Ushtipak -> RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nedelja) 1/14[ chat ] (8.1.2014 13:54:25)
|
Zdravo svima, srecni praznici! I mene kicma najvise muci, bol u dnu ledja i kao da se siri u desnu nogu. To izgleda zovu trudnicki isijas. Bas slatko! Ne znam da li smemo nesto da radimo povodm toga? Vidim u inostranstvu da ima fizioterapeuta koji su specijalizovani za trudnice, a kod nas samo kazu "dodjite kad se porodite", e mnogo im hvala na savetu [sm=bravo.gif] Ja sam, mislim, 26 i nesto, pa uskoro prelazim na trece tromesecje. Teska sam sama sebi, a danas dok sam se presvlacila, nisam primetila da mi se sin prikrao i, valjda, sto to skoro nikad ne vidi, pa se iznenadio, povukao me jako za bradavicu i pocupao. Toliko me zaboelo da sam zacvilela i udarila ga da me pusti. [sm=smiley19.gif] Sad bih se pojela ziva sto sam tako zivcana, ipak on nema jos ni dve godine, ali tako mi je u trenutku bilo tesko kako me zabolelo, nisam mogla da se iskontrolisem. Sta vi radite u takvim situacijama, trudnice koje imate malu decu?
|
|
|
|