World -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (7.11.2012 13:01:54)
|
IZVORNA PORUKA: MarijaBg Ako ste u braku duze od 2 godine, a i dalje se nervirate zbog muzevih razbacanih stvari po celoj kuci, problem je u vama [sm=jezicek.gif] Salim se, ali to radi 95 posto njih. Strasno je, neizdrzivo, ali treba naci nekakvu taktiku... Ja to sve tutnem negde gde mi ne smeta i kad mi trazi (a uvek mene pita gde mi je npr telefon, gde mi je jakna, gde su mi kljucevi, aaaaaaa strasno) Ja kazem: nemam pojma, gde treba da bude??? Pa onda lepo histericno trazi po kuci, a ja uopste ne obracam paznju. Jedino me zezne ako negde zajedno idemo pa zurimo, moram da mu skratim muke [sm=smiley13.gif] I ovako je vec 7 godina, ali nesto nema pomaka nabolje, izgleda da nisam dovoljno radikalna [sm=smiley36.gif] Dajte jos neki predlog [sm=smiley4.gif] n evo iz obrnutog ugla: mm je ultra pedantan, sve sklanja po kuci, svoje stvari uredno slaze (i moje ponekad) i tako... kod nas ja ostavljam tako nesto negdje gdje ne treba, pogotovo kad se skinem, a njega to nervira.. e onda on ponekad ostavi tako svoje stvari svuda pa se ja iznerviram sto nece da ih skloni i onda kaze e vidis kako je meni kad ti neces da sklonis.. [sm=smiley1.gif] znaci taktika, pocni i ti da radis sve ono sto te nervira kod njega, pa ce malo obratiti paznju.. malo... [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|