisala [sm=smiley36.gif], instruktor kaze da se ne mangupiram, haha. Salu na stranu, po njemu moram da se opustim. A ja sam tip koji se ne opusta lako, ni u cemu.

wivern -> RE: Vozačka dozvola (26.10.2015 23:48:00)

Opaaa, vidi Rosite, kao Fandjo [sm=bravo.gif]
[img]http://yoursmiles.org/psmile/pilot/p0504.gif[/img]

degu -> RE: Vozačka dozvola (26.10.2015 23:55:16)

Nemam pojma, jos mi trecu brzinu nije pokazivao,niti smo isli na poligon,cudan neki raspored ima moj instruktor. A pesaci i bicikisti samo smetaju :D mene taj strah pojede,al sad nemam kud,nema odustjanja

Rosita -> RE: Vozačka dozvola (27.10.2015 6:43:18)

Hahaha, wiv :)
Meni je prostorna inteligencija slabija tacka od verbalne, bice veselo kod voznje unazad, a tek parkiranja, ihahaj. Spasavaj se ko moze.

degu -> RE: Vozačka dozvola (27.10.2015 7:37:40)

hahaha i ja sam prostorno slabo inteligentna [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Vozačka dozvola (27.10.2015 9:16:05)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Degu bre, kako si vozila po gradu ako si samo do druge brzine išla [sm=smiley36.gif] e dobra si [sm=smiley36.gif]

Ana, pa ja sam prvi čas odmah išla na Bogosloviju.

Ana RR -> RE: Vozačka dozvola (27.10.2015 11:38:06)

Trco, ali sigurno nisi vozila u drugoj brzini po Bogosloviji [sm=smiley1.gif] na to sam mislila.

degu -> RE: Vozačka dozvola (27.10.2015 22:10:28)

Vozila sam trećom, jupi [sm=smiley36.gif]
Ana kod nas je verovatno drugačije nego u BG, puno ležećih policajaca, uski putevi, zone škole i slično, nema to veze sa vožnjom ni u NS-u, a kamoli u BG-u. Mada moj instruktor kaže da ću na polaganju uglavnom trećom voziti.

Ana RR -> RE: Vozačka dozvola (27.10.2015 23:43:09)

Pa moguće je. Bogami, ja sam i na polaganju vozila u četvrtoj, toga se sećam kao da je juče bilo. A bila sam sigurna da će me oboriti tj da će me vratiti sa polaganja jer sam došla u papučama [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>