Trcosava -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (13.2.2014 8:37:18)
|
IZVORNA PORUKA: *Sara Hvala za dobrodoslicu....jedva cekam da svane sutrasnji dan a isto tako me je i strah....uf kad mi kazu ljudi ne opterecuj se i ne razmisljaj....lako je to onima ko ne planira[sm=nosecka.gif] pa slucajno zabebi....nama nije tako? Ili bar meni :) Sara dobro nam došla! Kada ne postoje zdrastveni problemi kod partnera, upravo to opterećenje može da bude veliki problem. Koliko slučajeva znamo da su žene se spremale za VTO (prvi put) i kad su predale papire - ostale u drugom stanju. Zašto? Opustile su se, nisu razmišljale jer su mislile da nema šanse. Prvi put ni ne znam kako sam ostala u drugom stanju (sa bivšim - pazili se). Pa sam morala na kiretažu. Drugi put smo i mm i ja mislili da smo bili problem u prethodnim vezama - sabivšim sam ja posle pokušavala godinu dana, on sa jednom oko pola godine. I za mesec dana sam ostala u drugom stanju. Drugi put smo ga isto uboli posle jednog ciklusa - misleći jednom smo uboli, nema šanse opet. Evo, sad opet pokušavamo, ali ovaj put već nekih 3 ciklusa (kažem već jer smo prethodnih puta malte ne iz prve, molim čekalice koje se trude duže da me ne shvate pogrešno). Ali ovaj put sam ja opterećenija - i šta ti cela priča govori?
|
|
|
|