RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Milena18 -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (9.3.2017 7:05:42)

Auuu Ivana, mislim da ste vi današnji pobednici!
Možda Suzi spava, nadam se.
Moje čudo sad ponovo zaspalo, odoh i ja nazad u krevet, pa makar trajalo i pola sata.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (9.3.2017 7:22:15)

Dobro jutro. Ivana jel mozes s njom da odremas ako ti je sin u skoli?
Moji otisli. Osecam.se samleveno. Moram pola sata da dremnem cim dok ne odem u skolu

suzi kju -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (9.3.2017 7:39:31)

Dobro jutro.
Auuuuu Ivana, bas ste poranile ccc,nadam se da sada spavate.
Meni se A probudila malo pre 6 pa probudi i E ,malo smo ih ljuljuškali i zaspale. Evo malopre se probudile igraju se u krevecu.

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (9.3.2017 8:09:51)

Ja vijam malisu po kuci i stavljam dorucak i rucak
Sunce se promolilo, kazu nema kise danas, nadam se napokon nekoj setnjici kasnije [sm=bravo.gif]

Maraj -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (9.3.2017 9:25:21)

Mi budni od pola 7. L bas poranio. I jos mi je digao pritisak koliko je plakao i histerisao. Nekad se tako ujutru zalepi za mene da ocu da odlepim. Ne da mi da mrdnem. Samo da ga drzim i da on uzme (.) u usta. Tak bi nekad mogao satima. Ako ustanem to je histerija. Glava me zabolela koliko je plakao

Maraj -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (9.3.2017 9:32:53)

IZVORNA PORUKA: Skockica

Sto se bubrega tice, jedan je bubreg multicistican i ne funkcionise. Zbog toga su mi u 7. mesecu predlagali kiretazu i nesto sam na netu citala da nisam jedina. I druge su mame doktori plasili sa pricom da im moze dete umreti u stomaku ili ubrzo po rodjenju. To mi bas nije jasno posto je opste poznato da se sa jednim bubregom moze ziveti...

Strasno kako ti lekari olako odlucuju o tudjim zivotima. Secam se sad da si nesto pisala da valjda i prvi sin tm ima isti ili slican problem? Ako nisam tebe pobrkala sa nekim...
ne znam sta da ti kazem osim da uvek potrazis mišljenje jos nekoliko dr. Svi smo mi ranjivi na decu ,a lekari ko lekari to ih ne dotice....

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (9.3.2017 11:22:10)

Sanjice, sin je pre podne u skoli tako da sam odremala nekih sat vremena. Istina, vise sam lezala, nisam mogla ni da zaspim, uhvatila me prehlada, nos, oci...

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (9.3.2017 11:28:07)

Ivana vi ste bas poranile.David je do 2 super spavao i posle svako sat budan.Na kraju je lezao budan kod mene u krevetu a ja jos pola sata odspavala [sm=smiley36.gif]
Skockice,Davidova crijevna flora se jos nije oporavila od antibiotika.Nisam mu davala probiotike,nisu mi ni pali na pamet da treba.Zato sto prije pocnite.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (9.3.2017 12:12:48)

Emice, na kraju mi dodje na isto, četiri ili sest sati ujutru, ja po ceo dan kao pijana kokoska[sm=smiley36.gif]

Duškić -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (9.3.2017 13:01:46)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Emice, na kraju mi dodje na isto, četiri ili sest sati ujutru, ja po ceo dan kao pijana kokoska[sm=smiley36.gif]

..Ivana, potpuno si u pravu. Jos kad me neko pita sto sam nervozna? Grrrr

suzi kju -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (9.3.2017 13:01:55)

Ja nikad nisam videla pijanu kokošku, bas bi bilo zanimljivo da vidim kako to izgleda [sm=jezicek.gif]
Mi bili u šetnji. Deca zaspala. Ja oprala zavese, pa prozore, pa vratila zavese, oribala terasu i sad sedoh.
Svašta nešto još imam ali polako.
Ručak stavila da kuvam, neki gulaš sa junetinom i takooo.

