Mariya -> RE: Razgovori mama 05/17 [chat] (11.5.2017 23:53:33)
|
Veče mame! Mi u krevetu, devojčice spavaju odavno. Hrču, krče, kašlju tako da mi se čini da im pluća odzvanjaju, sline do kolena[sm=smiley29.gif] Ali one su tako vesele i raspoložene, neverovatno! Vodio ih je mm kod dr, kaže virus je, pluća čista, kašlju od slina, grlo crveno, Lu je crveno uvo,ona je dobila i sinacilin uz tantum verde,prospan i operil. Danas nije išla u vrtić a htela je, pitala je da li može sutra da ide. A kad treba da ide onda se buni[sm=hudicek1.gif] Emice mogu da ga zamislim kako je smešan kad stalno ide ka radijatoru[sm=smiley36.gif] Suzi nije mi rekla dr ništa posebno, samo da se proveravaju kad su vrednosti iznad 9 (njemu je 13,1 tsh) jer su hormoni štitne žlezde važni za razvoj bebinog mozga. U ponedeljak idemo po rezultate. Moj dečak ponovo pokazuje pomak,[sm=bravo.gif] i to je krenulo ove nedelje, uporedo sa terapijom, čini mi se. Von, super što si sa nama! Nisam u toku, šta ti je sa venama? Kako su ti devojčice? Kako dajete beli slez?ja ga potapam u ohlađenu prokuvanu vodu da pusti sluz, piše da ne sme da se kuva [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|