Misha i Ljisha -> RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] (7.12.2014 22:46:57)
|
IZVORNA PORUKA: big mum Ljudi moji jeste ova naša Ljiša svestrana čisti crevca za krmokolj,vozi traktor,sije veliku baštu, udaje se 2x,rađa djecu,završila što bi Olga rekla veliikee čkole[sm=smiley36.gif].Ona je stvarno žena bez mane-svaka čast Ljišo[sm=smiley20.gif] [sm=jezicek.gif] pa onaj ko je odrastao na selu a ne zna da vozi traktor je...ma ne znam ni kako bih tu personu nazvala ahahah...Traktor vozim valjda od kad znam za sebe, snage nisam imala da stisnem kvacilo pa mi je deda stiskao kvacilo da promenim brzinu[sm=smiley36.gif]. Svasta ja radila u zivotu i spartala traktorom, vozila detelinu, ma svasta svasta[sm=smiley36.gif]. A inace je poznato da su fizicari najsposobniji ljudi na planeti[sm=zz_biggrin.png] i neretko su vrlo svestrani i nadareni za svasta. (samo primer svih mojih kolega koji sviraju raznorazne instumente i komponuju je dovoljan). Vidi stvarno nema euforije. Al dobro tako je svakog vikenda, svi provode vreme sa familijom i treba tako da bude. Vidimo se sutra mamice
|
|
|
|