RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (10.3.2017 13:31:21)

I moja beba je celavica [sm=smiley36.gif]
Mojoj maci se vidi gornja desna jedinica, pod prstom je ne osećam, a kaf pogledam skoro ceo zub napolju [sm=zmeden.gif] pisacu u temi kad izbije tako da ga osetim. Nije ni cudo sto ne spavamo, tri nedelje tri zuba.

Duškić -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (10.3.2017 13:37:19)

Maca mala, muke su to..Zubic vila je bas voli ove nedelje [sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif]

Ivana, kako ubacujem sliku pteko 'slikomata', ima li tema ne mogu da nadjem?!

suzi kju -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (10.3.2017 13:44:57)

O pa Ivana super ste [sm=bravo.gif] za vas.
Nama izbila dole dvojka u kod jedne i kod druge ima dve nedelje, druge nema uopšte, ni na pomolu.
Mi bas dugo čekamo svaki zub.
Duskic preko post image, pa kopiraš samo link za forume.

Maraj -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (10.3.2017 14:13:19)

Duskic , evo teme klik

Duškić -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (10.3.2017 14:35:25)

Hvalaaa

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (10.3.2017 15:52:49)

Dobar dan. Moje dete najstarije je toliko naivno da ja nemam reci. Besna sam na vaspitacicu sto nam ne prica sta se desava tokom dana. Sreca sto nama T sve prica. Idem u ponedeljak da pricam.sa njima. Stavila sam je na soavanje. Posle idemo na rodjendan kod prijatelja. Tesko je ovo roditeljstvo.
Ivana, bravo za Macu.

Milena18 -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (10.3.2017 16:16:24)

Sanjice, šta je bilo u vrtiću?

Ivana, bravo za zubiće! Mi nikako taj prvi da dobijemo.

I M je rođena sa kosom, sad kad gledam slike ne mogu da verujem kako joj je bila gusta. Posle su joj od svega toga ostala samo neka dva dugačka čuperka i na potiljku nešto kao brkovi [sm=smiley36.gif] Pre mesec dana smo joj ošišali i to malo što je imala jer je bilo baš smešno.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (10.3.2017 16:25:50)

Nagovorila ju je drugarica da popije vodu sa gelom za pranje ruku.[sm=hudicek1.gif] Ja sam u soku dokle ta mala ide. Vazi za losu devojcicu. I mm pita lepo jer sve u redu. I ona kaze da je sve ok. Da bi posle T y autu ispricala.Posle je ta mala bila kaznjena. Imam pravo sta se.desava dok je dete u vrticu. Ovo nisu naivne stvari.

Maraj -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (10.3.2017 16:46:44)

Boze sanjice. Ja sam u soku . Bas cesto cujem i citam ovde na rr o "dogodovstinama" iz vrtica. Ne mogu cudom da se nacudim da su tako mala deca toliko pakosna. Pa sta je ovo?!?! I mi smo bili deca. Nismo bili tako pakosni kao ova deca danas

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (10.3.2017 16:51:57)

Sanjice, obavezno porazgovaraj sa njima.
I mi smo pravili nestasluke, ali mislim da su bili mnogo bezazleniji.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (10.3.2017 17:03:48)

Obavezno Ivana razgovaram.
I kako uspeti da sacuvas dete u ovom ludom vremenu? !
Maraj, tako malo a takve gluposti da joj padaju. Jos jedna devojcica je popila. Zabranila sam T da se druzi sa njom. Prijavila je to neka drugarica koja nije ucestvovala, a koja je to videla.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (10.3.2017 17:54:42)

Zene ako ima neko broj mobilnog od Branki samo da je pita jel sve ok. [sm=smiley13.gif] Ona se obicno ne javi dan-,dva ali sad je vec duze. Mozds joj je otkazao net.

