Mariya -> RE: Razgovori mama 05/17 [chat] (11.5.2017 0:22:48)
|
Veče mame! Baš nam je krenulo [sm=smiley13.gif] Sad smo presvlačili krevete jer je Lu sa sprata povratila dole na H i na naš krevet. A H ima proliv, obe imaju T, Lu preko 38, H oko 37,5-6. Obe se žale da ih boli stomak, kašlju ludački i sline lu boli i uvo. Kad sam ih videla danas, odmah sam zakazala termin kod dr, sreća. vodi ih sutra mm. I naravno probudili smo i L,pa sam ga ponovo podojila i sad čekam da podrigne pa u krevetac. I naravno trzam se na svaki zvuk koji Lu ispusti, da ne krene opet sa povraćanjem. Pa da,umor,nespavanje, toplo,hladno, tamo-vamo, a neko konstantno donosi kući viruse pa se ne čudim što sam bolesna, nego me jako nervira. I naravno da brinem da ne zarazimo L, šta ću sa njim tako maleckim, samo da se mučimo[sm=smiley13.gif] Bili smo kod endokrinologa, izmerili su mu dužinu i težinu,pedijatar ga pogledao od glave do pete, endokrinolog nam objasnila zašto se rade ovi hormoni, dala nam uput za laboratoriju, tu su mu izvadili krv,u ponedeljak idem kod dr po rezultate.
|
|
|
|