Mariya -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (9.3.2017 14:05:25)
|
Dan mame! Au, vi stvarno prerano ustajete[sm=zz_eek.png] Mi smo bile danas na proslavi za dan žena u vrtiću, preslatki su bili, recitovali, plesali i imali predstavu, vuk i 7 jarića, samo ih je bilo 12 jarića[sm=smiley1.gif] Posle predstave smo crtali zajedno, pa se zasladili keksićima i kući. Sad su obe kod babe, dolazi komšija da im čestita dan žena, to je ustvari sin svekrvine drugarice i njegova verenica, jako vole moje devojčice i uvek idu kod njih da se igraju sa njima i kupuju im sitnice, baš mi je lepo to. Mojw mišljenje je da porast broja dece sa autizmom nema veze sa vakcinama već, kao i rak i ostale bolesti, sa načinom života, napretkom medicine u smislu da se lakše otkriva i više obraća pažnja na zdravlje. IZVORNA PORUKA: suzi kju Ja nikad nisam videla pijanu kokošku, bas bi bilo zanimljivo da vidim kako to izgleda [sm=jezicek.gif] Svekar nam je jednom pričao, kad su oni bili deca (50ih i početkom 60'ih godina[sm=smiley36.gif]) natapali su hleb u rakiju pa time hranili kokoške i onda crkavali od smeha jer su se kokoške saplitale, pprevrtale, padala im glava jer su bile pijane[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|