Trcosava -> RE: Dojenje na javnom mestu (16.2.2015 16:06:24)
|
IZVORNA PORUKA: branki RR super,ana,mi jos nismo imali dojenje u javnosti..doduse nismo ni bili u javnosti jos.mene zanima sta vi nosite od garderobe ako dojite napolju?je l uvek neke bluze i kosulje na dugmad,pa to raskopcate ili obicne bluze,pa podignete skroz nagore..ja pojma nemam sta bih obukla,a da dojenje izgleda sto neprimetnije,tj da bas ne sevaju sojke i gola koza. IZVORNA PORUKA: Ana13 Ja moram malo da se pohvalim [sm=smiley36.gif] Juce je bio lep dan,skitali smo sa prijateljima koji isto imaju bebca (1 mesec).Njihov sisa na 2h,nasa na 3h i poklopilo se da u 12:30 obe traze da ruckaju.Tako da smo nas dve mame podojile nasu decicu u restoranu u rodi.Nije nam se islo kuci [sm=jezicek.gif] Nase prvo dojenje u javnosti [sm=bravo.gif] Do sad sam bila u grcu kako da se uklopimo kad idemo negde da se na vreme vratimo kuci,ali sad smo probili led. Nas dve smo se okrenule ka prozoru,tate su nas zagradile kolicima,pokrili se tetrom i siskali.Miti je nekom sa strane moglo biti neprijatno jer sevaju siske,niti su nase bebe bile gladne [sm=zz_wavespin.gif]
|
|
|
|