RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (22.1.2014 21:13:27)

DIJANA pa kako misa mu da vas to zakaci,ljubi Kostu,mala dusica a vec pije antibiotie,bice bolje procice i ta muka,drzi se mogu misliti koliko se nerviras

jelenazvezda -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (23.1.2014 0:25:36)

evo da podelim sa vama...
ocajna sam,veceras sam primetila da vigantol koji inace dajem bebi vec 3 ipo meseca ,istekao mu je rok pre 4 godine... jos uvek ne mogu da verujem da se takve stvari desavaju u jednoj drzavnoj apoteci,ne znam sta da radim... isla sam u apoteku,gde mi je apotekarka rekla "STA IMA VEZE,DAVALA SI JOJ PO JEDNU KAP DNEVNO" nemam reci

dunja RR -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (23.1.2014 0:49:43)

jelena, strašno, sramota, kreteni!!!

jelenazvezda -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (23.1.2014 1:02:45)

ja sam jos u soku,dal mi verujes da mi je doslo da odem iza onog pulta i da ima sve porazbijam

dunja RR -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (23.1.2014 1:21:10)

I ja sam u šoku, potpuno te razumem, mislim da bih i ja tako.

adulence -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (23.1.2014 3:32:29)

Jao jelena ja prosto nr mogu da verujem...pa to je stvarno strasno....
Nego zene gde nam je jole?ja sam inace zaspala u 9 kao klada i malopre se probudila kao naspavana...

mama micki -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (23.1.2014 7:59:47)

Dobro jutro mame, evo mi ustali, ali Tea još spava. Sara pije mlekce napokon, do juče nije htela, ja pijem kaficu i kuckam a tata otišao na posao. Spremam se polako, danas gomilu obaveza imam, ali prvo idem u vrtić da odnesem uplatnicu, u ponedeljak krećemo u jaslice.
Jelena ne mogu da verujem, ja da sam dobila takav odgovor, dolazila bih svaki dan da i njoj dam po jednu kap.
Adulence, bar si se odmorila malo...eh da je meni da jedno veče legnem u 9...[sm=zz_sleep.gif]

jole82 -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (23.1.2014 8:26:40)

Jao kiilooometar sam otkucala i ne znam sta sam uradila ..a ne znam na ovom tabletu da se snadjem..aaaaaa
Ajd ukratko...dobro smo...riknuo mi komp...danas ce vaaljda brat da ga sredi...uspela evo sad da se javim dok T spava jer nema sanse da uzmem ni tab ni telefon na duze kad je budna...odmah hoce da uzme...
Bolesni da sto pre ozdrave i veliko bravo za sve napretke kod dragih nam drugara...
Eno je budi se...moram da palim...
Ljubim vas sve kuckamo se uskoro[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (23.1.2014 8:54:41)

dobro jutro
JELENA necuveno ,to je da se pozovu novinari [sm=zz_banghead.gif] glavu bi im otkinula,trebala si da trazis sefa ili ko je vec glavni i da im zapretis tuzbom ,kad sam procitala ustala sam da proverim datum na D bocici ,ja nikad ne obracam paznju sve racunam mora biti u redu [sm=zz_furious.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (23.1.2014 9:48:54)

Masem dok curice spavaju. Obe su bolesne.[sm=smiley13.gif] Teodoru smo vodili kod dr, a danas cemo Sofiju. Ne stizem nista kad je Teodora kod kuce.
Pozdravljam vas i zelim divan dan mada napolju je ocajno vreme.

dijana1* -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (23.1.2014 11:40:01)

Jelena uzas[sm=hudicek1.gif] definitivno bih digla frku.
Sanjice bas mi je zao[sm=smiley13.gif] sta je u pitanju? Veliki poljubac od nas.
Doco svasta se izdesavalo. Toliko su me izvodali sa bolesnom bebom da odmah nisam ni shvatila sta se desava. Kosta je sada na meni pa ne mogu da kuckam. Posle cu pisati.

Rosita -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (23.1.2014 11:58:32)

Jelena, reaguj obavezno! U medije, bg hronika, studio b, sta god!
Zene, ubi me novi tel.
Pozdrav svima.

