RE: Oko čega se svađate s partnerom (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

lanajelena -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (25.6.2012 12:40:22)

IZVORNA PORUKA: Snelle

Oko čega ste se toliko posvađali da si za malo oterala muža u drugi stan?

Pa krenulo je od toga sto ja uvek isprskam vrata dok se tusiram pa on na to poludi iako sam ja jos uvek bila pod tusem i nisam mogla da obrisem,pa smo nakon toga opleli jos sto stvari(uglavnom gluposti),to je gundjalo veliko a meni bas nakon celodnevnog provedenog dana sa decom,kuhinjom,sudovima,vesom,forumom[sm=jezicek.gif] samo jos fali da me neko kritikuje,navikao covek u firmi da naredjuje pa se osilio i tako,nisam ga ja oterala on je sam hteo da ode [sm=jezicek.gif]...ja kazem ajde idi,on pa gde cu sad usred noci a i nisam jos primio platu [sm=smiley18.gif] od juce se opet volimo [sm=jezicek.gif]

Snelle -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (25.6.2012 14:12:17)

IZVORNA PORUKA: lanajelena

ja kazem ajde idi,on pa gde cu sad usred noci a i nisam jos primio platu [sm=smiley18.gif] od juce se opet volimo [sm=jezicek.gif]

Jel ovo zato što si ti već primila platu? [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Znam da situacija nije nimalo smešna niti bilo šta slično, ali samo ti umeš svojim postovima tako da me nasmeješ kao što je i ovaj sada [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
Nadam se da se ponekad uhvati nekog "ženskog" posla po kući kad zna oko takvih stvari da gunđa.
Mm je gunđao kako mu crne pantalone mašina nije dobro isprala, kao da ja imam neke veze sa tim i kao da sam za to ja kriva. Rekla sam mu da ako mu se ne sviđa kako sam ih ja "oprala", nek'' ih on ubuduće pere [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]  [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Ah te male "slatke" gluposti u braku.

mirela78 -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (25.6.2012 14:48:39)

Ja mog juce cio dan tjerala da izidjemo napolje,al on nece pa nece,milion razloga ima,te ne idemu se,odmara covjek,utakmica bla,bla....
Ja se naljutim nos do plafona.....
Jutros me zove,a ja na pijaci "reko sta hoces" ona mene prodavacica gleda kaze jel vam to dijete jeste reko al velikoooooooo
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

lanajelena -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (25.6.2012 14:57:51)

[sm=smiley36.gif]...ma nije ni to,moju smo vec potrosili inace bih mu pozajmila [sm=jezicek.gif]...hoce ponekad da pomogne ne mogu da gresim dusu samo da nikom ne pricam da je usisavao [sm=jezicek.gif]

isidora88 -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (25.6.2012 15:57:17)

mm kad nam god neko od mojih dodje on bas u to vreme dzogira stan ili usisava i redovno pere sudove iako imamo masinu[sm=jezicek.gif]
inace sve to radi i kad smo sami ali uziva kad ga moji hvale a ja sedim i onda meni nabijaju na nos,kako me nije sramota da mi muz radi po kuci a ja za laptopom[sm=smiley36.gif]
inace se svajdamo oko gluposti,oko njegovih uniformi gde su(uvek ih rastrka po stanu)[sm=hudicek1.gif] i oko toga sto ja bas i ne volim da kuvam pa se hranimo ko gde stigne[sm=smiley9.gif]

pandina -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (25.6.2012 20:25:56)

Danas smo se strasno posvadjali! Dobio je otkaz u firmi gde je radio samo mesec dana. Pri tom je na taj posao presao sa drugog posla, dao tamo otkaz da bi radio ovamo i sad ostao bez oba !!!! A dobio je otkaz zato sto se nije snasao u tom racunovodstvu (to mu uopste nije struka), bla bla bla, a sigurna sam da se nije mnogo ni trudio. Misli ako ima fakultet da ne mora da se trudi....jao poludela sam! Uz to je i zaspao par puta! I jos mi to tako nonsalantno govori kao da je potpuno prirodno zaspati na poslu!

Urlala bih!

A on opusten, kaze nece da se nervira, bice i boljeg posla, kaze nemam razumevanja za njega, umesto da ga utesim da mu bude lakse, ja mu otezavam.

Ma sad bih ga zadavila!

tanjica85 -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (26.6.2012 12:26:49)

pandina, razumem te. ali opet pokusaj da shvatis i njega. jedino mi nije jasno kako je zaspao na poslu? [sm=zmeden.gif]

pandina -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (26.6.2012 15:22:41)

Kaze on meni, nisam zaspao nego sam par puta zadremao [sm=smiley7.gif]
Kako sedi za racunarom, samo zazmuri i ugasi se na par minuta, ma to samo ja znam kako izgleda!
Razumem da je neispavan, cesto mi nocu pomogne oko bebe, ali to nije nista puno, mozda svake noci izgubi sat vremena od redovnog spavanja.

tanjica85 -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (26.6.2012 15:41:01)

[sm=smiley36.gif] pandina, izvini, ali mi je smesno. pa nasao je gde ce da drema [sm=smiley1.gif]
ne brini, Pandina, bice to sve ok. Naci ce drugi posao, mozda mu se ovaj nije ni svideo, pa se zato tako ponasao.

pandina -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (26.6.2012 18:11:38)

Ne nalazi se tek tako danas posao, zato se i nerviram. To mi je jako neodgovorno sa njegove strane, narocito sada kada smo dobili bebu.

tanjica85 -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (27.6.2012 11:44:00)

sta on kaze na sve to?

lanajelena -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (27.6.2012 13:13:58)

IZVORNA PORUKA: pandina

Kaze on meni, nisam zaspao nego sam par puta zadremao [sm=smiley7.gif]
Kako sedi za racunarom, samo zazmuri i ugasi se na par minuta, ma to samo ja znam kako izgleda!
Razumem da je neispavan, cesto mi nocu pomogne oko bebe, ali to nije nista puno, mozda svake noci izgubi sat vremena od redovnog spavanja.