Duškić -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (10.3.2017 18:39:29)

Sanjice, uzasno...Samo neko nerviranje! Ja skoro gledam sta sve deca gledaju i kakve igrice igraju, nije ni cudo..

mati -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (10.3.2017 19:01:25)

Zdravo majke. Ja dosla s posla i odma u grad sa mm.
Jao Sanjice sta sve nece da ima padne na pamet. I mene strah, puno. Ja znam da Matija nece, ali on je miran i lako ga je nagovoriti na gluposti.
Mariya po meni je to totalno nepostovanje da ti neko bane nenajavljen i to u tim prvim danima.

eca89 -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (10.3.2017 19:54:52)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Zene ako ima neko broj mobilnog od Branki samo da je pita jel sve ok. [sm=smiley13.gif] Ona se obicno ne javi dan-,dva ali sad je vec duze. Mozds joj je otkazao net.

Sanjice, ja nemam broj, ali sam joj pisala na fb, ali nije mi odg., a bila je aktivna. Nadam se da je sve ok i da su djeca zdrava, dugo je nema.

suzi kju -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (10.3.2017 20:13:31)

Bože strašno, pa šta nam se dešava to sa decom pobogu.
A i kako vaspitacice da prećute tako nešto, pogotovo kada je u pitanju veliko dete koje će da ispriča šta se desilo. E svašta. Bas sam se iznervirala!

Milena18 -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (10.3.2017 20:54:53)

Baš nije u redu od vaspitačice što je to prećutala. Zar ne pretpostavlja da bi roditelj hteo da popriča sa detetom o tome što se desilo?

Mariya, tako su i nama neki dolazili nenajavljeni u tim prvim danima. Meni je to jako smetalo, a smeta mi i sada. Najgore mi je što mi živimo u prizemlju kuće, pa se samo pojave na prozoru. Skretali smo pažnju više puta, ali većini ne vredi govoriti.

Nadam se da su Branki i dečica dobro i da će nam se javiti uskoro.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (10.3.2017 20:58:46)

Ne znam stvarno. Plasim se ubuduce jer je jako dobra. Jedan dan dodje T da kaze da ju je udario drug. U gostima smo. Zbog cega? Recitovala je pesmicu u kojoj se pominje kobila. On se uvredio i udario je. Pitam koja pesmica. I posto su je svi napali ona krene da place. Pesmica je slatka. Neka iz nasih dana. Pita je decakova mama: "Jel te je udario slucajno i namerno". I ona ladno kaze slucajno. Branila ga je. Eto kakvo je moje dete.

mati -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (10.3.2017 21:19:38)

I Makija u igraonici tako jedan decak sutirao visoko, u stomak. On je samo stajao.
Mm poludeo, usao unutra a ovaj kaze "pa nije me jako sutirao".[sm=zmeden.gif]

suzi kju -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (10.3.2017 21:37:08)

Ajoj pa to je bas nezgodno kad su takva deca, čista dobrota. Kada druga deca to uvide mogu da ih iskorišcavaju ili pak nastave da maltretiraju.
Duše drage, još su maleni ali se definitivno moraju učiti da se brane i da ne daju na sebe.

Moja deca zaspala. Da vam se pohvalim da A bas lepo hoda, dosta je stabilna, i kad negde bude rizično da padne lepo se dočeka, ume da padne a da se ne razbije. Naravno to ne znači da se nece razbijati ali bitno da je pažljiva.
E se i dalje plaši, ustane sama,uspravi se bez nekog oslonca i tako stoji pa jedva da napravi koji korak. Verovatno je pitanje dana kada će se osloboditi.
I ja ću uskoro na spavanje, bas sam umorna.

Skockica -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (10.3.2017 22:30:57)

Dobro vece.

Vasi je jedne prilike bio sa mamom u meku i u igraonici se nesto desilo sa nekim decakom da je on plakao. Da li ga je udario ili sta, tamo je zamraceno staklo i mama nije videla sta se desilo. Dugo posle toga nije hteo ni u jednu igraonicu, i kad smo na igralistu ide samo na ona mesta gde nema dece. Ako kazem idi na tobogan tamo on kaze - ne, tu su deca, cak iako su mali. Sreca da se vremenom oslobodio.

