RE: Dojenje na javnom mestu (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Dojenje i dopuna dojenju

Poruka

Anarunika -> RE: Dojenje na javnom mestu (18.2.2015 11:29:51)

Mi smo pre dva dana bili u Tiršovoj zbog pupka. Kada se završio pregled,čekale smo mm da dođe po nas i naravno u međuvremenu sam je podojila [sm=smiley1.gif]. Iz pristojnosti sam stavila tetra pelenu preko nje mada to inače ne radim. I naravno, nema šta da se vidi osim lepog prizora sreće i ljubavi [sm=smiley27.gif]

mama krava -> RE: Dojenje na javnom mestu (18.2.2015 11:31:01)

[sm=smiley27.gif][sm=duda.gif]

jovicaa -> RE: Dojenje na javnom mestu (18.2.2015 15:03:03)

ja cu dojiti na svakom cosku ovaj treci put ako beba trazi, bez pardona definitivno. jedva cekam da bebac sisa, nadam se da ce sve biti ok i da ce sisati[sm=bravo.gif]

jovicaa -> RE: Dojenje na javnom mestu (18.2.2015 15:32:42)

IZVORNA PORUKA: wivern

Ma idi bre, po gradu set_aju gola dupeta i ostale spodobe a ti se razmisljas o dojenju. Samo napred !

[sm=smiley36.gif]

Plavusa34 -> RE: Dojenje na javnom mestu (11.3.2015 6:16:40)

nisam za to mislim kome ne smeta pa neka al ja nebih nikad

bojana92 -> RE: Dojenje na javnom mestu (6.12.2015 1:17:05)

Iskreno mene je jako sramota da dojim bebu pred nekim muskarcem (osim pred muzem),i u javnosti.Jer ne volim da mi svako gleda grudi.Svaka cast mamama koje doje u javnost.

branki* -> RE: Dojenje na javnom mestu (6.12.2015 7:13:10)

Ja sam mislila da nikad necu moci da dojim bebu u javnosti zaista!ali,nikad ne reci nikad[sm=smiley36.gif]prvih par puta mi je bilo neprijatno ,a posle niti imam izbor,niti mi je nelagodno.dojim je gde god da zatrazi.

serpica -> RE: Dojenje na javnom mestu (6.12.2015 7:54:42)

Branki meni je u pocetku bilo nezgodno da izvadim dojku na sred ulice,trebalo mi je vremena za to,u smislu sedim na klupi beba mi lezi u krilu a ja treba brzinski da izvadim dojku podignem bebu i to [sm=smiley36.gif] e posle toga smo se uhodali sad to mogu da uradim jednom rukom dok je nosim i moze da sisa dok hodamo,ustvari tako najvise i voli,i uopste se ne obazirem ko gleda i zasto gleda,ja imam jedno za cilj..da mi dete ne bude gladno,sve ostalo,bas me briga.

branki* -> RE: Dojenje na javnom mestu (6.12.2015 7:58:12)

E,ovo cemo mi da vezbamo,sisanje u hodu[sm=smiley36.gif]mi za sad moramo da sednemo,obicno na klupu,ali jednom nije bilo klupe u blizini,sela sam na neke stepenice[sm=smiley36.gif]

serpica -> RE: Dojenje na javnom mestu (6.12.2015 8:02:33)

[sm=smiley36.gif] ma gde god nadjes mesta,moja Manja je mnogo bila lenja prvih meseci pa sam izmisljala nacine i polozaje za dojenje,i kazem ti najvise voli da hodam i da sisa,cim primetim da se vrpolji i pomera glavu ja ustajem i setam [sm=smiley36.gif] dobra stvar je sto usput drugom,slobodnom rukom po nesto zavrsim

branki* -> RE: Dojenje na javnom mestu (6.12.2015 8:05:42)

Haha,koje smo ti mi mame supermeni,hodas,setas,nosis dete,dojis dete,drugom rukom kuvas rucak,ma sve[sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

eca89 -> RE: Dojenje na javnom mestu (6.12.2015 8:07:43)

Serpi, kraljice[sm=bravo.gif]!

serpica -> RE: Dojenje na javnom mestu (6.12.2015 8:17:38)

