Skockica -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (10.3.2017 22:30:57)
|
Dobro vece. Vasi je jedne prilike bio sa mamom u meku i u igraonici se nesto desilo sa nekim decakom da je on plakao. Da li ga je udario ili sta, tamo je zamraceno staklo i mama nije videla sta se desilo. Dugo posle toga nije hteo ni u jednu igraonicu, i kad smo na igralistu ide samo na ona mesta gde nema dece. Ako kazem idi na tobogan tamo on kaze - ne, tu su deca, cak iako su mali. Sreca da se vremenom oslobodio. Milena moj mali vrabac mirno spava samo u nasem krevetu, i ponekad se plasim da cemo ga sprstiti ili da ce da "smugne" . Sreca imam ovaj cvrsti jastuk za dojenje pa ga ogradim sa njim, to mu dodje i granica i zastita. Ivana, bravo za zubice. Nas sve to tek ceka, uh! Suzi, bravo za male hodalice, sad mozes ti slobodno jesti slatkise. Kad se i druga opusti, shvatices da si dosad uzivala. Tako meni bilo kad je Vasi prohodao, taman rasplastim da jedem onda skocim NE, hoce prst u steker, da padne, da se udari...posle sam gubila apetit i retko koji obrok sam zavrsila do kraja. Tako sam se stesala. Taman da upecam mm [sm=smiley36.gif] Nama ce sutra doci rodjak od mm sa zenom. Posto zive u Nemackoj, malo udaljeniji, ostace i da prenoce. Mislili su jos i prosli vikend ali onda su i sami skontali da je prerano jer sam tek izasla iz porodilista. Tako da su pomerili za ovaj vikend. Meni otprilike dodje na isto, mozda sam cak sad i umornija. Ali mn ce kuvati, tu je i mama da pomogne, napravi neke salatice, peciva, kucu je ocistila, tako da ja nemam problem. U svako doba mogu se povuci sa bebicom u sobu. Oni su par puta pitali pa kako sam pa da nije prerano pa da ne smetaju, mislim se kad ste vec resili - dolazite, da i to otkacimo [sm=smiley36.gif] Taman i da mu upoznam tog rodjaka.
|
|
|
|