Biserce -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (4.11.2012 15:36:33)
|
Mi se kacimo bukvalno zbog svake sitnice. Ponekad se zapitam gde mi je bio mozak...razocarani jedno u drugo...od kako je bebac dosao na svet MM sa nama nije bio skupa 2dana! Uvek ima nesto da radi, nekom da pomogne, suvise je umoran da ga drzi, nocu da ustane da ga uljulja...ja sam se kao totalno posvetila detetu, on me ne zanima, nista me ne zanima, on uskuplja krs za mnom[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Stalno odbijam mazenje, odnose, non-stop sam nervozna, ljuta i zato je on razocaran! A kako da budem nasmejana, odmorna, ocesljana, doterana, sve da se sija kad sam od 6 do 22 BUKVALNO SAMA SA DETETOM OD KAKO SE RODILO! Njemu se gadi da mu opere usranu guzu. Sinoc ga je u 1 razbudio i ostavio da vristi posto on nema snage da ga uspavljuje...a ja imam da po ceo dan nosam dete od 12kg??? Umesto da uzivam u detetu ja samo pizdim, cmizdrim, urlam i nemam volje, zivaca, snage ni za sta! I covek je molim te, razocaran jer mora da preskoci krs...a ne znam kad je zadnji put prebrao sto kad zavrsi sa jelom. O ostalom da ne govorim. To su zenski poslovi
|
|
|
|