Torbica -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (23.1.2014 12:02:39)

Cao i od nas! Moj bekan je kuci juce i danas, imao je neki prolazni proliv, evo jutros normalna stolica. Nego je guza bila crvena....
Evo sad kmeci i nece da zaspi sto se inace ne desava...par puta sam ga obilazila i jos gore [sm=zmeden.gif] Suv, sit, tesio bi se..A ja jos u pidzami, nista ne stizem kad je neko od dece kuci. Normalno. Da su dvoje vec bi se zaigrali, ovako po jedno, prati me u stopu! [sm=jezicek.gif] Lepo covek iz krevetica vice - mama, mama, mamaaa... Svasta. Nikad ga nisam uspavljivala, pa sad sa godinu ipo, mozda mu samo nije dan... Eno ucuta konaaacno!

jelenazvezda -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (23.1.2014 12:13:59)

zapretila sam tuzbom i mm ce se raspitati kod advokata ,cak sam razmisljala i o novinama,sto je mnogo mnogo je,jos me glupaca pogledala i kaze sta ima veze,kad je nisam opalila

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (23.1.2014 13:40:51)

Sad smo isli kod privatnog lekara. Teodora ima bronhitis. Nasa dr u domu zdravlja nije to procenila. Sad imamo inhaliranje i antibiotik.
Sofiju je isto pregledala. Iskljucila je refluks, jer je za dva meseca napredovala dva kg. Sliva joj se sekret iz nosa i tera je da povraca. Uradili smo bris iz nosa i cekamo rezultate. Tek tada ce da prepise ako treba antibiotik. I tako veselo.
Jelena javi se beogradskoj hronici. To mora da se zna.
Dijana drago mi je da ste izasli. Ljubi Kosticu.

Anoniman -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (23.1.2014 14:03:36)

jelena, da li mozes da dokazes da si to kupila kod njih nedavno?
ali mislim, stvarno su bezobrazni!

majared -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (23.1.2014 14:05:50)

Malisa i ja smo ostali sami, svako se razbezao na svoju stranu. Ja pokusavam da pokupim ves sa zice, podgrejem rucak i pazim na njega da se ne strmrkne sa stolice

mati -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (23.1.2014 14:08:54)

IZVORNA PORUKA: jelenazvezda

evo da podelim sa vama...
ocajna sam,veceras sam primetila da vigantol koji inace dajem bebi vec 3 ipo meseca ,istekao mu je rok pre 4 godine... jos uvek ne mogu da verujem da se takve stvari desavaju u jednoj drzavnoj apoteci,ne znam sta da radim... isla sam u apoteku,gde mi je apotekarka rekla "STA IMA VEZE,DAVALA SI JOJ PO JEDNU KAP DNEVNO" nemam reci

Jelena, to je strasno... Ja sam vec pisala kakav su utrogestan pokusali da mi uvale u apoteci... A bas smo pre neko vece pricai na tu temu, sto kaze mm poceo da gleda rok trajanja na svaki , ali svaki proizvod, bio smoki ili prasak za ves...
A pre neko vece video u prodavnici neko vino sa rokom trajanja od 1god, a vinu je valjda neogranicen rok, sto starije to bolje, koja li je to onda hemija...

New Mom -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (23.1.2014 15:54:15)

Mati, belo vino posle godinu dana ne valja vise, izgubi na ukusu.

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (23.1.2014 17:00:46)

mi bili u skitnji danas ,bilo je bas toplo,Dora prespavala u kolicima
SANJICE i vas poteralo ,da brzo ozdravite,opet bar znas da nije ger

Anoniman -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (23.1.2014 21:13:57)

Caos mamike mi smo dosli kod mojih na par dana[sm=bravo.gif]. decica su dobra Filip jos malo pa ce se pustiti sam da seta napravi po korak dva sam! A Hana je prava pametnica u sredu ce napuniti 4 godinice!
Svim bolesnima zelim brz oporavak[sm=smiley31.gif]

nina26 -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (23.1.2014 21:45:04)

Mame, je l tu neko[sm=zmeden.gif]

Treba mi pomoc, sta radite kad je beba krklja, nosic pun sekreta, imam u kuci samo fizioloski, i ne moze da zaspi, probudila se posle pola sata? Nesto sam citala, da se stavlja luk kod kreveta, ali ne znam da li u tu svrhu? Kako da joj pomognem[sm=zmeden.gif]

mtajcica83 -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (23.1.2014 21:57:03)

Jeste Nina moyes isjeci luk ili ga onako na cetvrtine presjec i stavit kod krevetica.

nina26 -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (23.1.2014 22:12:01)

je l ga uvijem u nesto ili ne[sm=zmeden.gif]

pocahontas -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (23.1.2014 22:23:36)

podmetni pod dusek jednu debelu knjigu da joj onako odignes glavicu, da moze to da joj se sliva, nama je to pomoglo...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>