Duškić -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (9.3.2017 13:28:32)

Svaka cast, Suzi. Ja gledam ove moje prozore, ali mi se nesto nece danas ..He, he...sutra ...Sad bi mogla jedna kaficaa[sm=kava.gif]

suzi kju -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (9.3.2017 13:44:44)

U pravu si za kaficu, sad ću da se udvaram muzu da on skuva [sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (9.3.2017 13:57:04)

Ja upravo pijem kafu..
Bili malo u setnjicu, i mali soping.
Beban planinari i naravno kao kruskica pada, eto od jutros prve rane junacke. Pentrao se uz krevet i okliznu se i ogrebao bradu [sm=smiley12.gif]

Mariya -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (9.3.2017 14:05:25)

Dan mame!
Au, vi stvarno prerano ustajete[sm=zz_eek.png]
Mi smo bile danas na proslavi za dan žena u vrtiću, preslatki su bili, recitovali, plesali i imali predstavu, vuk i 7 jarića, samo ih je bilo 12 jarića[sm=smiley1.gif] Posle predstave smo crtali zajedno, pa se zasladili keksićima i kući. Sad su obe kod babe, dolazi komšija da im čestita dan žena, to je ustvari sin svekrvine drugarice i njegova verenica, jako vole moje devojčice i uvek idu kod njih da se igraju sa njima i kupuju im sitnice, baš mi je lepo to.
Mojw mišljenje je da porast broja dece sa autizmom nema veze sa vakcinama već, kao i rak i ostale bolesti, sa načinom života, napretkom medicine u smislu da se lakše otkriva i više obraća pažnja na zdravlje.
IZVORNA PORUKA: suzi kju

Ja nikad nisam videla pijanu kokošku, bas bi bilo zanimljivo da vidim kako to izgleda [sm=jezicek.gif]

Svekar nam je jednom pričao, kad su oni bili deca (50ih i početkom 60'ih godina[sm=smiley36.gif]) natapali su hleb u rakiju pa time hranili kokoške i onda crkavali od smeha jer su se kokoške saplitale, pprevrtale, padala im glava jer su bile pijane[sm=jezicek.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (9.3.2017 14:38:33)

Dobar dan. Ceo dan me.boli glava. Popila sam lek, pa me malo popustilo. Sad rucam. Posle sam sama sa decom. Mm ide na put.Posle T na ples vodim. Inace sam tuzna zbog tate.[sm=smiley13.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (9.3.2017 14:38:58)

Dobar dan. Ceo dan me.boli glava. Popila sam lek, pa me malo popustilo. Sad rucam. Posle sam sama sa decom. Mm ide na put.Posle T na ples vodim. Inace sam tuzna zbog tate.[sm=smiley13.gif]

eca89 -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (9.3.2017 14:43:09)

Sanjice, šta je bilo, šta su mu rekli?

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (9.3.2017 15:07:20)

Sanjice sta je tatom?
Ova moja opet pravi haos,razbila bih je.Poslala sam je u sobu da nebi dobila batine [sm=hudicek1.gif]

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (9.3.2017 15:11:54)

Hahahaha, Suzi objasni Mariya kakva je pijana kokoska [sm=smiley36.gif]
Ova moja place, kenjkavi, nece da jede, nece da spava...

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (9.3.2017 15:19:45)

Ivana ti joj daj opet papir[sm=smiley36.gif]
T sam poslala da spava pre plesa. A sa Sofijom cy da ucim kako ona kaze.[sm=smiley36.gif]
Vreme je dalo dusu za spavanje.

Milena18 -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (9.3.2017 15:54:55)

Sanjice, što si tužna, šta je sa tatom?
Ivana, je l' Andrea i dalje danju kratko spava?
I mi smo malo išle u šetnju i u nabavku. Za divno čudo, M je uživala u kolicima, tek se pred kućom unervozila malo.

Duškić -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (9.3.2017 16:04:31)

Mi malo dremnuli, da ne poverujete spavali u isto vreme. D danas nije imao k'o da vodi u vrtic [sm=jezicek.gif]

mati -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (9.3.2017 16:16:44)

Zdravo majke. Bebci vam se kolektivno poceli buditi ranije.
Ja sam obojicu dojila iskljucivo lezeci, sedeci mofu da nabrojim na prste, mozda nekad u gostima.
Skockice, sin od mog kolege zivi sa jednim bubregom, tj ima oba, ali taj mali ima fju samo 5% mozda. Ovaj drugi vec sve prwuzeo i decko nema nikakvih problema. Samo redovno ide na kontrole i to je to.

suzi kju -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (9.3.2017 17:47:57)

Mm ode na posao, uh kakva li će nama noć biti.
Pravila sam krofnice da muž ponese na posao i deca evo ruckaju, bas im se svidjaju.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>