RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba



Poruka


mila83 -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (6.7.2016 12:30:04)


IZVORNA PORUKA: Anarunika

Stranica lajkovana a lajkujemo i proizvode veri mač [sm=smiley36.gif]


[sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif] i mi tako ! [sm=smiley36.gif]




marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (13.7.2016 13:09:52)

Prvi dobitnik Cortinat kreme za jun je adulence, čestitamo [sm=bravo.gif]

IZVORNA PORUKA: adulence

Mesecima vec zelim da isprobam cortinaT kremu jer mi deca imaju hrapave obraze,moji laktovi su takodje bas u losem stanju,ali ne znam zasto nikako nisam imala poverenja da kupim cortinaT ,a inace sve drugo koristimo pharma life,kad proslog meseca se odlucim da probam i malo je reci da smo prezadovoljni i ja i deca,obrazi su im sada fini glatki,pravi bebeci,a moji laktovi su dosta bolje,skoro izleceni...divno je sto ko ima potrebe cela porosica moze da koristi...
Ovim putrm javno bih se izvinila sto nisam imala poverenja...od nas velikih i malih jedno sjajno iskustvo!!!





marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (13.7.2016 13:10:54)


Drugi dobitnik Cortinat kreme za jun je nikiteki, čestitamo [sm=bravo.gif]

IZVORNA PORUKA: nikiteki

Mi smo za CORTINAT kremu culi na ringeraji, a zatim nam je jednom prilikom pedijatar preporučio kremu. Nama je pomogla sini mi je imao ekcem na nogicama, upotrebom CORTINAT kreme sredilo se. Duze vreme je nismo koristili, evo sad mu je izašao ekcem na prsticima tako da cemo opet kupiti kremu.





marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (13.7.2016 13:16:42)


Treći dobitnik Cortinat kreme za jun je Christabel, čestitamo [sm=bravo.gif]


IZVORNA PORUKA: Christabel

Mladja devojcica je prvi ekcem dobila sa 7 meseci. Dva meseca smo pokusavali raznim kremama da ga smirimo ali je dejstvo bilo kratkotrajno i ekcem se poceo siriti. Na kraju smo morali koristiti kremu sa kortikosteroidima. Nakon nekog perioda ekcem se opet pojavljivao na razlicitim mestima. Pocela sam da koristim razlicite a ne bas jeftine losione i kreme, koji jesu pomagali, ali bi se koza posle nekog vremena prezasitila pa sam morala menjati. Cula sam za Cortinat i odlucila da probam. Za nekoliko dana pecati su postali manji, meksi i posle nekog vremena nestali. Od tad, kad god ima i najmanje naznaka da ekcem izlazi, namazem Cortinat i sve je pod kontrolom.
Problem sa ekcemom ima i starija devojcica. Ona ce uskoro 5 godina i do sad smo prosli faze gde joj je ekcem divljao naizmenicno sa fazama kad je koza bila predivna. Od kozmetike smo takodje izmenjali svasta, pronasli ono sto njenoj kozi prija i koristili nekoliko losiona naizmenicno. U poslednjih par nedelja je i njena koza buknula na pojedinim mestima i nije reagovala na ono sto smo do sada koristili. Posto u kuci imamo Cortinat zbog bebe, odlucila sam i starijoj devojcici da mazem. Stanje je mnogo bolje vec posle nekoliko dana a nastavljam sa mazanjem dva puta dnevno dok se ne smiri potpuno. Odlucila sam da koristimo jedino Cortinat, prvo jer se za njihovu kozu pokazao kao najdelotvorniji, zatim ne nanosi se u debelom sloju vec je dovoljna manja kolicina, lepo se razmazuje, ne ostavlja masne tragove, prijatno mirise i cena mu je odgovarajuca.
Razliciti lekari imaju razlicita misljenja o uzroku nastanka ekcema - od onij koji misle da je to jednostavno takvo stanje koze (suva, osetljiva), preko onih koji smatraju da ekcem nastaje zbog razlicitih spoljnih faktora, do onih koji tvrde da je ekcem znak da organizmu nesto smeta i da uzrok zapravo dolazi iznutra. Moja mladja devojcica ima alergije na hranu i povremeno ekceme, starija je takodje reagovala na neke namirnice, sad uglavnom reaguje na aditive u hrani a reaguje i kontaktno na materijale koji nisu prirodni. Jedno je sigurno - bez obzira na uzrok, kad se ekcem javi, on se mora tretirati, jer jako ititira i smeta a ako se zapusti, stanje moze da se zakomplikuje. Mi smo, srecom, pronasli Cortinat, i oslanjamo se na tu kremu do daljnjeg.





marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (13.7.2016 13:17:36)


Drage dobitnice, molimo vas da nam do 20.7. na pp pošaljete podatke: ime, prezime, adresa u Srbiji i broj telefona.


Čestitamo još jednom [sm=bravo.gif]




Mariya -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (13.7.2016 19:37:47)

Ja nemam FB profil ali i od mene imate veliki[sm=smiley20.gif]

CortinaT je već spakovana u neseser za more, da ne ostane slučajno kod kuće jer planiram da je koristim i nakon sunčanja!!
Da dodam, da sam je zimus i proletos koristila kao kremu za ruke, oporavila je isušenu kožu ruku nakon samo jednog mazanja!!! I što je najbolje, još uvek je nisam potrošila!!!




mila83 -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (14.7.2016 15:05:12)

Cestitamo dobitnicama !
Mariya,i mi smo spakovali CortinaT u putnu apoteku ! M mi bas ima osetljivu kozu i neku vrstu alergije na sunce,pored atopijskog dermatitisa,pa moramo imati i Cortinat sa sobom,jer joj pomaze.




Christabel -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (15.7.2016 22:46:06)

Hvala puno!




nikiteki -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (16.7.2016 18:36:05)

Hvala puno. Cestitam i drugim dobitnicima.




Visnjabg -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (18.7.2016 9:37:06)

CortinaT nam je preporucio pedijatar na prvoj kontroli jer je bebu ujelo nesto u predelu slepoocnice. U apoteci su rekli da to nije za ujede i nije za bebe,kupila sam samo zato sto doktorka preporucila a vec sam bila skepticna kakva je to mast. Medjutim, namazala sam kremu u tankom sloju i povuklo se crvenilo i trag ujeda. Bas sam bila prijatno iznenadjena! Sada sam sasvim slucajno videla da se pise i ovoj kremi na forumu, nisam ni znala koliko je trazena i koliko se koristi i mogu reci da je s' pravom toliko zastupljena!




Christabel -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (23.7.2016 0:10:53)

Stigla kremica! Hvala najlepse




nikiteki -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (23.7.2016 9:02:25)

Stigla krema hvala puno




mali_mis -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (25.7.2016 9:34:58)

Mi smo Cortinat poceli da koristimo nakon uboda komarca. Em sto fino ohladi mesto uboda, i vise ne svrbi, otok se brzo povuce, i nema crvenih tufnica po telu [sm=bravo.gif]




adulence -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (25.7.2016 19:04:21)

i nama je stigla kremica,hvala puno RR i Pharma life-u,....




muzicarka -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (27.7.2016 21:29:52)

Do kada mozemo da saljemo iskustva za mesec jul?




Bubamara14 -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (30.7.2016 18:33:27)

Imali smo ekcem oko usta sigurno 7 meseci.
Razne kreme smo kupovali,mackali i lepe parice trosili. Nijednu kremu nisam kupila na svoju ruku, vec po savetu lekara.
Ekcem se povuce, pa se pojavi.
A onda smo kupili cudo od kreme. Namazala sam bebi samo uvece nekih 15 dana. Crvenilo je TRAJNO nestalo. Hvala cortina kremi [sm=bravo.gif]




marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (31.7.2016 21:12:09)

Dragi Ringerajci,

Dobrodošli u temu pod sponzorstvom kompanije Lifemedic, distributera Pharmalife proizvoda, u okviru koje ćemo razgovarati o ekcemu-dermatititsu, davati savete, deliti iskustva i odgovarati na vaša pitanja (na pitanja odgovara dr Mirjana Mišić).

