|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Šta sve podrazumeva organska hrana za bebe?

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 28.4.2022
Ukoliko vašim mališanima želite da omogućite zdravo okruženje i da doprinesete da se svet sačuva i za buduće generacije, organska hrana čija proizvodnja podrazumeva izuzimanje bilo kakvih hemijskih sredstava od procesa proizvodnje, pa do isporuke konačnog proizvoda, može biti pravi izbor za vas.

image
Nova organska linija Nutrino hrane za bebe koja zbog svog načina proizvodnje čuva biodiverzitet na planeti Zemlji i kao takva savršena je kao i priroda.
/11


Kao roditelji za svoju decu uvek želimo najbolje i zbog toga težimo da im obezbedimo zdravo okruženje za njihovo odrastanje. Od neprocenjivog značaja za pravilan rast i razvoj deteta je i zdrava ishrana koja je ključna za fizički, emotivni, socijalni, kao i intelektualni razvoj deteta. Naši mališani od najranijeg uzrasta stiču navike koje će primenjivati tokom svog odrastanja, a kako želimo da žive u zdravom okruženju, bitno je da aktivno učestvujemo i podržavamo borbu za zdraviju budućnost naše dece.  

 

Ukoliko vašim mališanima želite da omogućite zdravo okruženje i da doprinesete da se svet sačuva i za buduće generacije, organska hrana čija proizvodnja podrazumeva izuzimanje bilo kakvih hemijskih sredstava od procesa proizvodnje, pa do isporuke konačnog proizvoda, može biti pravi izbor za vas. Sirovine koje se koriste u proizvodnji hrane za bebe i decu moraju da budu vrhunskog kvaliteta i od sertifikovanih dobavljača, kao i da ne sadrže aditive, konzervanse i genetski modifikovane organizme, tj. GMO.

 

Domaći brend Nutrino, pored dijetetske, odnosno neorganske hrane za bebe i decu, ima i novu organsku liniju Nutrino hrane za bebe koja zbog svog načina proizvodnje čuva biodiverzitet na planeti Zemlji i kao takva savršena je kao i priroda. Organskom linijom brend Nutirno želi da ponudi opciju za sve mališane koji će od malena učestvovati u stvaranju kvalitetnog okruženja i uživati u pažljivo odabranim, kombinovanim i proizvedenim ukusima prirode.

 

Šta sve podrazumeva organska hrana? 

 

Organska proizvodnja podrazumeva korišćenje prirodnih đubriva koji stvaraju zdravo zemljište i ponovo oživljavaju tlo koje vraća svoju plodnost. Kod organske proizvodnje zaštita voća i povrća od insekata vrši se fizičkim uklanjanjem štetočina, a mogu se primenjivati i isključivo prirodna zaštitna sredstva biljnog porekla, što je u potpunosti u skladu sa prirodom. Na ovaj način vraća se kontrola prirodi i sprečava erozija tla, smanjuje emisija ugljen dioskida, utiče se na očuvanje čiste vode i dobro zdravlje životinja.

 

Kao i neogranska hrana za bebe, organska hrana je 100% prirodna, nutritivna, puna vitamina i minerala, ne sadrži aditive, konzervanse i GMO i ispunjava jednake standarde kvaliteta. U proizvodnji Nutrino hrane za bebe i decu koriste se isključivo sirovine koje su odobrene po najstrožim evropskim standardima, a dodatno proizvođači organskih sirovina podležu i rigoroznim kontrolama koje započinju od trenutka uključivanja proizvođača u organsku proizvodnju i praćenje svakog koraka proizvodnog procesa.

 

Kako prepoznati organske proizvode na polici? 

 

Najsigurniji pokazatelji organskih proizvoda su nacionalni znak za organski proizvod i logotip Evropske Unije za organski proizvod.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ukoliko proizvod nema neku od pomenutih oznaka, već prefikse „Bio“, „Eko“ ili „Organsko“, on nije kontrolisan i sertifikovan organski proizvod.

 

Sirovine vrhunskog kvaliteta, kontrolisan proces proizvodnje, najsavremenija oprema i paneli čistih soba, koji nisu standard ni praksa za proizvodnju dečje hrane, ono su što Nutrino proizvode za bebe i decu čini najbrže rastućim brendom na tržištu Srbije.

 

Uz novu organsku liniju Nutrino hrane za bebe koja dolazi u nekoliko vrsta pakovanja i voćnih ukusa, budite aktivni učesnik u očuvanju naše planete i omogućite vašim mališanima što zdravije okruženje za odrastanje.

 


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Emotivan VIDEO: Novorođenče prvi put u nar...
Kako se oseća novorođenče kada je prvi put u naručju svoje majke? Na snimku pogledajte odgovor novorođene devojčice kada...
5
7 činjenica koje niste znali o martovskim ...
Kažu da mart dolazi kao lav a odlazi kao jagnje. Dakle, da li će vaša martovska beba biti mirna mala ovčica... ili će ri...
4
Kalendar vakcinacije
Vaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
4
Vodič kroz život bebe: Šesti mesec
U šestom mesecu, većina beba počinje da sedi samostalno. Roditelji bi trebali da pokažu strpljenje za svoje mališane i d...
3





NOVO: Nutrino Junior - čudovišno zgodna už...
Dobitne kombinacije voća i nezaobilaznih sastojaka svakog detinjstva predstavljaju zdraviju užinu za decu, dok ih monstr...
Organska hrana je uvek pravi izbor za bebu
Nova linija Nutrino proizvoda, Nutrino Organic, nudi 100% organski kvalitet – 100% prirodno, 100% voće bez glutena i bez...



Click Here