Branchyca -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (17.2.2014 20:35:51)
|
Crtice, ja bih vas zamolila za pomoć.. 11, 12 i 14-og dana ciklusa sam pratila ima li ovulacije pomoću testova, sva tri su bila negativna..Ciklusi su mi redovni na 28 dana, s tim što je poslednji bio 27.Plodne sluzi nije bilo, pratim od završetka menstruacije. Nakon toga sam opet radila test 18-dana ciklusa, jer su me jajnici otkidali, imala sam nalete mučnine i vrtoglavice, a to veče kad sam radila test za ovulaciju, desni jajanik me tako probadao, da me je i desna noga bolela. Test je opet bio negativan, ali se pokazao porast LH, jer je druga crtica postojala al nije bila iste boje kao kontrolna. Svakog ciklusa nekih nedelju, dve pre menstruacije me bole grudi, doslovno da ne smem da ih taknem, sad ništa, a 21-dan ciklusa je.. Da li se nešto poremetilo, da li sam ja uopšte imala ovulaciju[sm=zmeden.gif]mučnine sam imala par dana,, vrtoglavice takođe, juče odjednom kao da mi je bio zemljotres u glavi, jedva se zadržah.. tAKO IMAM NEKI OSEĆAJ DA JE TO TO OVOG MESECA, AL TOLIKO SE PLAŠIM DA OVULACIJA UOPŠTE NIJE NI BILA... Izvinite što sam se raspisal i što ovo nije za tu temu, ali mi je tako potrebna podrška, jer osećam da psihički tonem[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|