Pozivamo vas da napišete svoje iskustvo u korišćenju CortinaT krema, a jako će nas obradovati ukoliko nam pošaljete i fotografiju svog mališana sa CortinaT-om.

Želimo da čujemo vaše utiske, šta je to što vam se dopada kod CortinaT-a, na koji način je pomogao vama i/ili članovima vaše porodice, jer vaša iskustva nam znače da budemo još bolji i radimo na kvalitetu naših proizvoda. Upravo to i jeste naša misija - da CortinaT pomaže i postane omiljeni i neizostavni član vaše porododične apoteke.


Pisanjem svog iskustva (i postavljanjem fotografije ukoliko želite) konkurišete za Cortinat krem (mesečno 3 korisnika na Ringeraji osvajaju CortinaT).

Na kraju svakog meseca, žiri (koji čine direktor kompanije Lifemedic i direktor Ringeraja.rs) odabraće tri pobednika kojima će CortinaT krem biti poslat na kućnu adresu (o trošku sponzora). Konkurisanje, podrazumeva da će vaše iskustvo biti objavljeno na sajtu kompanije Lifemedic, odnosno da će fotografija ukrasiti isti sajt.

Takođe, molimo vas da nam putem privatne poruke, na nalog marketing RR, pošaljete svoje ime prezime, kako bi vaša iskustva bila verodostojna odnosno objavljena sa potpisom, na sajtu sponzora - Lifemedic.




Šta je ekcem?

Ekcem je najčešće oboljenje kože. Svake godine je sve veći broj obolelih kod nas i u svetu. Taj porast je posledica sve većeg zagadjenja sredine i prisustva mnogih alergena u vazduhu i hrani, svakodnevne izloženosti hemijskim supstancama (sapuni, detrdženti, kozmetički preparati...) Takođe poznati okidači su stres i pad imuniteta. Prisutni genetski–nasledni faktori povećavaju mogućnost pojave ekcema i ozbiljnost simptoma.

Ekcem–dermatitis je hronično oboljenje kože koje se odlikuje stalnim zapaljenjem sa karakterističnim simptomima : crvenilo, jak svrab, perutanje, ispucalost i suvoća kože.

Ekcem–dermatitis pogađa dečiju populaciju (atopijski dermatitis) tako i odrasle (kontaktni, seborejični dermatitis)

Najčešće se leči uz pomoć kortikosteroida, međutim postoji i prirodno rešenje.


Pomoć iz prirode CORTINAT krem 75ml(bez kortikosteroida)

Kompanija Pharmalife research, Italija, u saradnji sa INSTITUTOM EMPOLI, proizvela je prirodnu kremu bez kortikosteroida - Cortinat krem, koja brzo i efikasno otklanja simptome EKCEMA –Atopijskog dermatitisa kao što su crvenilo,svrab i suvoću kod ispucale i nadražene kože a ujedno neguje i štiti kožu od ponovne pojave simptoma.


Za decu od rođenja ( 0 meseci ) i za odrasle.


PROČITAJTE VIŠE ...



