Joj@ -> RE: 4D ultrazvuk (16.3.2011 12:21:05)
|
Cekaj, a cemu ta prozivka? Krajnje nepotrebno, nismo babe sa pijace (bar ja nisam). Ja sam ispit polozila davno, nista ja nevezbam, samo me izludjuju takvi doktori. Zna se kako se treba ophoditi prema pacijentu. A to ko je najcenjeniji a ko nije, misljenja se nikada nepodudaraju stopostotno, ali ajde necu da "vezbam" za ispit iz statistike, i to sam davno polozila [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ozbiljno teto (seko, kako god), mozda sam zvucala napadno, to je zato sto mi je slaba tacka neeticko ponasanje doktora, prosto me boli to. E sad, to sto sam ja (najverovatnije) time uvredila nekog docu koga ti gotivis, nije mi bila namera, pricala sam objektivno, ninakoga konkretno nisam mislila. A za ovaj epitet "najobrazovaniji" necu ni komentarisati (kapiram da si se iznervirala pa u afektu malo preterala, sama sam kriva jesam ispala nekolegijalna, ipak shvati, jako sam mlada i jos uvek se previse pozivam na etiku i moral, s vremenom, kazu starije kolege, naucis malo da otupis). Elem, interesuje me da li ima neko iskustva sa Dr Ristic ordinacijom, imaju martovski popust na 4d ultra zvuk i htedo da svratim. IZVORNA PORUKA: mjaumjau IZVORNA PORUKA: Joj@ osim ako nije kupovao diplomu (sto mnogi privatnici rade, niste vi drage moje svesne koliko vas je islo kod kursadzija a ne pravih diplomasha) pa nije imao odredjene predmete. Mislim da si potpuno promasila temu,ovde se ne radi o tome da li neki doktor sledi moralne principe ili ne,vec razmenjujemo iskustva iz ordinacija,a kada se govori o 4D ultrazvucnoj dijagnostici,u celoj Srbiji najcenjeniji,najobrazovaniji i najbolji doktori su dr.Zivanic iz ''Analife-a'' i dr.Jurisic iz ordinacije ''Jurisic'',i bilo bi mi zao da neka nova trudnica ne dobije prave informacije zato sto neko ovde vezba za ispit iz etike.
|
|
|
|