RE: Oko čega se svađate s partnerom (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Anoniman -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (3.11.2012 22:07:19)

Mm kakav razvod zeno, samo ti njega kuliraj, da vidis dokle ce on izdrzati. sto kaze marince muskarci su to...[sm=hudicek1.gif]
Mm i ja nikada nismo imali probleme, i nesuglasice, on je od mene stariji 10 godina, lepo smo se slagali u vezi, i kada smo poceli da zivimo zajedno, i u subotu smo se prvi put posvadjali zbog gluposti, bas sam se bila naljutila na njega, sutradan ujutru on me juri po kuci i po 10x me pita " volis li me", ja sam ostala malo hladnija prema njemu, i evo cele ove nedelje je na poslu, i svaki dan me zove izjavljuje ljubav, i tako to slicno...

Anoniman -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (3.11.2012 22:14:36)

MM, ispeci pa reci.
pazi samo da ne budes toliko ljuta i ishitrena da kazes i uradis nesto za sta ce ti posle biti zao.
verujem da ga toliko poznajes (pa niste od juce zajedno!) da ti u stvari znas koji mu je - razmisli, meni se cini da gledas samo iz svojih cipela :o)

ne branim ga, generalno muski su uvek krivi pa... zato sto jesu :o))), samo mi je zao da tebi bude tesko a moze da se popravi.

PoisonEve -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (3.11.2012 22:14:59)

Olga, ja luuudim zbog toga! Pogotovo strahujem jer vidim kakvi su mi svekijevci.
Ljudi, oni imaju zauzet podrum, tavan, garazu i kod nas orman i kod drugog sina sobu! Sve puno kojekakvih stvari.
Inace, ja okrecem drugi list. Necu da se svadjam nego da ga lepo poljubim.
A onda tiho odem u sobu i uzmem neku od njegovih cenjenih majica, kravati itd. i bacim u smece.
Mozda je jos dokusurim makazama, razmislicu.

MarijaBg -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (3.11.2012 22:22:22)

PE, sjajna ideja [sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (3.11.2012 22:35:01)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

steta sto to kod mene ne bi upalilo, mm bi pre isao go nego da potrosi novac na sebe.

PoisonEve -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (3.11.2012 23:02:22)

BB, budi kreativna, slucajno izbrises file na kompu (ovo je malo riskantno), bacis mu disk, knjigu, slucajno prospes kafu na tlefon...

Brand new mama -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (4.11.2012 7:40:07)

Meni se cini da oni poslije drugog deteta flipnu.Moj se jos nije dozvao pameti,ima neke odvale da mi dodje samo da ga gledam...druga opcija mi je da ga umlatim,ali ima 30kg vise od mene.Kaze mi sveki-ranije nisi bila takav zivac.Rek''o-vezba je cudo[sm=smiley1.gif]
A tema- mi se svadjamo skoro oko svega,ali uglavnom oko prava zena, broju ratova u Africi.....para,zajednickog vremena(he,he,kog zajednickog vremena),popustljivost prema klincima(on je Atila,a ja Meri Popins[sm=smiley36.gif])

MicinaMama -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (4.11.2012 14:59:37)

Hvala vam zene na savetima.

Juce mi je bilo vise dosadilo kako me je iskulirao i pocela sam da galamim i placem,rekao mi je da sam mu se smucila.Bila sam pokupila stvari da idem.Ali me je zadrzao i rekao mi je da me voli.

Onda je poceo da mi prica da je ubedjen da ja njega vise ne volim i da je prvo mislio da sam hladna zbog trudnoce e kada se trudnoca zavrsila kaze da se nista nisam promenila.Poceo se osecati suvisan i usamljen kao da nema zenu.5bilo je nevezano za neko vece)

Malo sam se trgnula i premotala film.I stvarno se i jesam bila malo izgubila,ali zbog problema u trudnoci i hormona a jos i malo dete.Bio je super samnom u trudnoci bez obzira na mene,cak sam visila i na rr-u a nisam se mazila sa njim.A kada sam se porodila jednostavno mi je ostajalo jako malo vremena za nas i jako sam nervozna zbog naglih obaveza.Ali zar nije mogao sesti samnom i objasniti kako se oseca pa da se i ja menjam.nego je sutao i radio mi kontru svo vreme.
A sto je pio i ostao neko vece u afani je bilo to da je kumov otac sazvao sve radnike da pocasti i proveseli se jer je neki dan dobio unuka od sina jedinca.Razumem to sve inasisu kumovi,ali trebao mi je javiti da se ne sekiram.

Pomirili smo se i potrudicu se da ispravim svoju gresku,ali mora i on svoji....obecao mi je da nece nikada vise otici piti ili bilo gde bez mene.

Biserce -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (4.11.2012 15:21:48)

Super MM, drago mi je da je sve ok!!!

lanajelena -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (4.11.2012 15:22:41)

MM procitaj temu brak i dvoje male dece,svi smo prosli kroz tu fazu, srecom kratko traje

Biserce -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (4.11.2012 15:36:33)

Mi se kacimo bukvalno zbog svake sitnice. Ponekad se zapitam gde mi je bio mozak...razocarani jedno u drugo...od kako je bebac dosao na svet MM sa nama nije bio skupa 2dana! Uvek ima nesto da radi, nekom da pomogne, suvise je umoran da ga drzi, nocu da ustane da ga uljulja...ja sam se kao totalno posvetila detetu, on me ne zanima, nista me ne zanima, on uskuplja krs za mnom[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Stalno odbijam mazenje, odnose, non-stop sam nervozna, ljuta i zato je on razocaran! A kako da budem nasmejana, odmorna, ocesljana, doterana, sve da se sija kad sam od 6 do 22 BUKVALNO SAMA SA DETETOM OD KAKO SE RODILO! Njemu se gadi da mu opere usranu guzu. Sinoc ga je u 1 razbudio i ostavio da vristi posto on nema snage da ga uspavljuje...a ja imam da po ceo dan nosam dete od 12kg??? Umesto da uzivam u detetu ja samo pizdim, cmizdrim, urlam i nemam volje, zivaca, snage ni za sta! I covek je molim te, razocaran jer mora da preskoci krs...a ne znam kad je zadnji put prebrao sto kad zavrsi sa jelom. O ostalom da ne govorim. To su zenski poslovi