Efikasnost CORTINAT krema se zasniva na udruženom delovanju aktivnih principa iz 6 biljnih ekstrakata i ulja.: Liquorice (Glycyrhiza glabra ), Bacopa Monnieri, Oryza sativa bran oil, Onopordum acanthium, Bisabolol, Alantoin

[img]http://i.imgur.com/B8veMMn.jpg[/img]


Radujemo se unapred vašim iskustvima, porukama, sugestijama i očekujemo pitanja vezano za ekcem/dermatitis i upotrebu CortinaT krema, na koja vam i dalje odgovara dr. Mirjana Mišić.




marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (5.8.2016 15:21:28)


Prvi dobitnik Cortinat kreme za jul je Mariya, čestitamo [sm=bravo.gif]

IZVORNA PORUKA: Mariya

Ja nemam FB profil ali i od mene imate veliki[sm=smiley20.gif]

CortinaT je već spakovana u neseser za more, da ne ostane slučajno kod kuće jer planiram da je koristim i nakon sunčanja!!
Da dodam, da sam je zimus i proletos koristila kao kremu za ruke, oporavila je isušenu kožu ruku nakon samo jednog mazanja!!! I što je najbolje, još uvek je nisam potrošila!!!





marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (5.8.2016 15:22:43)


Drugi dobitnik Cortinat kreme za jul je Visnjabg, čestitamo [sm=bravo.gif]

IZVORNA PORUKA: Visnjabg

CortinaT nam je preporucio pedijatar na prvoj kontroli jer je bebu ujelo nesto u predelu slepoocnice. U apoteci su rekli da to nije za ujede i nije za bebe,kupila sam samo zato sto doktorka preporucila a vec sam bila skepticna kakva je to mast. Medjutim, namazala sam kremu u tankom sloju i povuklo se crvenilo i trag ujeda. Bas sam bila prijatno iznenadjena! Sada sam sasvim slucajno videla da se pise i ovoj kremi na forumu, nisam ni znala koliko je trazena i koliko se koristi i mogu reci da je s' pravom toliko zastupljena!





marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (5.8.2016 15:23:47)


Treći dobitnik Cortinat kreme za jul je Bubamara14, čestitamo [sm=bravo.gif]

IZVORNA PORUKA: Bubamara14

Imali smo ekcem oko usta sigurno 7 meseci.
Razne kreme smo kupovali,mackali i lepe parice trosili. Nijednu kremu nisam kupila na svoju ruku, vec po savetu lekara.
Ekcem se povuce, pa se pojavi.
A onda smo kupili cudo od kreme. Namazala sam bebi samo uvece nekih 15 dana. Crvenilo je TRAJNO nestalo. Hvala cortina kremi [sm=bravo.gif]





marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (5.8.2016 15:32:55)

Drage dobitnice,

Molimo vas da nam pošaljete podatke: ime, prezime, adresa u Srbiji i broj telefona.

Hvala unapred i čestitamo još jednom [sm=smiley1.gif]




muzicarka -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (5.8.2016 15:41:19)

Čestitamo [sm=bravo.gif]




Visnjabg -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (5.8.2016 15:48:11)

Jeee! Najlepse hvala! [sm=bravo.gif][sm=darilo.gif][sm=smiley1.gif]




Khaleesi -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (5.8.2016 17:28:17)

Mi smo lajkovali FB stranu, pa da podelimo i iskustvo[sm=smiley36.gif]
Za Cortina t kremu smo saznali na RR, mame je stalno hvale...
Onda smo je kupili najvise zbog stalnih ujeda komaraca, musica i drugih buba. Crvenilo je brzo nestajalo, a moja M je rekla da joj se ta krema najvise svidja od svih koje smo kupovali za ujede bubica.
Takodje mi se jako dopada sto i mladjoj, bebi mogu da je mazem bez bojazni, jer je prirodna i bezbedna a tako lepo mirise.
Posle suncanja na bazenu izaslo mi je crvenilo po grudima, nalok koprivnjaci, najverovatnije alergija na sunce. Namazala sam iste veceri Cortina t kremicu i posle dva minuta bilo je lakse, a do jutra crvenilo je nestalo kao i uzasni svrab...
Zato i ja pakujem Cortinu t u neseser za more odmah pored Bulardija jer bez njih se ne moze[sm=bravo.gif]za Cortinu t




Bubamara14 -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (5.8.2016 21:22:09)

Hvala [sm=bravo.gif]




Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>