Jeltje -> RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nedelja) 1/14[ chat ] (25.1.2014 1:22:11)
|
Cao drage trudnjace [sm=smiley31.gif] Ja sam isto bila u guzvi ovih dana i nikako da pisem...Pre neki dan sam ispratila muza za Holandiju, pa cu sada imati vvise vremena da se druzimo. Kad je on tu stalno negde zujimo. Inace, pre 7-8 dana sam isla na UZ u Visegradsku i bilo je sve ok. Bebana je bila teska 650gr. i zakazali su nam FES (uz bebinog srca) za 03 februar. Ja moram da pijem ono uzasno gvozdje tj. Tothemu jos nekih 15tak dana i onda treba ponovo da uradim krvnu sliku. Nadam se da ce se od ovog silnog gvozdja, cvekle, konjskog mesa, prokelja i ostalog popraviti. Inace cu poludeti, jer je Tothema grozna za konzumiranje....grrrr. [sm=smiley19.gif] Jole i Degu, nisam vam cestitala za devojcice....Bravoooo [sm=bravo.gif] Mi jos nikako nasoj da smislimo ime tj. smisljamo, ali nikako da konacno definisemo uvek iskoci neko novo koje nam se svidja. Jole, sto se gorusice tice i mene ubija sada mnogo vise nego pre i to bas osecam maltene u grlu kiselinu...Zato uvek imam pored sebe Gelusilac i bademe, a i banane su dobre. NM - vodi racuna o sebi i koliko god mozes miruj i trudi se da imas vremena da sebi malo ugodis...Nadam se da ti je bolje stomak. Mene takodje ubi isijas, nekad se jedva krecem i kukam na glas, cak iako sam u javnosti (prodavnica, bus itd.), ali sta cu kad boli. Danas odem kod fizijatra u DZ sa uputom od opste prakse i nisu hteli da me prime, jer oni ne mogu da mi pomognu...samo da pitam ginekologa sta da radim. [sm=smiley7.gif] Pa nije ginekolog fizijatar pa da zna sta se radi u slucaju isijasa ... poludela sam. Ako neko ima sikustva sa tim dajte neki savet...plsssss. Ljuuuuuubim sve lepe stomake pune devojcica i decaka [sm=zz_playfull.gif][sm=zz_mstickle.gif]
|
|
|
|