RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Rosita -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (20.1.2014 13:51:29)

Cao zene! I nama je danas slava, ali slave mm roditelji i daleko su nam/ ceo dan u putu/ pa je otisao samo mm, D i ja smo sami a to bas ne volim, narocito kako odmice dan i pada mrak... al ajde, pregrmecemo. Kasnije cemo do crkve, ako ne bude kise.

Danas nam je mali rodjendan!!! [sm=zz_bounce.gif] 10 meseci. A ako se ne varam, juce, danas ili sutra Dunja Ljisina puni godinu pa nek joj je sa srecom!

Svima puno pozdrava!

adulence -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (20.1.2014 14:29:11)

e ja ucila do sada jao sto ne volim dosadne predmete,a ima ih hvala Bogu,odoh ja sada po moje dete u jaslice,pa da se nas dve malo druzimo.....jedva cekam da je vidim...

big mum -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (20.1.2014 14:38:12)

Samo da pozdravim sviju i čestitam krsnu Slavu onima koji danas slave.

Mi smo dobro,Strahinja polako skida pelene i to sam.Skine pelenu donese tutu,piški-kaki i nosi da tutu da prospe.Danas sasvim slučajno sam ga izvela napolje bez pelene i nije se upiškio,već kad je došao kući to sve lijepo obavio.

I nama će još malo rođendanko,2.po redu.Smišljam tortu[sm=torta.gif]

mama micki -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (20.1.2014 17:59:01)

Dobro veče mamike, mi malopre došli kući, bili na komisiji i nisam dobila produženje po drugi put. Poludela sam, sad moram da jurim za bolovanje od lekara opšte prakse pa ću uzeti odmor, a Sara će u jaslice, papiri su tamo, sutra zovem pa ćemo videti.[sm=zz_banghead.gif] a nikako mi se ne vraća na posao...moju šeficu ne mogu očima da gledam, ali šta da se radi...
Srećna slava svima koji danas slave!

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (20.1.2014 20:06:17)

evo mene,vratili se,sve smo lepo stigli Doru sam okupala,nahranila i sad spava,sad cu vala i ja na tusiranje pa u krevet,nesto sam slomljena

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (21.1.2014 7:05:20)

Rosita Dunja napunila godinu u nedelju:-D Mame necete verovati ali konacno cu dobiti net (za 3 do 6 dana). Dunja je veeelika cura. Hoda,spava 12 sati bez budjenja ili eventualno s jednim budjenjem,ne sisa nocu,dam joj malo vode i to je to. Cak juce ujutru nije sisala vec samo uvece. Ponosim se njom i drago mi je da sam bila u pravu kad sam rekla da ce ona sve to sama da odradi i nisam je razocarala i odvikavala od bilo cega vec sam bila tu za nju kad god sam joj trebala. Pozdravljam vas. Uskoro i piskaram vise. Srecna slava svima koji slave. Rosita ljubi naseg soul matea

New Mom -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (21.1.2014 7:07:50)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha
Cak juce ujutru nije sisala vec samo uvece. Ponosim se njom i drago mi je da sam bila u pravu kad sam rekla da ce ona sve to sama da odradi i nisam je razocarala i odvikavala od bilo cega vec sam bila tu za nju kad god sam joj trebala.

Pravi stav![sm=bravo.gif]

mama micki -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (21.1.2014 7:12:51)

Dobro jutro mame, evo ja da otkucam ovo pa odoh u dz da jurim bolovanje. Mm na poslu, deca spavaju.
Ljišo pa gde si ti? Neka je Dunjici srećan rođendanko!
Lep dan vam želim!

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (21.1.2014 8:32:26)

dobro jutro,pijem kaficu,Dora guce u krevetu ,danas je napunila tri meseca [sm=bravo.gif] velika cura [sm=jezicek.gif]

reve84 -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (21.1.2014 9:42:03)

Dobro jutro drugarice.
MI budne od 4 :) ali smo spavale od 22h. Sad ruckamo i u nadi da ce zaspati uskoro. :)
Sutra idemo na kontrolu za usi, valjda ce da bude OK.
Doco porasla nam drugarica!

