RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

IVA 11 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (12.2.2014 19:15:50)

Gdje ste žene? Ja još ne dobih, iskreno se nadam da ću uskoro.

Verolina -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (12.2.2014 19:21:39)

Ni ja[sm=smiley13.gif]

*Sara -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (12.2.2014 20:13:12)

Dobro vece cekalice....evo i ja postadoh jedna od vas...procitala dosta postova i ocigledno je svaka zena individua za sebe...ja sutra treba da dobijem i strah me je da ne tripujem neke navodne znake,ali znam da me bole jajnici ali ne tako jako kao inace...videcemo svakako ovih dana

Verolina -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (12.2.2014 20:13:56)

Dobrodosla Saro[sm=smiley1.gif]

*Sara -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (12.2.2014 20:25:20)

Hvala za dobrodoslicu....jedva cekam da svane sutrasnji dan a isto tako me je i strah....uf kad mi kazu ljudi ne opterecuj se i ne razmisljaj....lako je to onima ko ne planira[sm=nosecka.gif] pa slucajno zabebi....nama nije tako? Ili bar meni :)

Verolina -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (12.2.2014 20:32:14)

Mi svi navijamo da ugledas[sm=rozacrtici.gif]
Saro, slucajnost ili ne, bitno je doci do cilja.
Inace, ja uopste ne volim "opustene ljude" i ne verujem u njih. Extremna opustenost je izvestaceno, lazno stanje koje ne postoji kao ni perpetum mobile.
Ljudi smo pa se i strecamo. Ljudski je to, a ja navijam za taj atribut uz subjekat.[sm=smiley1.gif]

*Sara -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (12.2.2014 20:33:11)

Videcu sta cu dobiti za dan zaljubljenih[sm=smiley36.gif]....mozda najlepsi poklon

17 joka -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (12.2.2014 20:51:16)

Saro , dobrodošla, i[sm=bravo.gif] da te obraduju[sm=rozacrtici.gif]

Verka, jos nema veštičare,skoro ce,kad radis OGTT?

Verolina -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (12.2.2014 20:53:29)

Sledece nedelje u sredu

*Sara -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (12.2.2014 21:00:09)

Da li vam je ovo prvo cekanje za[sm=rozacrtici.gif] ili drugo? Koliko vec pokusavate,jer citam da je sve isto kod pms i trudnoce

Mara1986 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (12.2.2014 21:09:15)

Žene moje lepe,buduće trudnice i buduće majke želim vam SVU SREĆU OVOG SVETA da što pre ugledate [sm=rozacrtici.gif] čitajući ovde vaše kom. setila sam se sebe ... ja sam je čekala 3 godine ... jao koliko sam samo tih testova uradila ... i koliko je njih samo bilo negativnih... a pritom su mi bile jako neredovne... i svaki put sam rekla sebi neću više da ih radim .... i opet odem i opet bude negativan [sm=smiley13.gif] a onda kad sam naj manje očekivala odradila ga čisto radi reda ... bacila na sto i dok sam pobacala kutiju i uputstvo za upotrebu bacim pogled a ono [sm=rozacrtici.gif] bila sam u šoku i presrećna... (na žalost nije uspela trudnoća) Majka me tešila da se ne brinem jer čim sam ostala tad ostaću ubrzo opet... ja kao "ma da svi me teše jer me žale" ... međutim ja digla ruke nisam htela ni da čujem da odmah ostanem (trebalo mi je psihički da se sredim) ali Bog je imao drugi plan i ja ostanem opet trudna posle samo 3 meseca... [sm=smiley1.gif] sad čekam dečkića i još malo ulazim u deveti mesec... Ne želim da me shvatite pogrešno hoću samo da vam kažem da se držite cilja i drago mi je što se držite zajedno i podržavate,ne odustajte i verujte,mi smo žene psihički jake a da ni same nismo svesne koliko ... a ja vas sve za nos vučem i želim da vas što pre vidim kod nas u chat-u [sm=smiley31.gif]

rasa_ -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (12.2.2014 21:15:45)

Dobrodosla, Saro. Mi radimo na bebicu vec 2 godine. I ja bih trebala sutra da dobijem, ali posto mi nisu bas redovni ciklusi dajem [sm=hudicek1.gif] fore par dana.
Maro, hvala ti sto si sa nama podelila svoju pricu. To mi daje nadu da ko ceka taj i doceka. [sm=smiley1.gif]

mamin mish -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (12.2.2014 21:35:52)

Dobro vece zene!
Samo da vas zagrlim!!!

17 joka -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (12.2.2014 21:57:46)

Marno, jako mi je drago da je Bog nagradio vas trud, svu srecu vam zelim[sm=smiley31.gif]

Saro nma je ovo 6 god [sm=smiley13.gif]

VKaja -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (12.2.2014 22:01:49)

17 joka
6 godina?? [sm=smiley13.gif] [sm=smiley13.gif]
Pa sta kazu dr?

17 joka -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (12.2.2014 22:04:26)

MM ima azospermiju 0 spermatozoida i mi samo mozemo na VTO sa donacijom radili dva puta i bilo je neuspesno oba[sm=smiley19.gif]

VKaja -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (12.2.2014 22:10:34)

Jako, jako mi je zao kad cujem ovako nesto.. Samo nemojte da odustanete!!! Ja nekako verujem da hrana i bilje mnogo znace, pa bi mozda mogli da predjete na makrobiotiku.. kada cete opet na VTO?

