little_one -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (22.1.2014 16:28:37)
|
IZVORNA PORUKA: viktori lo[sm=smiley31.gif] Dobar dan zene! Dala sma blagu prednost trudnoj mamiki pa i vas grlim. Viktori divna si [sm=smiley31.gif] Hvalaaaaaaaaaaaa [sm=bravo.gif] Ni moja cura se ne uspavljuje na rukama, nikad ni nije, i nema sanse da ja legnem u krevet a ona pored mene i da tako zaspi...tako je moglo sa kojim mjesecom kad se zakomi na sisi, al inace ne...stavis je u krevetac i tu spava....koliko god je to olaksavajuce, bas mi fali nekad da se pomazimo i zaspemo zajedno.. Ninulina, pa skoro sami centar....bice super za setnje, ocas posla si u centru, parku, ma gdje zamislis, ih bas ti zavidim, mi smo na skroz drugom kraju grada i bas mi je to problem jer ne mogu tek tako da strpam malu u kolica i da krenem...puno auta, malo pjesackih staza, da izludis [sm=smiley13.gif] al opet imamo kakvo takvo dvoriste pa se moze i izaci malo ispred pa se i to negdje racuna. Ja cekam dragog s posla, da rucamo pa cu kod dr po uput za komisiju...u petak treba da mi produze bolovanje...jos malo pa cu i porodiljsko da otvaram...prolazi vrijeme...a ko da je juce bio 2gi avgust kad sam imala pozitivan test u rukama[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|