RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

viktori -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (14.1.2014 18:37:34)

Adulence mrvica pametnica tako i treba[sm=bravo.gif]
Samo da vam mahnem muci me glavobolja N spava neku dremku broj 2 i taman da malo iskuliram ovu moju glavu.
Ljubim mamike,

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (14.1.2014 20:24:48)

ROSITA tako i nama kazu da izmisljamo [sm=zz_er_what.png]
ja da gricnem nesto i u krevet ,sna nikad dosta

ninulina -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (14.1.2014 21:30:08)

Napisala post,i ne prođe, a još me i tastatura zeza [sm=zz_banghead.gif]

Večer žene

Mi danas malo šetali, sad uspavala F, pa da malo uletim ovdje. Muž nam večeras gledao stan,150 KM na vrh brda, a ni grijanja , ni veš mašine , ni šporeta [sm=smiley13.gif] Mislim, znam da u Banjaluci teško naći neštodobro a jeftino ali baš bez veš mašine ne bih mogla sa malom bebom... [sm=smiley13.gif]

Nego da vas pitam, kako ide ovo izbijanje zubića, s obzirom da su nam izašle donje jedinice, jel onda idu gornje jedinice, ili donje dvojke, ili kako , ili nema redosleda [sm=smiley36.gif]

Moiraina -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (14.1.2014 21:42:16)

Zubići - redosled
Kod nas su oba puta prvi zubići bile donje jedinice, pa gornje jedinice. Onda bi trebalo da niknu dvojke. Ali pravilo je da pravila nema [sm=smiley36.gif]

jole82 -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (14.1.2014 21:49:37)

Dobro veče mame
Danas poslednji radni dan..a naradila sam se ko konj...premeštena na kliniku sa mojom venčanom kumom...pa naravno kad sam s njom i da sam htela da eskiviram malo rad..ne ide kumu da zavrnem[sm=smiley36.gif]
Mm i T su se lepo družili ovih dana...ovoj period nam obema došao kao adaptacija na razdvojenost...jer kako god okreneš i gde god da idemo ona je opet ceo svoj život sa mnom..pa nam je tako bilo neobična ova razdvojenost...jer iako je T sa tatom..njega je do sad viđala svega par sati dnevno pa je i njoj bilo neobično kako to sad tata stalno tu a i gde mi je mama?..svih jutara se budila oko 4-5(kao gladna je-a nema šanse..)...i kad je uzmem toliko me stegne kao da se boji što ću da odem...al šta je tu je..iako mi je nedostajala ipak mi je prijao malo ovaj povratak na posao...
A priznajem i vi ste mi nedostajale [sm=smiley31.gif]

ninulina -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (14.1.2014 21:57:44)

IZVORNA PORUKA: Moiraina

Zubići - redosled
Kod nas su oba puta prvi zubići bile donje jedinice, pa gornje jedinice. Onda bi trebalo da niknu dvojke. Ali pravilo je da pravila nema [sm=smiley36.gif]

hvala na linku

a vidim sad da nema nekih pravila [sm=smiley36.gif]

mama micki -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (15.1.2014 7:25:19)

Dobro jutro mame, kako ste? Ja evo pijem kafu, Sara gleda Pepu i smeje se. Noć smo prespavali celu, nije se budila da siki, što inače radi, barem jednom u toku noći. Ostali mi sudovi sinoć od večere, pa odoh da perem. Kuckam kasnije!