Pozz

Torbica -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (21.1.2014 12:08:48)

Zene, uradila sam divnu stvar za sebe! Utorkom i petkom mi dolazi maserka u 9 i onda uzivancija, sat vremena relaxa. Kao nova sam! Ljubim vas sve.

ivaMark -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (21.1.2014 12:22:23)

Zdravo mamike,
vidim razna desavanja [sm=smiley1.gif]
Moja bebana je pocela da spava jako dugo ujutru, odvali do pola deset [sm=smiley36.gif]
LO, kada ti je termin? Moja Joka je krajem aprila rodjena!
Ninulina, ako si izasla... Mozda smo se i srele u nedelju, i nas troje smo setali malo.
Reve, samo ti spavaj..kad je mama sretna i beba je sretna [sm=smiley1.gif]
Srecni vam mali i veliki rodjendancici...

Rosita -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (21.1.2014 13:39:38)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Rosita Dunja napunila godinu u nedelju:-D Mame necete verovati ali konacno cu dobiti net (za 3 do 6 dana). Dunja je veeelika cura. Hoda,spava 12 sati bez budjenja ili eventualno s jednim budjenjem,ne sisa nocu,dam joj malo vode i to je to. Cak juce ujutru nije sisala vec samo uvece. Ponosim se njom i drago mi je da sam bila u pravu kad sam rekla da ce ona sve to sama da odradi i nisam je razocarala i odvikavala od bilo cega vec sam bila tu za nju kad god sam joj trebala. Pozdravljam vas. Uskoro i piskaram vise. Srecna slava svima koji slave. Rosita ljubi naseg soul matea

Draga moja, bravo!!! Od srca mi je drago!!! Ti i ja imamo istu politiku pristupa detetu i ta politika njima prija, definitivno.

Ljubimo vas!

Snelle -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (21.1.2014 13:44:25)

Pozdrav svima! Samo da vas pozdravim sve. Ne stižem da kuckam, ali kad uhvatim trenutak vremena pročitam koji redak.
Ivo, čestitam na trudnoći [sm=bravo.gif]

ivaMark -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (21.1.2014 17:24:06)

Hvala Snelle [sm=smiley31.gif]

ninulina -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (21.1.2014 17:43:37)

Samo da vas pozdravim i da čestitam male i velike rođendane [sm=bravo.gif]

Mi našli stan [sm=sloncek.gif] , pa ne vjerujem da ću se javljati ovih dana dok se ne sredimo u novom stančiću [sm=smiley1.gif] i dok ne uvedemo net . Eto ljubim vas sve

mama micki -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (22.1.2014 7:48:58)

Dobro jutro mame. Nadam se da ste dobro i vi i dečica. Ja samo da vam poželim lep dan!
Ninulina srećno useljenje u novi stan!

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (22.1.2014 8:43:19)

dobro jutro
NINULINA srecno preseljenje
IVAMARK [sm=bravo.gif] za trudnocu
Dora nocas lose spavala budile se milion puta,samo se nesto prevrtala,ja sam sva slomljena moracu da odspavam turu kasnije,jos napolju kisa i tmurno

adulence -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (22.1.2014 11:10:11)

dobar dan evo i nas,Iva mi danas ostala kod kuce,nos joj slinucka ovih dana nista strasno,medjutim nocas nije mogla da spava koliko je bila zapusena a stalno joj propire,tako da sam je ostavila i vo je ona spava,premorila se nocas...

little_one -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (22.1.2014 11:32:34)

Jutro mame!

Kod nas pravo proljece! MI doruckovale i istrcale napolje, pa smo malo istrazivali ovo nase "ogromno" dvoriste, davali zeki mrkve da gricka i uzivale...sad sam je stavila na spavanje a ja cu ko prava trudnjaca da dignem noge...ih kad se sjetim kad sam sa njom bila trudna, pa kad ti padne na pamet izvalis se i odmaras a nemas od cega realno da odmoris...a sada...svaki trenutak kad se podignu noge ko premija na lotu [sm=smiley36.gif]

Ninulina, srecno preseljenje, nadam se da ste nasli neki lijep stancic u lijepom naselju...ko zna mozda ste mi i blizu...bas me zanima [sm=smiley36.gif]

Adulence da nam ljepotica sto prije ozdravi, i sama znas da je to neminovno u kolektivu da kupi viroze...
Ivamark ostadoh ti duzna odgovor, 14,4, mi je termin...blizi se pomalo!
Pozdrav mamice, lijep dan vam zelim!