Znam da si ljuta i da tebi sigurno nije smesno ali ja sam se bas ismejala i bas je u okviru ove teme jer smo se ja i mm "raspravljali" ciji roditelji su se vise namucili u zivotu i ja tako hvalim moju mamu kako se bas naradila a on njegovu pa usput kako je njegov tata radio nekad i tri smene zaredom a kad god ga pozovemo on spava na poslu [sm=jezicek.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (27.6.2012 13:27:12)

IZVORNA PORUKA: isidora88

mm kad nam god neko od mojih dodje on bas u to vreme dzogira stan ili usisava i redovno pere sudove iako imamo masinu[sm=jezicek.gif]
inace sve to radi i kad smo sami ali uziva kad ga moji hvale a ja sedim i onda meni nabijaju na nos,kako me nije sramota da mi muz radi po kuci a ja za laptopom[sm=smiley36.gif]

A sto si luda neka ga hvale do besvesti, neki ni neznaju sta je to dzoger, gde mu stooje uopste sudovi [sm=smiley36.gif]
[sm=smiley36.gif] Budi srecna i uzivaj sto je vredan!

isidora88 -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (27.6.2012 15:02:41)

srecna sam ja,ne verujem da bi nasla boljeg [sm=9nebesa.gif][sm=smiley27.gif]

pandina -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (27.6.2012 15:25:28)

IZVORNA PORUKA: tanjica85

sta on kaze na sve to?

Kaze da zna vrlo dobro kakva je situacija, ali je bilo jace od njega i prosto je dao sve od sebe (garant nije istina inace mu ne bi dali otkaz), a ja mislim da se nije trudio dovoljno. Jasno je da mu se posao nije dopadao, ali ipak....

Da sve bude jos gore, otisao juce na fudbal da se istrese malo i dosao sa povredjenim ramenom. Srecom nije prelom niti uganuce, nego je povredio tkiva, ali dovoljno da mi ga bude zao. Ne moze ni kosu sam da opere, jer ne moze da drzi tus [sm=smiley13.gif], pa mu ja jutros prala kosu, kao da imam dve bebe.

Ja idalje kao ljuta, a on ce meni : "Pa, sto si na kraj srca, vidis da sam potpuni invalid" i ja sta cu, poceh da se cepam.

tanjica85 -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (27.6.2012 15:43:26)

ajoooj, bre. razbudi ga jednim razgovorom, pa da vidi koliko je sati

Anoniman -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (2.7.2012 11:37:09)

U poslednje vreme nase svadje su bizarne !
Nestala mu je pracka sa terase [sm=zmeden.gif] i napao je decu da su je uzeli , sto je istina ali ne treba nikog ti da napadas pogotovo sto deca mesaju pracku sa igrackama , jer pracka i jeste igracka !

tanjica85 -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (2.7.2012 11:53:06)

mm i ja smo se za vikend posvadjali jer je gospodin sreo svoju ljubav iz mladosti. wow [sm=zmeden.gif] bas sam se obradovala. ne pricamo vec dva dana. ovo se nikad nije desilo

Anoniman -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (2.7.2012 11:54:42)

Sta , da se sretnu ? Pa to je bas lepo , sto si na kraj srca , ja nikad ne sretnem svoje ljubavi a volela bih . Pa nema tu vise osecanja , sta se brines [sm=smiley1.gif]
Moj recimo svoju veliku ljubav cesto sretne na koncertima ( slusaju istu vrstu muzike i imaju mnogo zajednickog drustva ) ali ona je udata , on je sa mnom , pa ne mogu sad ljudi iz proslosti da nestanu zato sto smo se mi pojavile , ili oni u obrnutom slucaju [sm=smiley1.gif]

marince1 -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (2.7.2012 11:58:43)

IZVORNA PORUKA: ribizla

U poslednje vreme nase svadje su bizarne !
Nestala mu je pracka sa terase [sm=zmeden.gif] i napao je decu da su je uzeli , sto je istina ali ne treba nikog ti da napadas pogotovo sto deca mesaju pracku sa igrackama , jer pracka i jeste igracka !

Tm ima pracku [sm=smiley36.gif]
Izvini,neznam sto mi je smesno,a [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (2.7.2012 11:59:40)

i meni je smesno , on je jako ozbiljan [sm=jezicek.gif]

tanjica85 -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (2.7.2012 12:01:04)

naprotiv, meni je bas bilo drago sve dok ona nije pocela da flertuje s njim, da ga mazi pred mojim ocima i da glumate zrtvu posle razvoda. potpuno sam iskulirala sve dok nismo dosli kuci kad me je on napao zasto nisam reagovala... valjda ume sam da se odbrani. ukoliko zeli nesto, moze slobodno, ne mogu da mu zabranim, a ukoliko ne zeli nije malo dete

Anoniman -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (2.7.2012 12:02:21)

I tvom treba pracka tanjice [sm=smiley36.gif]

tanjica85 -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (2.7.2012 12:04:13)

nije sposoban sam da je napravi, pa cu morati ja [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (2.7.2012 12:04:57)

Ima u Pancevu [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>