degu -> RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nedelja) 1/14[ chat ] (22.1.2014 20:10:26)
|
Bila sam danas na detaljnom ultrazvuku zbog onog NT što je bio uvećan, kod dr-ke Novakov. Divna žena, odmah mi je rekla da po mom rezultata dabla, nisam kandidat za AC. Sve je ispregledala detaljno i rekla da sve izgleda super, da se beba odlično razvija. Pokazala nam je lice i taman je beba zevala i mahala nam, prstiće, sve. Divan pregled stvarno i da, ja sam sve vreme čekala da vidim onako bebu preko celog ekrana ali nema toga, samo mi je pokazivala deo, po deo. Beba je visoko, posteljica na prednjem trbušnom zidu. I saznali smo pol, imamo devojčicu [sm=smiley27.gif] baš me osećaj prevario, mislila sam da je dečak, ne znam zašto, al smo jako srećni. Što se pokreta tiče ja zadnjih par dana osećam neko pipkanje unutra i ne znam jel to to, nisu mi leptirići, talasi, vibracije kako svi opisuje, nego onako samo me pipne i to se ponovi par puta i nestane. Uglavnom danas sam ceo dan u oblacima jer je bebana dobro [sm=zz_wub.gif]
|
|
|
|