Klarita -> RE: Ultrazvuk kukova (20.10.2014 12:03:22)
|
Mi stigli sa druge i ujedno poslednje UZ kontrole kukova. Sve odlicno i kako treba. Nisam uzela izvestaj, dr je zurio, vraca se za Bg, cekao samo "nas" da pregleda, uzela sam samo slicicu UZ. Cim je pogledao jedan, odmah je rekao "super, super, sve je kako treba" kad je krenuo drugi, malo se zamislio, ali odmah se oglasio da N previse mrda (verovatno je video moju facu, jer sam se ufrkisala u trenutku[sm=smiley36.gif]) ali i on odlican, rece. Tako da do treceg deteta, napustam ovu temu[sm=smiley1.gif] pitala sam ga par stvari-mi ne nosimo siroki povoj (iako ga je on savetovao) a, sad nam rece da sto se tice sirokog povoja on moze do godinu dana[sm=zmeden.gif] nece smetati,kako hocemo[sm=zmeden.gif] WTF??? N pokusava da ustane, pa sam ga to pitala i on rece da sve sto sam radi pustam do granice gde dolazi do sampovredjivanja (htede verovatno da mi skrene paznju da ga cuvam bolje[sm=smiley36.gif]). Rekla sam mu sto ne sedi stabilno vec pada kao sveca,on ustane sam da sedne, zadrzi se par sekundi i pada covek u stranu i rece da to nema veze sa kukovima, vec sa jacanjem kicme i da ne forsiram dete nista...setalica/dubak nikako. Nisam za to svakako. I tako...
|
|
|
|