pocahontas -> RE: Dojenje na javnom mestu (7.6.2014 23:33:18)
|
ja sam na granici ocaja... stariju bebu sam dojila iskljucivo lezeci, pokusala sam sedeci, bilo mi komplikovano i nisam se zamarala dalje sa tim, nije mi bilo tesko da budem kod kuce uvek kad treba da sisa jer je bila zima i nismo mnogo ni izlazili, a i kad je pocelo lepo vremr je ona taman napunila 6 meseci pa smo poceli sa klopom i prvo zamenili onaj podoj u 18h, tako da sam mogla lepo da se organizujem. e, ali sad je druga prica, imam dete koje treba i zeli da bude sto vise napolju, lepo je vreme, a ja treba na svakih 2,5-3 sata da dojim bebu. i sve bi bilo super da ja to mogu da radim bilo gde, ali ne mogu jer sam, ne smotana, nego uzaaaas, prvo ne znam lepo ni da namestim bebu u polozaj za dojenje kad sedim, a kad se tu nekako i namestim, onda pocnu sise da sevaju na sve strane jer ne mogu iz tog polozaja da uvalim bebi sisu u usta.. i tako ja vec tri nedelje to vezbam kod kuce, ali se jos nisam odvazila da to primenim napolju jer sam ocigledno previse nespretna..jedan od oroblema je sto moram da gledam dok to radim, ne mogu bez gledanja, a ne kontam kako to da uradim a da vidim samo ja i niko vise, kad prebacim pelenu ne vidim nista, onda krenem da nekako virim pod pelenu i onda mi ona spadne i opet se sve vidi...odlepicu.
|
|
|
|