pocahontas -> RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nedelja) 1/14[ chat ] (10.1.2014 20:37:15)
|
da, imam devojcicu[sm=smiley1.gif] ja sam se toliko dugo navikavala na cinjenicu da je decak, da sam prosle nedelje isla na drugi ekspertni sa mislima kako ce mi garant reci da se zeznuo i da je ipak devojcica, a potvrdjeno mi je da je decak jos na prvom ekspertnom i ovog puta jos jednom [sm=smiley36.gif] to je samo do glave, ja sam prvo sama sebi napunila glavu kako bi bilo savrseno da bude devojcica jer ce biti mala razlika pa kao dve sestre, najbolje drugarice, pa sam se istripovala kako necu znati sa decakom i taaaaako, e onda sam lepo sela sama sa sobom i popricala i objasnila sebi da ne budem luda i nezahvalna i da je jedino vazno da sve bude ok [sm=smiley1.gif] sto se tice kg, ja sam ovu kao i proslu trudnocu startovala sa 57kg, visoka sam 170cm i sve je islo kao po loju do poslednjih mesec dana kad sam nabacila 4 kg za 5 nedelja, al bila slavlja, rodjendani, slave..pa sam oprostila sebi, a doca mi je rekao da sad povedem racuna i da ne preterujem...imam jednu striju iz prethodne trudnoce, ispod pupka i samo se nadam da ce me i ovog puta posluziti sreca, geni ili sta je vec glavni faktor, pa da mi nece ispucati koza...
|
|
|
|