Jeltje -> RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nedelja) 1/14[ chat ] (8.1.2014 23:18:11)
|
Lepterija, Jole, NM, Jovana...drage moje, u istom smo sosu, a ja mislila da je meni najgore...haha. Salim se, ali bas mi je tesko sto se tice kicme. Mene ne boli trtica, vec nesto sa leve strane, pretpostavljem da je neki zivac, jer uzasno boli na pokret, pa tacno kao da ga necim povredim u nekom pokretu pa zaboli uzasno i spusta se niz levu nogu. I meni zato setnja presedne, a bas bih volela da budem pokretna kao i obicno. Osecam se ponekad kao neki stogodisnji deda koji samo hukce od bolova....Uzas...a sta ce tek biti kad jos porastem [sm=zmeden.gif]. Ushtipak, kao i ostale vidim da imamo iste muke...Jedino sto mene boli sa leve strane, a vidim da vecinu boli sa desne. I to mi je zanimljiv podatak sto si napisala da postoji taj "trudnicki isijas" - nisam imala pojma, bas cu malo da se informisem oko togo. Ako je to tako, nadam se da on traje samo u trudnoci i da ce pustiti posle. Mene uzasno plasi i da se ne ukocim u ovom stanju...Grrr [sm=smiley13.gif]. Dunja RR, blago tebi sto nemas problema sa kicmom....Uzivaj u tome, jer si srecnica. I drzim ti fige da i ne okusis te bolove [sm=smiley1.gif]. Jole, moja sveki se isto istakla sad za praznike, bas me mazila i pazila....i tovila. Cak je ujednom trenutku pocela da me grli i ljubi i da mi tepa...Bas je divna. DRgao mi je da je i tvoja tako dobra, to bas znaci. Ljuuuuuubim vas sve [sm=smiley27.gif]
|
|
|
|