viktori -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (22.1.2014 12:30:15)

lo[sm=smiley31.gif]
Dobar dan zene! Dala sma blagu prednost trudnoj mamiki pa i vas grlim.
Moje dete nece da ga uspavljujemo samo nas odgurne i to je znak stavljajte me u moj krevetac. A kad se set__im da se do pre par meseci uspavljivao na siki, pa na rukama...eto sve prodje i ja sam vec sentimentalna vec vidim sebe za x godina kako slinim nad radosnicom ahhahahha. Moracu drugo jos malo na opstu radost mm ahhahhahahha
N spava nismo ni stigli napolje a juce nismo ulazili u kucu. Ja se sve nadam ovom snegu i iscekujem on se bas radovao kad je padao, a i ja sam.
Adulence sad ce to ona munjevito da pregura.
MiLJ bravo za devojku! I napokon ti stize net jupi!
p.s. po ovom tikeru i sad sam ga opet ispravljala N ima vec trinaest meseci, a puni ih 24. nije mi jasno kako nece tako da se sredi a pre je bio ok.

ninulina -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (22.1.2014 15:25:48)

IZVORNA PORUKA: little_one

..a sada...svaki trenutak kad se podignu noge ko premija na lotu [sm=smiley36.gif]

Ninulina, srecno preseljenje, nadam se da ste nasli neki lijep stancic u lijepom naselju...ko zna mozda ste mi i blizu...bas me zanima [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
preseljavamo kod kružnog toga blizu žutih zgrada [sm=smiley1.gif]

Adulence , da malecka što prije ozdravi

Dobar dan mamice, moj mužek poželio da sam prošeta sa malcem, e pa želja mu je ispunjena , njih dvojica otišli ja malo pospremila , pa skuhala sebi kakao i nalakirala noktiće [sm=zz_smug.png]

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (22.1.2014 16:05:58)

bas je neki bezveze dan,tmurno pa valjda sam zato i ja nikakva,odremala sam malo pa nisam pospana,ljudi bas mi nedostaje posao [sm=smiley19.gif] ne sad da radim ceo dan,ali od 8 do 14 bilo bi ekstra

little_one -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (22.1.2014 16:28:37)

IZVORNA PORUKA: viktori

lo[sm=smiley31.gif]
Dobar dan zene! Dala sma blagu prednost trudnoj mamiki pa i vas grlim.

Viktori divna si [sm=smiley31.gif] Hvalaaaaaaaaaaaa [sm=bravo.gif]
Ni moja cura se ne uspavljuje na rukama, nikad ni nije, i nema sanse da ja legnem u krevet a ona pored mene i da tako zaspi...tako je moglo sa kojim mjesecom kad se zakomi na sisi, al inace ne...stavis je u krevetac i tu spava....koliko god je to olaksavajuce, bas mi fali nekad da se pomazimo i zaspemo zajedno..

Ninulina, pa skoro sami centar....bice super za setnje, ocas posla si u centru, parku, ma gdje zamislis, ih bas ti zavidim, mi smo na skroz drugom kraju grada i bas mi je to problem jer ne mogu tek tako da strpam malu u kolica i da krenem...puno auta, malo pjesackih staza, da izludis [sm=smiley13.gif] al opet imamo kakvo takvo dvoriste pa se moze i izaci malo ispred pa se i to negdje racuna.

Ja cekam dragog s posla, da rucamo pa cu kod dr po uput za komisiju...u petak treba da mi produze bolovanje...jos malo pa cu i porodiljsko da otvaram...prolazi vrijeme...a ko da je juce bio 2gi avgust kad sam imala pozitivan test u rukama[sm=smiley36.gif]

dijana1* -> RE: Razgovori mama 1/14 [chat] (22.1.2014 17:04:58)

Dobar dan mamike[sm=smiley1.gif]
Nas malo nije bilo. Proslog ponedeljka smo zaglavili u bolnici i bili do petka. U petak izadjemo i Kosta uvece ponovo dobije temp 39,2 i vrate nas u bolnicu do ponodeljka. Bio je prepun slina, urin nije bio dobar i trombociti dosta niski. Sada smo kuci i bebac je mnogo bolje. Pije eritromicin i nistatin. Tako mali a vec ga zakacilo[sm=smiley13.gif]
Ninulina srecno u novom stanu[sm=smiley1.gif]
Veliki pozdrav za sve[sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>