17 joka -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (12.2.2014 22:28:34)

ako se nedesi neko cudo, neverujem da cemo ove godine moci.

Finansije su nam najveci problem

sad imam neke varijante ako bude krenula neka studija ako skupe dovoljan broj zena tu bih mozda mogla izvuci neku jajnu celiju i zamrznuti ih dok nebudemo mogli raditi ostatak
ili da me nekom srecom izvuku za donaciju preko kutka,dobija se 2000e pa bih nekako skupili ostatak ali sve je to pod velikim znakom pitanja

mi nikad necemo odustati koliko god da je tesko verujem u dubini duse da cemo imati[sm=duda.gif]

srculence25 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (13.2.2014 0:35:48)

joko [sm=smiley31.gif] bice verujem u tebe.Ti si nas borac.Mnogo puta kad citam tvoje komentare vracas mi snagu volju i borbu kad potonem.
Ivo da nije zakasnila o pa zato kasni

vonavoj -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (13.2.2014 8:25:45)

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

Von sam ti rekla da je februar tvoj [sm=bravo.gif]
A vidla sam i test i nesto mi je mnogo crvenkast [sm=smiley1.gif] Jel si sigurna da je samo jedno? [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
dobro si me povukla!!!
jutro! devojke,sad ja vas vucem![sm=zz_running.gif][sm=zz_running.gif][sm=zz_running.gif]

Trcosava -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (13.2.2014 8:37:18)

IZVORNA PORUKA: *Sara

Hvala za dobrodoslicu....jedva cekam da svane sutrasnji dan a isto tako me je i strah....uf kad mi kazu ljudi ne opterecuj se i ne razmisljaj....lako je to onima ko ne planira[sm=nosecka.gif] pa slucajno zabebi....nama nije tako? Ili bar meni :)

Sara dobro nam došla!

Kada ne postoje zdrastveni problemi kod partnera, upravo to opterećenje može da bude veliki problem.
Koliko slučajeva znamo da su žene se spremale za VTO (prvi put) i kad su predale papire - ostale u drugom stanju. Zašto? Opustile su se, nisu razmišljale jer su mislile da nema šanse.

Prvi put ni ne znam kako sam ostala u drugom stanju (sa bivšim - pazili se). Pa sam morala na kiretažu. Drugi put smo i mm i ja mislili da smo bili problem u prethodnim vezama - sabivšim sam ja posle pokušavala godinu dana, on sa jednom oko pola godine. I za mesec dana sam ostala u drugom stanju.
Drugi put smo ga isto uboli posle jednog ciklusa - misleći jednom smo uboli, nema šanse opet.

Evo, sad opet pokušavamo, ali ovaj put već nekih 3 ciklusa (kažem već jer smo prethodnih puta malte ne iz prve, molim čekalice koje se trude duže da me ne shvate pogrešno).

Ali ovaj put sam ja opterećenija - i šta ti cela priča govori?

vonavoj -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (13.2.2014 8:49:17)

trco,na opterecenje ne mozes puno da utices,mi smo uspeli sad jer smo rekli da cemo praviti pauzu,zbog cerkine operacije koja je sledece nedelje..ali eto,Bog je tako hteo!
a prvi put smo uspeli,kad je meni bio najveci haos na poslu,zavrsni racun...

madre -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (13.2.2014 8:54:43)

trco, cesto slusam kako opterecenje lose utice na zacece... mozes li da mi objasnis kako to utice?
da li mislite na opterecenje u toku seksa ili kasnije dok se ceka ishod?
pitam, jer meni ta teorija ne pije vodu, ali bih volela da me neko razuveri[sm=smiley1.gif]

Trcosava -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (13.2.2014 8:57:47)

Kako misliš ne možeš da utičeš na opterećenje?

Upravo si rekla da ste oba puta uspeli kada niste mislili na to [sm=jezicek.gif]

Naravno, živ čovek - mora da razmišlja.

Ali koliko je moguće, probamo da ne mislimo o tome.
Da se razumemo, ni ja ne mogu da dočekam da vidim hoću li dobiti ili ne, ali se trudim da ne mislim toliko o tome. Vidiš da izbegavam temu crtice [sm=smiley36.gif]

Meni je to dodatan pritisak koji mi ne treba. Svrnem samo kad vidim da se svi sjatili - znači da je neka ugledala [sm=bravo.gif]

VKaja -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (13.2.2014 9:02:51)

Tacno tako!! I ja verujem da cete uskoro ugledati [sm=rozacrtici.gif]
Zivot je cudo, samo jaka vera i bice sve ok..
Mnogo je vazno sto ste jedno drugom pokazali da se volite i postujete i da ste zajedno u svemu, do kraja!!!
Ja vam od srca zelim [sm=duda.gif] i saljem pozitivne misli i jaku, jaku zelju da se sto pre desi!!!
Znam neke ljude koji su i preko 10 godina cekali na [sm=duda.gif] ali nikada nisu odustali - medju njima i roditelji moje drugarice!!

Drzim fige i grlim jako [sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>