RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Mala Elena -> RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] (11.12.2014 11:18:30)

Jutro! Nadam se da nece biti kise...popodne imamo u planu shoping.

bubulence -> RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] (11.12.2014 11:21:28)

IZVORNA PORUKA: Klarita

Lelke, begaj, na samu pomisao njegovih 100kg najezim se[sm=zz_eek.png][sm=zz_giggle.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ima da budes izlecena odmah!
helou zene, nisam navikla da vas vidim ovde. izgleda da krece euforija [sm=bravo.gif]

Modessty -> RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] (11.12.2014 11:35:06)

ja se pogubih načisto. gužva na poslu a nisam navikla da bude gužva
sutra idem u kafanu! [sm=sloncek.gif] ima da se raskočim za sve pare![sm=smiley36.gif]
http://youtu.be/3K1QiFwcz2M

Misha i Ljisha -> RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] (11.12.2014 11:36:23)

pa u NS deka za par dana pa mora da krene euforija. [sm=bravo.gif] Mi jelku jos nismo okitili. Svi mi ukrasi grozni i stari iskreno a nem novaca ni kod kineza da se nakupujem novih, Ma ukrasicu sve lampicama [sm=jezicek.gif]

Bilo bi lepo da nagovorim mamu i tatu da oni ukrasavaju hehehe...

Inace mojoj mami danas rodjendan idemo na rucak D i ja kod nje kad se smizla probudi sto se nadam da nece biti skoro jer u 12 i 30 pocinje Gordost i predrasuda na fox movies[sm=smiley36.gif]

Olga75 -> RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] (11.12.2014 11:39:14)

al ste se vi razdivanileeee a jutros nigde nikog [sm=smiley36.gif]

Modessty -> RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] (11.12.2014 11:43:11)

Olga kako si danas?

Jao ovajmoj blentavi kolega otvorio širom prozor a ladno u pm i još ja ukočena
leleeeee sad će padne tepanjeee

Modessty -> RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] (11.12.2014 11:47:07)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

pa u NS deka za par dana pa mora da krene euforija. [sm=bravo.gif] Mi jelku jos nismo okitili. Svi mi ukrasi grozni i stari iskreno a nem novaca ni kod kineza da se nakupujem novih, Ma ukrasicu sve lampicama [sm=jezicek.gif]

Bilo bi lepo da nagovorim mamu i tatu da oni ukrasavaju hehehe...

Inace mojoj mami danas rodjendan idemo na rucak D i ja kod nje kad se smizla probudi sto se nadam da nece biti skoro jer u 12 i 30 pocinje Gordost i predrasuda na fox movies[sm=smiley36.gif]

imaš bre na gugletu milion i jednu ideju za ukrase. ako imaš vreme da se bakćeš da praviš. Ja se sve kanim al nikako da ugrabim vreme.

Olga75 -> RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] (11.12.2014 11:54:52)

mi smo sad ko zmaj [sm=smiley36.gif]
bile smo na pijaci , zalozile , sad bi trebalo u kuJnu ici al mi se ne da jer sam kao svaka nemajka kupila detetu pecivo koje je pojela u nedoba [sm=smiley36.gif]
i tako , ledano je bas
a jelka se kod mene kiti za Badnji dan , dok ja pravim veceru zvercica se zamajava . zZnaci sve sto ima ona okaci na jelku , znata kakva nam je , pa diiiivna i sa ukusom ko da je neki interijerista dizajner to nacrtao [sm=jezicek.gif]
ja volim kad se ona sva ustrepta pa kaci pa se izmakne , gleeeda i onad pomera ukrase na cent i po
i tako demokratija , svedenost i ukus [sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] (11.12.2014 11:59:03)

mod bre ja sam ti antitalenat za te kreativne stvari. Ja bih sve zivo unistila a obaska sto sigurno treba onda da kupim i lepak i sto cudesa papira i td. [sm=jezicek.gif]

Vidis Olga moja smizla je mala al cini mi se da ce i ona ove godine da kiti jelku ahahha... Ma sta ona zna sta je nov ili stari ukras, njoj je sve sljastece prelepo[sm=smiley36.gif

Jao jos citavih 25 min do filma. Uf a ova moja se vec budila malo pre zbog nosa no vratila sam je u krevet.

Misha i Ljisha -> RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] (11.12.2014 12:25:01)

Poooooocinje fiiiilm jupiiiiiiiiiiiiiii[sm=sloncek.gif]

sapavaj Dunja spavaj Dunja pliiiiiz spavaj

Olga75 -> RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] (11.12.2014 12:26:17)

da , daaa spavace , sve se mislim kako hoce [sm=smiley36.gif]

Klarita -> RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] (11.12.2014 12:33:36)

Ja kad god sam ovde hvalila decu ili mm obavezno se preokrene sve[sm=zz_ninja.png]
Ljiso, vec vidim da si me blokirala[sm=zz_giggle.gif]

Modessty -> RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] (11.12.2014 12:40:55)

I ja pohvalih juče Nikolu kako on u 9 u krevet a on sinoć nikako da se uspava! Umirio se tek u 20min do 11! [sm=smiley29.gif]

Ljišo bre kakve veze ima dal su stari ukrasi. Ja i ne kupujem svake godine ukrase. Prošle godine smo kupili veliku jelku inove ukrase i to nakon ko zna koliko vremena. Ja i ne volim da trpam.
Danilo još pre neki dan ukrasio jelku, morala sam da mu odpakujem onu malu staru. Mora da uslikam danas i da vam okačim ovde da vidite.
A veliku ćemo tek tamo pred NG inače će Nikolzila da je uništi i oglođe do s. Nikole![sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] (11.12.2014 12:49:33)

Vrnu' se iz prodavnicu! izem ti ja to kad mi treba sat vremena do i iz prodavnice do kuće. doduše, čekala sam bus za nazad jer nema teoretske šanse da pešačim uzbrdo sa sve onim što sam nakupovala. Sad da zdimim, pa polako da krenem da pravim tortu.

