RE: Ultrazvuk kukova (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba

Poruka

Jole84 -> RE: Ultrazvuk kukova (21.9.2014 13:46:49)

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Jole i mi smo sa Danilom bili dva puta. Valjda za svaki slučaj, ako još to nije sasvim sazrelo ili kako već.
Sa NIkolom smo bili samo jednom

Mi ćemo bogami i treći put, rekli su nam da još nije sazrelo, neka jezgra vezana za okoštavanje, pa opet kontrola za mesec dana..

17 joka -> RE: Ultrazvuk kukova (21.9.2014 13:52:57)

Kumo, bice dobro sledeci mesec,

dunja RR -> RE: Ultrazvuk kukova (21.9.2014 15:58:06)

I kod nas je to, ali eto, prepisali nam da nosimo kaiševe. Bili smo u petak ali dr. nije došao na posao pa su nas pomerili za sutra.

IZVORNA PORUKA: Jole84

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Jole i mi smo sa Danilom bili dva puta. Valjda za svaki slučaj, ako još to nije sasvim sazrelo ili kako već.
Sa NIkolom smo bili samo jednom

Mi ćemo bogami i treći put, rekli su nam da još nije sazrelo, neka jezgra vezana za okoštavanje, pa opet kontrola za mesec dana..

17 joka -> RE: Ultrazvuk kukova (21.9.2014 16:04:48)

Dunjice, videces da ce sutra biti bolja situacija. reci mi radite li vezbice?

Jole84 -> RE: Ultrazvuk kukova (21.9.2014 22:18:17)

Dunjči baš me zanima šta će da ti kaže. Ne mogu da verujem kako se različito odnose prema istoj stvari. [sm=zmeden.gif]

dunja RR -> RE: Ultrazvuk kukova (22.9.2014 23:36:05)

Izveštaj sa UZ - levi kuk super, savršen. Desni ide na bolje, još mesec i po nošenje, u petak nam zatežu kaiševe.

mati -> RE: Ultrazvuk kukova (22.9.2014 23:40:15)

Dunjci proci ce i tih mesec i po... A onda kad pocnes da ga gnjavis...[sm=smiley36.gif]

Bibilib -> RE: Ultrazvuk kukova (22.9.2014 23:40:42)

Bice to sve dobro nemoj da brines i ja sam nosila kaiseve kao beba a hvala Bogu imam prave noge...

Mala Elena -> RE: Ultrazvuk kukova (22.9.2014 23:45:46)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Izveštaj sa UZ - levi kuk super, savršen. Desni ide na bolje, još mesec i po nošenje, u petak nam zatežu kaiševe.

Svaka cast, izborili ste se lepo...jos malo [sm=smiley1.gif]

17 joka -> RE: Ultrazvuk kukova (22.9.2014 23:57:28)

Dunjice, [sm=bravo.gif]super je to proce i ovo jos malo i sve ce biti savrseno

i pitaj dr. za masazu

a kasnije za vezbice cete lako[sm=bravo.gif]

Sanchy -> RE: Ultrazvuk kukova (23.9.2014 0:32:59)

Dunja drago mi je sto je bolje..brzo prodje mesec..Jole i mi smo isli tri puta na UZ kukica,nije imao formirane centre osifikacije,to su te kuglice..treci put smo bili kada je imao osam meseci cini mi se i naravno formirali su se..nekom ranije nekom kasnije,ne brini[sm=smiley1.gif]

vonavoj -> RE: Ultrazvuk kukova (23.9.2014 10:34:13)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Mala Elena -> RE: Ultrazvuk kukova (23.9.2014 10:40:48)

E su kuglice bile fomirane sa dva meseca, bas sam se zacudila , uglavnom to bude oko cetvrtog .

Jole84 -> RE: Ultrazvuk kukova (23.9.2014 18:48:08)

Sanchy hvala ti, malo sam se zabrinula [sm=smiley31.gif] A kad ste skinuli široki povoj?
Dunjči superiška, proleteće i tih mesec i po, bitno da je bolje [sm=bravo.gif]

Sanchy -> RE: Ultrazvuk kukova (23.9.2014 18:57:58)

Siroki sa tri cetiri meseca nisam sad sigurna,uglavnom nismo ga dugo nosili cak nije ni danju nosio posto su bas bile vrucine nego samo nocu..njemu su kuukici bili zreli i na prvom uz samo nije imao ta jezgra..

