ANDJEELA -> RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nedelja) 1/14[ chat ] (23.1.2014 20:51:03)
|
dobro vece drage drugarice! Nisam se javljala danima,tj par dana sam bas bila troma,nesto se iznervirala oko hematologa,ali ja kao da sam iznenadjena trudnickim simptomima-samo sam kukala danima nema i nema,znaju to mnogi na forumu,ali nije lako biti trudan-nespavam nocima valjda me bebica budi,tj priprema od 2h pa nadalje zurka,a danju kao pijana koka koliko mi se spava.Malaksalost trajala par dana kao sto rekoh,ali sam juce bila kd ginekologa i rece dr da je ovako visoka temperatura krivac sto nam se sve to desavalo,mnogo su imali intervencija da su trudnice padale u nesvest.. Krvna slika u redu,bebica u redu i sve ostalo,sada imamo 400gr! degu bila si kod odlicne dr,sve pohvale i pravi srtucnjak rece moj dr za dr Novakovku! Jole i degu bravo za princeze[sm=bravo.gif],iskreno -ja sam isto pozelela devojcicu,ali samo da Bog da,da sve bude u redu-bice drugo princeza. Sve vas puno grlim i mislim na vas i u drugoj trudnoci necu prizivati simptome kao do sada[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|