Inače ja sam neviđeni debil - išla sam u prodavnicu da kupim marmeladu za tortu i jako malo je falilo da odem bez nje!!!! Sve ostalo nepotrebno sam kupila [sm=jezicek.gif]

nata11 -> RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] (11.12.2014 13:09:16)

nače ja sam neviđeni debil - išla sam u prodavnicu da kupim marmeladu za tortu i jako malo je falilo da odem bez nje!!!! Sve ostalo nepotrebno sam kupila

Tako obicno biva [sm=smiley36.gif]
Definitivno je najludja nabavka 30. decembra. [sm=smiley36.gif]

mati -> RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] (11.12.2014 13:16:29)

Ah euforrija, a para sve manje...[sm=smiley36.gif] Mi imamo gomilu ukrasa, za veliku jelku sareni, a za malu srebrni i plavi. Ali nam se sijalice pokidale.
Ljiso prijavi se za cestitke , ako vec nisi, pa ti saljem cestitku da je okacis na jelku.[sm=smiley1.gif]
Ja sam smislila da pravim nesto,tj da ukljucim Matu da pravimo, ali videcemo kako ce biti raspolozen. On bi sve nabrzaka.
Juce sam mu go ponoci pravila masku za vrtic. Onaj ko izmisli You tube i tutorial treba mu dodeliti noblesovu nagradu.[sm=smiley36.gif]
Trco darling, sve ti oprosteno sad Ja redovno zakacim kesu za hleb na ruku, jednom nisam ni platila bas sam odmakla, a bilo me sramota da se vracam. Mene jos drzi to stanje za zaboravljanje...

milicicak -> RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] (11.12.2014 13:28:22)

Kad ste vec kod kicenja jelke ja razmisljam da mi ove godine cela jelka bude jestivo ukrasena, pa ko dodje da se posluzi sa jelke :) otkud znam, da napravim gingerbread cikice, jelkice, irvase, sneske, kupim dedamrazice i jos te neke gluposti i sve to lepo okacim na jelku, stavim sijalice i milina :) em ce da bude zanimljivo, em gostima kad dodju mogu da kazem posluzite se sa jelke [sm=jezicek.gif]

mati -> RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] (11.12.2014 13:36:05)

Milicicak ja sam jedne godine uzimala te cokoladne, bili su plavi pa mi se uklapali uz jelku, a crvene sam odma pojela Ima ih svake god u Idea marketima.
Probudio se Mita. Odo kod komsike na kafu pa po Matu u vrtic.

emicaa -> RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] (11.12.2014 14:57:29)

Kod me je prošle godine jelka bilo u crveno zlatnoj kombinciji,sad sam par od tih ukrasa pokačala u stanu,sijalice su bile na prozoru ali ih je neko skinuo drugi dan [sm=smiley1.gif]

mama krava -> RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] (11.12.2014 15:03:12)

IZVORNA PORUKA: milicicak

posluzite se sa jelke [sm=jezicek.gif]

i jos bonus - ne moras da je raskicujes posle[sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] (11.12.2014 15:41:01)

IZVORNA PORUKA: mama krava

IZVORNA PORUKA: milicicak

posluzite se sa jelke [sm=jezicek.gif]

i jos bonus - ne moras da je raskicujes posle[sm=smiley36.gif]

Ovo ne da je bonus, nego je bonus plus!!! [sm=jezicek.gif]

Ma ovo moje zaboravljanje nema veze sa trudnćom, to je moje normalno stanje [sm=jezicek.gif] U Bg-u sam znala 3x da odem do prodavnice i zaboravim za šta sam pošla!

Mala Elena -> RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] (11.12.2014 20:19:16)

Videla sam ja bombonice u raznim bojama, ali prave ali mi prodje akcija dok mm nadje vremena da odemo...[sm=smiley13.gif]
Ljiso, kinezi kupi ove godine... [sm=zz_sluggish.png]

emicaa -> RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] (11.12.2014 20:29:53)

Nisu ni kinezi kao što su nekad bili,i oni su digli cijene.

lelaigor -> RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] (11.12.2014 21:36:56)

Pa, ne moraš obnavljati sve ukrase, samo dokupi malo. Mi smo kad sam se preselila kod mm, još dok smo bili momak i devojka [sm=smiley36.gif] kupili jelku i crveno zlatne ukrase. Godinama smo tako ukrašavali i onda prošle godine dokupim ljubičaste ukrase izbacim crvene i napravim novu kombinaciju. [sm=smiley1.gif]

superm -> RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] (11.12.2014 21:42:51)

Ljudi, ide li neko na Colin koncert?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>