Jole84 -> RE: Ultrazvuk kukova (23.9.2014 19:00:37)

E tako i njoj, prošli put su mi rekli da su kukići odlični i da skinemo švedske, a sad mi neka druga dr rekla da jezgra nisu zrela. Mislila sam da je to povezano s kukićima.

17 joka -> RE: Ultrazvuk kukova (23.9.2014 19:00:53)

Kumo bice sve perfektno na sledecem UZ[sm=bravo.gif]

Sanchy -> RE: Ultrazvuk kukova (23.9.2014 19:43:06)

Jezgra nisu formirana i kao sto rekoh to je potpuno ok do godinu dana recimo,ne sme samo da stoji dok se ne formiraju to je sve,ne brini...[sm=smiley1.gif]

Klarita -> RE: Ultrazvuk kukova (20.10.2014 12:03:22)

Mi stigli sa druge i ujedno poslednje UZ kontrole kukova. Sve odlicno i kako treba. Nisam uzela izvestaj, dr je zurio, vraca se za Bg, cekao samo "nas" da pregleda, uzela sam samo slicicu UZ. Cim je pogledao jedan, odmah je rekao "super, super, sve je kako treba" kad je krenuo drugi, malo se zamislio, ali odmah se oglasio da N previse mrda (verovatno je video moju facu, jer sam se ufrkisala u trenutku[sm=smiley36.gif]) ali i on odlican, rece.
Tako da do treceg deteta, napustam ovu temu[sm=smiley1.gif]
pitala sam ga par stvari-mi ne nosimo siroki povoj (iako ga je on savetovao) a, sad nam rece da sto se tice sirokog povoja on moze do godinu dana[sm=zmeden.gif] nece smetati,kako hocemo[sm=zmeden.gif] WTF???
N pokusava da ustane, pa sam ga to pitala i on rece da sve sto sam radi pustam do granice gde dolazi do sampovredjivanja (htede verovatno da mi skrene paznju da ga cuvam bolje[sm=smiley36.gif]). Rekla sam mu sto ne sedi stabilno vec pada kao sveca,on ustane sam da sedne, zadrzi se par sekundi i pada covek u stranu i rece da to nema veze sa kukovima, vec sa jacanjem kicme i da ne forsiram dete nista...setalica/dubak nikako. Nisam za to svakako. I tako...

Jole84 -> RE: Ultrazvuk kukova (28.10.2014 15:11:04)

Treća kontrola i konačno zadnja [sm=bravo.gif] Sve je ok, razvila se jezgra. Rekla mi je u brzini da beba sada može da sedi pošto je to razvijeno.
To verovatno znači da može da sedi kad bude spremna sama. Da li mogu malo da je pridržavam u krilu? Da li je to potrebno? Uopšte ništa ne znam o sedečkim egzibicijama [sm=smiley36.gif], osim da ne treba da je forsiram.

wivern -> RE: Ultrazvuk kukova (23.1.2015 9:39:17)

Evo i nas sa prve kontrole, sve je ok sledeca kontrola u aprilu. Da proverimo da li srasta kako treba.

vonavoj -> RE: Ultrazvuk kukova (23.1.2015 9:41:43)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

daca77 -> RE: Ultrazvuk kukova (23.1.2015 13:14:32)

Wiv[sm=bravo.gif]...a ko cita nalaz-ovaj sto radi UZ ili pedijatar?
Ja imam zakazan UZ sl.srede...

Olga75 -> RE: Ultrazvuk kukova (23.1.2015 13:27:56)

nama je citao ortoped ali svakako se ide kod pedijetra posle toga da zavede u karton i da uput za sledecu kontrolu

daca77 -> RE: Ultrazvuk kukova (23.1.2015 13:41:03)

Hvala, Olga[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>