Mariya -> RE: Razgovori mama 05/17 [chat] (30.5.2017 0:09:14)
|
Veče mame! Baš se slabo piše. Stiglo lepo vreme pa smo svi napolju a ne na laptopu, tabletima i telefonima[sm=smiley36.gif] Kod nas svašta nešto a ništa konkretno [sm=smiley36.gif] uživam u pauzi,što ne moram svaki dan za Ns! Lu je danas bila na ekskurziji, prva ekskurzija, prva vožnja autobusom, oduševljena je! Bili su u zoo vrtu, pa u restoranu na ručku, pa igralište i sladoled. Namazala sam je kremom za sunčanje ali su joj pocrveneli obrazi, kaže da je ne boli ali čini mi se da je izgorela. Sad je mažem Bepantenom. Od sutra pa do kraja vrtića ide prepodne. [sm=hudicek1.gif] Ne volim jer ćemo morati da ustajemo ujutro. H priča kao navijena, preslatka je! Doduše i dalje samo prve slogove ali sastavi ih u rečenice i to dugačke. Počela je za sebe da govori Jena ili Hena (Helena). L pravi nove pokrete rukom. Sve je bolji. Sestra je danas puštena iz bolnice, idem sutra kod nje. Sutra nosim i L u savetovalište, ako je ok dobiće prvi pentaxim, i naravno merenje. Vodim i H da joj kupim neke sandale za trčkaranje, ima samo patike i papuče, ništa lagano,poluzatvoreno, da je za ovo vreme. Jao žene, kad sam kupala L ustvari brisala posle kupanja povukla sam mu kožicu na piši i napravila se ranica koja je i krvarila[sm=smiley13.gif] prsnula sam octenisept pa namazala Flogocid, šta mogu još da mu uradim, ne znam jesam li ja luda što se plašim da se to ne inficira, ta ranica u peleni? Emice,drago mi je da je sve ok, i da je drugar dobro!! Duškić, fenistil,sinopen, hiperhama gel,cortina T, nije za ujede ali Flogocid i Bepanten leče sve na koži [sm=smiley1.gif] Laku noć mame!
|
|
|
|