Anoniman -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (4.11.2012 19:59:29)
|
vidi sad, sad mi izgleda kao da se duris [sm=jezicek.gif] mila, ni ti ne volis sto je takva situacija da nemas nikog i sto ti se sve vrti oko dece i kuce, sto njega zelis da zatvoris? gledaj to sa lepse strane, njegovi prijatelji imaju zene i devojke, pa nece svi izlasci biti muska napijanja. decu kod sveki, napravi sedeljku, meze, pice i pozovi tm drugare i njihove lepse polovine. sva je sansa da ce jedna od pet da ti odgovara! sto mu manje pravis neprijatno vise ce hteti da ostane. da li bi ti bila negde gde se neko stalno ljuti na tebe a ti ne znas zasto? opet me nisi cula - zasto ocekujes da ostane i popravi pokvareno? za njega je to bilo popravljeno onog momenta kad se izvinio i rekao da te voli. sa njihove strane sta jos ocekujes? da klekne? ide na prstima dva meseca? to ne ide tako, za njega je sve objasnjeno juce - oni ne pretresaju emocije do krajnosti!. a i ti, ostavi mu decu, zovi yulu i obidjite grad! olga, moje saosecanje ... ja imam garazu (izmedju osrtalog) punu pedala za biciklove i levih rukavica za rad. moji jos imaju caku da prikrivaju stvari, npr bure nece staviti u cosak nego pomocu njega napraviti putanju. sad ako zelim da dodjem do moje kuce moram da preskocim 8m creva, bure za kisnicu, zaobidjem 44 saksije sa necim bodljikavim, izbegnem 10 stubova, napadajuce ruze i paradajz koji sakriva stubove a u stvari samo se trudi da mi iskopa oci. i to je stavljeno "u kraj" 1m siroke staze, tako da je staza sada siroka oko 40cm. ovde samo brener pomaze
|
|
|
|