Trcosava -> RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] (11.12.2014 7:24:15)
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Trcosava RR e ovde vedro bez oblačka, ali zato jutros -5[sm=zz_cold.gif] Da li je moguće da je Kanada toplija od Slovenije [sm=smiley36.gif] kod nas je trenutno 8 stepeni (inače je 23:16h) što je neverovatno za decembarsku noć. Preko dana je jako toplo, trenutno duva šinok tako da će istopiti sav preostali sneg. Deca idu u kratkim rukavima, gomila ljudi šeta u nekim papučama i japankama [sm=smiley29.gif] haos. Draga to samo ovde kod mene takav mraz. Ej ja koja bi dupe dala da živim na Kritu (kaže teta da sneg videla nije) odoh ni manje ni više u najhladniji deo Slovenije!!!! U primorskoj oblasti je oko 10 stepeni, ali ovde je smrz. Doduše to je samo ujutru i kad sunce izlazi (tad je najhladnije) posle je manje više ok. Noćas bogme odspavasmo, danas imam akciju - kuvanje ručka (za dva dana) i da ispečem i nafilujem tortu za dragog mi (sutra mu rođendan). Sutra onda da ukrasim, a u subotu konačno premeštanje!!! Anči ti koji nose džapaneze i papučke - po meni zreli za psihića [sm=jezicek.gif] Jutro!!!! p.s. od silne euforije, mi još nismo oktili jelku [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|