Milena moj mali vrabac mirno spava samo u nasem krevetu, i ponekad se plasim da cemo ga sprstiti ili da ce da "smugne" . Sreca imam ovaj cvrsti jastuk za dojenje pa ga ogradim sa njim, to mu dodje i granica i zastita.

Ivana, bravo za zubice. Nas sve to tek ceka, uh!

Suzi, bravo za male hodalice, sad mozes ti slobodno jesti slatkise. Kad se i druga opusti, shvatices da si dosad uzivala. Tako meni bilo kad je Vasi prohodao, taman rasplastim da jedem onda skocim NE, hoce prst u steker, da padne, da se udari...posle sam gubila apetit i retko koji obrok sam zavrsila do kraja. Tako sam se stesala. Taman da upecam mm [sm=smiley36.gif]

Nama ce sutra doci rodjak od mm sa zenom. Posto zive u Nemackoj, malo udaljeniji, ostace i da prenoce. Mislili su jos i prosli vikend ali onda su i sami skontali da je prerano jer sam tek izasla iz porodilista. Tako da su pomerili za ovaj vikend. Meni otprilike dodje na isto, mozda sam cak sad i umornija. Ali mn ce kuvati, tu je i mama da pomogne, napravi neke salatice, peciva, kucu je ocistila, tako da ja nemam problem. U svako doba mogu se povuci sa bebicom u sobu. Oni su par puta pitali pa kako sam pa da nije prerano pa da ne smetaju, mislim se kad ste vec resili - dolazite, da i to otkacimo [sm=smiley36.gif] Taman i da mu upoznam tog rodjaka.

Maraj -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (10.3.2017 23:07:03)

Vece mame. Mm i L spacaju. Ja odradila vezbice. Dok lo kuci sve rasklonim....
majke mi ovi muskarci uzivaju. Nekad eksplodiram kad vidim o cemu ja sve treba da vodim racuna a mm ne. Sad sam "prsla " zbog flašice.. On uopšte ne razmislja da mi ujutru treba cista tj oprana flasica za mleko. Ne mozes samo leci a ne oprati je tj zaboraviti da je operes... uffff bas me iznervirao. Sreca pa je zaspao , oladicu se vec do jutra

Mariya -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (10.3.2017 23:27:51)

Veče mame!
Eto nemam samo ja takve rođake,ima ih i Skockica [sm=jezicek.gif] znam da su takvi, svaki put su došli u roku od 2 nedelje od porođaja da nas vide. Takva je muževa rodbina,znam ih pa se ne nerviram. Takvima džabe i govoriš. Više me nerviraju oni što dolaze bolesni ili sa bolesnom decom[sm=hudicek1.gif]
Maraj,ništa mi ne govori za muža. Znala bih ga zadaviti zadnjih nekoliko dana.
Sanjice,pa kako je tako naivna[sm=smiley13.gif].. A vaspitačica, da te ne obavesti, to je još gore!

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (11.3.2017 6:23:07)

Dobro jutro. Mi ustali pre pet. Ja sam totalno luda vise od ovog ranog ustajanja.
Sto se tice gostiju nama su jedino tako brzo dosli svekijevci, prabaka, tetka teca... Tetka je morala da putuje inace bi kasnije dosli. Dosli su na rucak, al su sve doneli pogace, piletina, salate, tortu... Jedino sam ja kafu skuvala, svekrva posle oprala sudove.
Ne racunam to što su mi drugarice svracale, moja mama, sestra...

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (11.3.2017 8:27:20)

Dobro jutro. Kako je lepo spavati mali duze. Njih dve spavaju. Mm je otisao na posao. Danas me svasta ceka i ako je subota.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>