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (15.1.2014 8:07:45)

zdravo drugari kako ste
imam jedno pitanje mislim da je JOLE strucna da mi odgovori ali ko god zna bicu zahvalna ,naime Dora za neki dan puni tri meseca,imam auto sediste koje je od Chiccovih kolica i na njemu pise od tri meseca,da li smem da je stavim u njega dok je hranim nemam snage da je drzim vise na rukama ,otezala je i razvaljuje me kicma,a ne smem da je hranim lezeci strasno se zadavljuje ,pitam zato sto je to ipak neki polusedci polozaj [sm=zmeden.gif]

serpica -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (15.1.2014 8:36:45)

Dobro jutro...
Dr kristal mozes slobodno da je stavis u to sediste na zapadu u takvom sedistu iznose decu iz porodilista i voze ih u autu.I meni je bilo cudno beba izgleda ko kifla ali svakako joj nije opterecena kicma ne brini,i mi smo se hranili u polozaju od 60 stepeni zbog povracanja nakon hrane.

jole82 -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (15.1.2014 9:29:23)

Doco možeš slobodno..nama je T bila preko dana u tom AS samo samo mi u početku podmetali peškir jedan veliki skožen tako da popuni onaj donji deo..tako da je T bila u ležeće položaju ali je ustvari ceo "ležaj" bio pod uglom od nekih 30 stepeni..pa sad ne znam kako tačno izgleda tvoje sedište (mislim sva su slična) al ako ti se čini da je kao kifla u njemu onda peškir posložiš tako da izravnaš malo onaj sedalni deo...T je dugo koristila to jaje ..samo smo vremenom smanjivali peškir kako je rasla i približavala se sedenju...i meni i njoj je postalo nezgodno da je hranim u naručju pa sam joj davala flašicu u sedištu..namestim se pored lepo da mi bude zgodno..ona me vidi, blizu sam joj i super..

Inače dobro jutro [sm=smiley1.gif]

adulence -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (15.1.2014 9:44:31)

dobro jutro mame,ja sam odvela ivu u jaslice i jako sam se iznervirala ,hhhuuuuuuuuuhhhh...
nadam se da ste vi mamike dobro....ljubim vas...

serpica -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (15.1.2014 9:48:06)

Adulence sto si se iznervirala?

jole82 -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (15.1.2014 10:17:11)

Sad sam čitala ..bravo za Ivu..za ručak juče i spavanjac[sm=bravo.gif]
Ko te iznervirao ..da mu dođem..

Torbica -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (15.1.2014 10:33:14)

IZVORNA PORUKA: jole82 RR

Doco možeš slobodno..nama je T bila preko dana u tom AS samo samo mi u početku podmetali peškir jedan veliki skožen tako da popuni onaj donji deo..tako da je T bila u ležeće položaju ali je ustvari ceo "ležaj" bio pod uglom od nekih 30 stepeni..pa sad ne znam kako tačno izgleda tvoje sedište (mislim sva su slična) al ako ti se čini da je kao kifla u njemu onda peškir posložiš tako da izravnaš malo onaj sedalni deo...T je dugo koristila to jaje ..samo smo vremenom smanjivali peškir kako je rasla i približavala se sedenju...i meni i njoj je postalo nezgodno da je hranim u naručju pa sam joj davala flašicu u sedištu..namestim se pored lepo da mi bude zgodno..ona me vidi, blizu sam joj i super..

Inače dobro jutro [sm=smiley1.gif]

Bravo Jole! Za ovu tvrdnju sam zamalo lincovana ovde! Mozes da pretpostavis od koga... [sm=jezicek.gif]
Dobro jutro i od mene! Mnogo sam bolje, jenjava prehlada, bas me je bilo stislo!
Adulence, ne daj se!
Ljubac svima

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (15.1.2014 10:46:09)

e hvala zene zakon ste [sm=zz_bounce.gif]

Rosita -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (15.1.2014 11:18:04)

Cao zene. Nama je doco patronazna odobrila da bebu tu stavljamo na nacin koji je opisala Jole, al moj D nije hteo, a i savijao se i redovno bljucao jer se rano nekako odizao napred. Al eto i ja da prenesem da to sme.
Pozdrav.

lokica77 -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (15.1.2014 14:52:14)

dobar dan mame,
srecni svi praznici koji su iza nas. Mi se naskitali ovih dana oko praznika bas dobro. K spava muce je zubici ovih dana gornje cetvorke samo sto nisu, inace imamo vec 10 zubica[sm=bravo.gif] pozdrav za sve...

