RE: dermatolog - preporuka (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Porodično zdravljePoruka


AleksSlobex -> RE: dermatolog - preporuka (8.12.2019 1:48:26)

Poslusacu vas savet 😃 hvala. 
milicicak -> RE: dermatolog - preporuka (8.12.2019 8:21:27)IZVORNA PORUKA: Rosita

Devojke, treba mi preporuka za dobrog dečjeg dermatologa. N ima na licu malu pojavu koju su državno okarakterisali kao juvenilni ksantogranulom. Želim da ga neko iskusan pogleda.

Rosi, ne treba ti deciji dermatolog.
Ja sam mini bubu svojevremeno vodila kod Lalosevica ali on je vec duboko zagazio u godine... Moja preporuka je dr Sher, on je radio u Dzordza Vasingtona, sad radi samo privatno u jednoj ordinaciji na Vracaru ne znam kako se zove ali izadje odmah na googletu.
bonbonicamila -> RE: dermatolog - preporuka (10.12.2019 7:00:45)


IZVORNA PORUKA: MamaNecaVoIZVORNA PORUKA: AleksSlobex

Ja sam htela mog Luku da vodim dermatologu,privatnom jer drzavni su navodno prebukirani. Imao je nesto na guzi i dr.nam rekla da su bradavice,medjutim drugi dr. Nam rekao da samo prestanemo da koristimo vlazne maramice. Sad sam u dilemi. Da li se vasim bebama pojavilo crvenilo u vidu tackica od vlaznih maramica?Jeste. I to kakvo. Uzasno je bilo. Vlazne maramice su jako lose i pune hemije. Kupite blazinice tj tufere za bebe ima ih lilly njihov brend. I posudicu tj dozer u koji sipajte vodu u plastikari i eto resenje. Za stanje dok smo van kuce kupujem one maramice na bazi vode. 

Pokusajte, kod nas je bila slicna situacija. Vlazne maramice su katastrofa.
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]