peca -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (23.6.2012 9:02:34)
|
IZVORNA PORUKA: red3lilu eto nemojte me streljati, al ću da puknem, ako ne kažem kao posmatrač kontam ja da tu maca nije neki problem tu postoji nešto dublje što ili on ne zna da iskaže ili ti ne znaš da prepoznaš mislim da je maca ovde samo objekat da se iskaže frustracija prema nečemu... red, nece te niko streljati [sm=smiley1.gif] i bolje da kazes nego da puknes [sm=smiley1.gif] mozda moj muz jeste frustriran kako ti kazes i ima duboke probleme u koje ja nisam upucena [sm=smiley36.gif] ali to nece resiti moje trenutne probleme vezane za Mashu, mada u svakom slucaju i pored tvojih psiholoskih sposobnosti da procenis situaciju mislim da nisi u pravu [sm=smiley1.gif] Sto se tice mm-a on nikada preterano nije voleo macke,nikada nije ni imao ni zeleo da ima macku, primio je masu zbog mene, ja sam tad ovde u stanu imala kucu,, i imam ga hvala bogu i dan danas, nek mi je ziv i zdrav !!! ljubav moja. I nasla sam jednog dana masu jadnu gladnu umiljatu smrznutu i samu, bila je cica zima, i dovela sam je kuci malo da je povratim, nahranim, ugrejem sa idejom da joj dam da jede i da je pustim dalje svojim putem, medjutim, zadrza se ona jedan dan, dva, tri, i vise, sa kucom je to bilo nemoguce, i onda sam ja tako mm-u predocila njenu tuznu pricu, i bilo je ajde, ajde, ajde, i odvedemo mi masu kod njega, on tad nije imao nikakvog kucnog ljubimca... i tako malo po malo, zavolesmo mi masu, ona nas, navikli se jedno na drugo, i ona ostade sa nama... Sizeo je on i tad na masu dok smo bili u kuci, ali je pusti u dvoriste i nje nema ceo dan skita, cak je morao da sizi i od okolnih macora koji su nocima u 2-3 ujutru mjaukali, neki cak i ulazili kroz prozor, ipak je prizemlje,. i tako, da ne duzim, svadjali su se oni i ranije i to dosta, ali je to tako bilo mnogo lakse dok smo imali dvoriste na koje je ona navikla. Kad smo odlucili da se preselimo to je bilo mucenje, sad iz ovog ugla razmisljam da je bolje da sam je ostavila tamo po dvoristu, strina mm-ova bi joj dala da jede mozda, mozda ne bi, ali je ne bi pustala u kucu, i to je nesto... ali sam je ja povela sa nama. To mucenje privikavanja, mjaukanja, neprospavanih noci, o tome necu ni da pisem, i tako se masa provlacila sa nama u stanu, svadjali su se i ovde, da se razumemo, ja znam da on nju voli, sigurna sam u to, ali od kad je Jovanastigla dodatno se promenio prema masi, pocele su znatno vise da mu smetaju njene dlake, kad je video par puta da je dovukao bubu poludeo je, boji se da ne dovede dve pa da se patimo sa njima jos pored svih muka itd. Ne znam, pokusavam da objasnim ustvari celu tu situaciju, ko je razumeo, razumeo, ko nije zao mi je. Moj mm nije neki veliki kreten, ali eto covek jednostavno voli neke stvari, i hoce da Jovana neometeno i sigurno puzi po svojoj kuci i tako to, da drzi otvorena vrata od terase ne strepeci sa cim ce masa jednom uci, a to moze preko dana, posto ih ova dovlaci nocu,[sm=smiley1.gif] sto je potpuno u redu. E sad, u njegovim planovima i zeljama ga masa ometa valjda, ne znam. Gledam, ljudi gaze jedni preko drugih i zbog manjih sitnica, ne osudjujem ga previse sto hoce da preseli mashu, ona je dobila i vise nego sto se nadala od nas, samo se bojim da mu ne dopizdi i da uradi ono sto je rekao. Treba naci neko dobro resenje, a ja ga nemam, i pocinjem da verujem da bi bilo mnogo mirnije (ali i mnogo pustije) u kuci kada bi masa otisla :) Eto, udavih, a opet ce me neko shvatiti pogresno [sm=smiley1.gif] al sta sad, to je nasha ljudska odlika [sm=smiley13.gif] sto kazu, neko vidi casu do pola praznu, a neko do pola punu, i taj koji je to rekao je to bas lepo rekao [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|