HAJDEMO NAPOLJE! - podržava NUTRINO (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...



Poruka


marketing RR -> HAJDEMO NAPOLJE! - podržava NUTRINO (2.5.2022 12:58:57)


Lepo vreme je ponovo tu, a time i bezbroj prilika da više vremena provodimo sa mališanima napolju. Da li te prilike zapravo koristimo? Naši mališani malo vremena provode napolju, hajde da to promenimo, uz podršku brenda - NUTRINO!

[img]https://i.postimg.cc/KztBPy2m/KV-Organic-final-v-2-A4.jpg[/img]


Kao roditelji za svoju decu uvek želimo najbolje i zbog toga težimo da im obezbedimo zdravo okruženje za njihovo odrastanje. Od neprocenjivog značaja za pravilan rast i razvoj deteta je i zdrava ishrana koja je ključna za fizički, emotivni, socijalni, kao i intelektualni razvoj deteta. Naši mališani od najranijeg uzrasta stiču navike koje će primenjivati tokom svog odrastanja, a kako želimo da žive u zdravom okruženju, bitno je da aktivno učestvujemo i podržavamo borbu za zdraviju budućnost naše dece.



Ukoliko vašim mališanima želite da omogućite zdravo okruženje i da doprineset__e da se svet sačuva i za buduće generacije, organska hrana čija proizvodnja podrazumeva izuzimanje bilo kakvih hemijskih sredstava od procesa proizvodnje, pa do isporuke konačnog proizvoda, može biti pravi izbor za vas.



PROČITAJ CEO TEKST...






marketing RR -> RE: HAJDEMO NAPOLJE! - podržava NUTRINO (7.6.2022 11:52:50)

Drugari, jel šetate ovih dana [sm=bravo.gif]




Bambino1 -> RE: HAJDEMO NAPOLJE! - podržava NUTRINO (7.6.2022 12:21:05)

Setamo svaki dan, imamo dvoriste i po ceo dan smo napolju, proset_amo i do obliznje sumice i malisa bas uziva u set_njama. 🙂




marketing RR -> RE: HAJDEMO NAPOLJE! - podržava NUTRINO (2.9.2022 23:38:49)

Organska hrana je uvek pravi izbor za bebu

Drage naše mame, na vama je samo da spremite kašiku, a Nutrino Organic se pobrinuo za sve ostalo. Nova linija Nutrino proizvoda je savršena kao priroda, i sa njom ste sigurni da će vaše dete jesti zdravu hranu, baš kao da ste je vi spremili - 100% prirodnu, napravljenu od 100% voća bez glutena i bez dodatog šećera. Pažljivo odabrani sastojci, divnih tekstura, servirani su u praktične teglice, koje možete ponovo koristiti. Lako za upotrebu, hranljivo i zdravo – obrok kakav svaki roditelj želi svom detetu.

[img]https://i.postimg.cc/Wp62VTt0/organic-1200_x_600.jpg[/img]


Uvođenje čvrste hrane u meni bebe jeste uzbudljiv trenutak za svakog roditelja, ali, takođe, i trenutak kada se otvaraju mnoga pitanja, a glavno je: kako biti siguran da detetu pružate najkvalitetniju ishranu. Nutrino Organic hrana za bebe u teglicama je praktičan izbor, bilo da ste kod kuće ili u pokretu. Ono što je još važnije - ovo je i zdrav i siguran izbor.



PROČITAJ VIŠE...




marketing RR -> RE: HAJDEMO NAPOLJE! - podržava NUTRINO (2.9.2022 23:42:40)


Gde god da se nalazite - hranljiv i ukusan obrok za vašu bebu!

Nutrino voćni pirei u inovativnom, praktičnom pakovanju pružaju vam mogućnost da bebi ponudite hranljiv i ukusan obrok – što je od vitalnog značaja za rast i razvoj vašeg mališana, gde god da se nalazite. Napravljeni od 100% voća, idealni za poneti Nutrino voćni pirei su zdrava užina za vaše mališane čija ambalaža čuva dugotrajnu svežinu proizvoda, miris i sve nutritivne vrednosti voća.

[img]https://i.postimg.cc/769QBsYJ/pouch-1200_x_600.jpg[/img]

Nutrino voćni pirei dolaze u jedinstvenim voćnim kombinacijama i ukusima, ali i sa dodatkom keksa i žitarica, objedinjujući sve nutritijente koji su sinonim za zdrav obrok. Uz ove mikseve, vašim mališanima voće će biti dostupno čak i kad mu nije sezona.


PROČITAJ VIŠE...




marketing RR -> RE: HAJDEMO NAPOLJE! - podržava NUTRINO (2.9.2022 23:46:12)


Od kad sam majka dobijam bezbroj saveta, a niko mi nije rekao najvažniju stvar

Drage mame i tate, svi mi dobro znamo da deca stiču navike od najranijeg uzrasta, da nas imitiraju i prate naše obrasce u ponašanju. Sa svih strana čujemo da od malih nogu decu treba učiti lepom ponašanju, zdravim navikama, ali i postaviti im čvrst temelj u ljubavi prema planeti na kojoj žive, tako što ćemo im preneti naše znanje i pokazati na našem primeru kako se treba ophoditi.


Od najranijeg perioda odrastanja mališana, susrećemo se sa raznim nedoumicama, pitamo se da li postupamo ispravno u vaspitavanju, da li je bolje da postupimo na jedan ili drugi način, da li im pružamo sve što im je potrebno kako bi bili srećni i zdravi.

[img]https://i.postimg.cc/7ZP19HJ9/Native-2-IG-slika.png[/img]
Foto: Freepik.com


Nekad pomislim da je roditeljstvo nauka, jer na svakom koraku nailazim na razne savete prijatelja, baki, komšija, a i internet je postao biblioteka vodiča, predloga, preporuka. Shvatila sam vremenom da se sve na kraju svodi na ljubav i vreme koje provodimo sa mališanima, jer je upravo to najvažnije, a svaki dobronameran savet, ukoliko ga prihvatimo, može samo da nam olakša na tom divnom putu odrastanja naših mališana.


PROČITAJ JOŠ...




Stranica: [1]