adulence -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (15.1.2014 20:23:13)

Ma vaspitacica kod ive mi je digla pritisak sa recenicom:"da li ste u mogucnosti da je malo povucete iz jaslica?"Jer zaboga ona ife na odmor a spojene su dve grupe pa ih ima mnogo....sta mene boli piiiiiiiiipppp...nisam u mogucnosti,moje dete se tek adaptira i sada da je povlacim...

jole82 -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (15.1.2014 21:19:01)

adulence to je baš bezobrazluk inače da pita a posebno što je Iva tek na adaptaciji...na šta to liči...šta to što si student i što si mlada, pa daju sebi to za pravo da im upošte padne tako nešto na pamet...ču'š spajaju se dve grupe....pa?

ninulina -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (15.1.2014 21:43:57)

Večer...

Adulence niđe veze, baš je ispala bezveze [sm=hudicek1.gif]

Ja sam neka , gljak,nikakva, a i muž mi na putu,a ja kod mame sa bebaćem. On neki nervozan, i uvijek je takav kada mm ode ali uvijek, sav bude kenkav, plačljiv, mora da voli tatu više od mame [sm=sad.gif] [sm=smiley36.gif]

Sad sam ga uspavala a uskoro će da jede čekam da ga nahranim pa da i ja legnem.

Imate mahanje

adulence -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (15.1.2014 23:24:36)

ma jao malo je reci da sam odlepila i jedva cekam da ih razdvoje ,a stvarno su debilke...ehhh...ali tako je to valjda no ja necu dozvoliti da moje dete ponovo prolazi kroz adaptaciju...za sada nam ok ide i necu da kvarim...a one neka se snalaze...

Torbica -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (15.1.2014 23:38:38)

Adulence, naravno, pa to im je posao! Za sve ove godine vrtica, nikad mi niko nista slicno nije rekao! Bezobrazluk....

jelenazvezda -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (16.1.2014 0:08:56)

IZVORNA PORUKA: jole82 RR

Dobro veče mame
Danas poslednji radni dan..a naradila sam se ko konj...premeštena na kliniku sa mojom venčanom kumom...pa naravno kad sam s njom i da sam htela da eskiviram malo rad..ne ide kumu da zavrnem[sm=smiley36.gif]
Mm i T su se lepo družili ovih dana...ovoj period nam obema došao kao adaptacija na razdvojenost...jer kako god okreneš i gde god da idemo ona je opet ceo svoj život sa mnom..pa nam je tako bilo neobična ova razdvojenost...jer iako je T sa tatom..njega je do sad viđala svega par sati dnevno pa je i njoj bilo neobično kako to sad tata stalno tu a i gde mi je mama?..svih jutara se budila oko 4-5(kao gladna je-a nema šanse..)...i kad je uzmem toliko me stegne kao da se boji što ću da odem...al šta je tu je..iako mi je nedostajala ipak mi je prijao malo ovaj povratak na posao...
A priznajem i vi ste mi nedostajale [sm=smiley31.gif]

jole jel bi mogla da mi objasnis za vezbice,nema te da mi odgovoris

ninulina -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (16.1.2014 7:01:40)

Jutro [sm=kava.gif]

Ja poranila, poželila nešto da u miru i tišini popijem kaficu jutarnju , da onako sama sa sobom malo popričam [sm=smiley36.gif]

Dječak pajki , noćas se budio samo da jede, kuc-kuc, baš sam se naspavala [sm=smiley1.gif]

mama micki -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (16.1.2014 7:11:43)

Dobro jutro i od mene, evo i ja u miru pijem prvu jutarnju kaficu i uživam...[sm=kava.gif]
Adulence, ne nerviraj se zbog toga, samo nastavi da vodiš Ivu. Još nisam čula da neko moli roditelja da povuče dete iz jaslica i to dok je na adaptaciji[sm=zz_eek.png]SVAŠTA
Mame lep dan!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>