Tetka Džafi -> RE: Ablacija placente i eklampsija, dve najveće opasnosti 3. tromesečja (16.3.2010 5:53:06)
|
IZVORNA PORUKA: micketta tetka dzafi, da li si protiv nesavesnog lekara podnela krivicnu prijavu?[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Htela sam, ali to je bilo 2001. godine, nije postojala lekarska komora, jedva sam našla advokatsku kancelariju u kojoj bih mogla makar da razgovaram o tome, (moj dr je tada bio načelnik Betanije) i tada su mi rekli da nam treba ekspertiza nezavisna, iz inostranstva, bilo je to u perspektivi mnogo novca i mnogo godina suđenja... Odlučila sam da odustanem, to mi ne bi vratilo bebu, a samo bi mi produžio rok trajanja bolu. Znam da nema nikakve veze,ali me interesuje koji vam je bio polozaj posteljice? Na zadnjem zidu, ako se ne varam. ali to stvarno nema nikakve veze. IZVORNA PORUKA: grejs Mnogo je tu cudnih stvari bilo sto se tice bolnice jer nikada nismo dobili obdukcioni nalaz Ja sam dobila obudukcioni nalaz nakon pola godine, ispod žita, u tajnosti, kopiran na lošem fotokopiru u bolnici, kao da je urađeno nešto protivzakonito. Nisam ga dobila lege artis, već su stalno odgovarali, A šta će vam to, to je obična procedura. Konačno, dobila sam ga preko žene kojoj sam platila da uđe u arhivu i da mi kopira i preda. Međutim, u obdukcionom nalazu nije bilo ničeg tajnog ili zakulisnog, da tako kažem. Utvrđeno je da je beba bila zdrava, ali da je ugušena u nepoznatom trenutku u vremenu i da je mrtvorođena. Po opisu, težina, dužina, pupčana vrpca, videlo se da je reč o mojoj bebi (i to sam fantazirala jedno vreme, da je beba ukradena, psihički bolovi stvarno umeju da budu gadna stvar). jer je sve odgovaralo poslednjem UZ.
|
|
|
|