Branki,Eco [sm=smiley31.gif] nauci se covek svasta kad mora [sm=smiley36.gif]

milicicak -> RE: Dojenje na javnom mestu (6.12.2015 8:23:00)

I opet, serpi zeno, moj naklon [sm=bravo.gif]

serpica -> RE: Dojenje na javnom mestu (6.12.2015 8:32:44)

IZVORNA PORUKA: milicicak

I opet, serpi zeno, moj naklon [sm=bravo.gif]

Milicicak draga nije tema ali da napomenem da nije bilo svih vas od prvog dana ovde na rr tesko da bi sve izgledalo tako izmedju ostalog i dojenje za koje sam mislila da nece biti uspesno.
[sm=smiley31.gif]

muzicarka -> RE: Dojenje na javnom mestu (24.7.2016 17:54:04)

Mi sisamo gdegod, ali nisam probala u hodu [sm=smiley1.gif]

isidora88 -> RE: Dojenje na javnom mestu (24.7.2016 19:42:54)

Ja nisam dojila na javnom mestu, niti bih, prosto sam neki zatvoreniji tip, jedva sam dojila pred sestrom i to pokrivena pelenom, ne znam zasto, ali nisam mogla da prelomim i izbadim sisu na javnom mestu[sm=smiley36.gif]
Ali apsolutno podrzavam one koji mogu, samo nek ruckaju bebice[sm=bravo.gif]

IvanaSK RR -> RE: Dojenje na javnom mestu (25.7.2016 9:43:17)

I ja imam problem da dojim bilo gde osim u svojoj kuci. Nemam nista protiv da vidim druge mamice kako doje u javnosti, ali ja nikako ne mogu da se usudim.

branki* -> RE: Dojenje na javnom mestu (25.7.2016 10:32:38)

Meni je bila ogroomna frka u pocetku,ali boku je nemoguce eskivirati,ta kad zapne ili sisa ili pomozi boze!sad,uopste,ali uopste nemam nikakav problem ili nelagodnost sa tim,gde hoce,tu joj dam.mozda ne bih ,recimo,u sup-u,opstini,sudu,ali park,igraonica,javno mesto,ma daaaj,opusteno skroz!

sonyasha -> RE: Dojenje na javnom mestu (25.7.2016 11:10:29)

Ja sam se nekako oslobodila...probila jednom led i sada siki po potrebi bez dodatnih prekrivki, samo sam u košulji i dam mu! Shvatila sam da sa prekrivkama samo pravim cirkus i privlačim pažnju a pritom mi se dete kuva ispod! On je najbitniji, bebe moraj da nam ručkaju kada su gladne[sm=bravo.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Dojenje na javnom mestu (26.7.2016 14:21:50)

Gde god, kad god, pre neki dan smo se mm i ja secali gde sam sve dojila decu [sm=jezicek.gif]
I pre neki dan na Fruskoj Gori s drustvom , malo se prekrijem pelenicom i cao, po TC, plazi, parkicima i kaficima, igralista decija, kod mojih sednem u dvoriste , nemogu se svega ni setiti. Mislila sam ranije kako cu i sta a sad mi uopste nije bitno, samo da je on sit [sm=smiley1.gif]

Khaleesi -> RE: Dojenje na javnom mestu (26.7.2016 14:40:35)

Ma kad god je trazila sisala je, gde god da smo, samo da imam gde da sednem, i nismo se krili, malo pelenom i to je to....

krin 40 -> RE: Dojenje na javnom mestu (11.6.2017 18:16:17)

Apsolutna podrška dojenju na javnom mestu.Danas sam Ducija dojila na klupici kod hale Pionir😃Ogladnelo dete.Ako je normalno da jedu pljeskavice i kifle po ulici onda je ovo još normalnije

Nastas -> RE: Dojenje na javnom mestu (12.6.2017 13:06:35)

Beba sisa na zahtev i nije mi neprijatno da sisa na javnim mestima...kome smeta neka ne gleda..ja sam uvek za dojenje i na svakom mestu..pozz za sve mame

Sanjica26 RR -> RE: Dojenje na javnom mestu (12.6.2017 13:51:03)

Nisam u tom fazonu.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>