Biserce -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (4.11.2012 15:36:43)

[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]

mala buba -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (4.11.2012 16:09:18)

isto oko sitnica, danas smo se posvadjali jer nisam spremila rucak po njegovom ukusu, izvinjavam se gospodinu, ali nece da moze

lanajelena -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (4.11.2012 16:11:34)

mm i ja se stalno svadjamo,do sada smo imali samo jednu ozbiljniju svadju ove sve ostale su trenutne i posle dva minuta pijemo kafu zajedno[sm=zmeden2.gif]

mala buba -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (4.11.2012 16:13:37)

mene nekad znam i da drzi ta svadja ali u sutini se brzo pomirimo, ne bas za dva minuta...za 10 [sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (4.11.2012 16:13:50)

Ponekad opsuje pred detetom što me užasno nervira jer ova odmah ponovi ko papagaj, njemu to smešno a ja se užasavam i onda ga opomenem.
Ali me uvek ignoriše [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (4.11.2012 16:46:36)

ne znam zasto insistirate da ne idu u kafane i provode. i tebi treba odmora od svega pa odes na kafu kod drugarica i on ti ne brani, zasto on ne bi otisao na pice sa drugarima? obaska sto je trebao da se javi, ja bi ga za to za glavu skratila (to je mm-u i meni i dalje kamen spoticanja, nikako da shvati ako ode i ne vrati se kad je rekao-pojescu sebi dzigericu od brige!) ali ja nikad nisam branila momku ili suprugu nista sto ne bi volela meni da se brani. jesam udata ali nisam mrtva, on jeste ozenjen ali moze da bude i individua, pa nije ostao bez licnosti i zivota zato sto se ozenio.
i mozes da prestanes da ocekujes da ce da se ponasa kao drugarica - on to nije. oni ne sede i diskutuju o svojim osecanjima (bar ne tako da bi ti to razumela), ne pokusavaju pricom da poprave stvari, ne razvlace osecaje do granice pucanja i ne zele da pretresu svaku emociju do gaca.
naravno ima izuzetaka, ali u mom drustvu koje je 90% musko - samo njih par.
ako ces da pricas - pricaj, on ce slusati, ali ne ocekuj ono sto bi dobila recimo ovde.
ja sam sa mm-om 11 godina i dalje se ponekad ne razumemo. svadjam se uglavnom ja, posto je on tipski muski i radije cuti. ipak je i kod nas bila ta post-porodjajna ljubomora i strah, samo sto sam to ocekivala pa i sasekla u korenu.
vidis, desava se.

Anoniman -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (4.11.2012 16:51:44)

eto, veci problem imam da razumem zene!! zasto sad moja mama nije mogla da saceka da napisem sta sam htela pa da zajedno prenesemo sto nego ga je sama vuglila na terasu?? a lepo sam joj rekla, sve sto je trebalo je da paznju usmeri na nesto drugo citava 2 minuta!

MicinaMama -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (4.11.2012 17:03:40)

Ja ovde nemam nikoga,ja nemam sa kim da odem i popijem kafu,niti imam ko da mi dodje.Nemam sa kim da pricam.Jedino koga imam to je on i bukvalno nikoga vise.Ali eto opet ni danas ga nemam jer ga njegovi stalno zovu da im sredjuje stan.Znaci ni kada mogu da ga imam ja ga nemam.Njegovi slobodni dani su za njegove roditelje a na moja ledja pada sve i onda neznam kako da budem raspolozena i slobodna od tih obaveza.Svaki dan imam temu o kojoj bih rado da razgovaram sa njim,ali kada dodje kuci sa posla ja i zaboravim i neznam sta sam htela da kazem.Ne znam odakle bih pocela jer za razgovor nemamo uslove.

A njegovi slobodni dani su tudji tako da nema kada ni mene ni decu negde da odvede.

Milion stvari me sada boli,tesko mi je sve jos uvek iako smo se fakticki pomirili....neznam kako ja da promenim svoj deo u svemu ovome,jednostavno mi vreme i okolnosti to ne dozvoljavaju.Treba i meni neko da me razume.

Evo danas nam je pocelo bas lepo(a pimirili smo se jutros oko tri sata)....ma samo sto sam htela da nam skuvam kafu,njegov otac je pozvao da ide u butik namestaja po kuhinju i da mu sklapa...eto....a ko zna kada ce doci kuci i bice umoran..i sta ja onda da uradim po pitanju naseg braka.Samo da sednem i da placem.

mala buba -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (4.11.2012 17:08:10)

Zasto o tome otvoreno ne popricas s njim?

Olga75 -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (4.11.2012 17:13:24)

MicinaMama , vreme je da nadjes drugaricu tamo
ti si usamljena i sve ti se vrti oko dece sto zna da izludi a on ide na posao , kod roditelja , na pice ili stajaznam
savet , nadji drugaricu i u izlazak bez obzira koliko je on umoran , neka mu pomognu njegovi da cuvaju decu a ti se izduvaj i sve ce biti lepse [sm=smiley1.gif]

MicinaMama -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (4.11.2012 17:16:13)

Pa pricala bih....i jutros sam se naljutila jer njegovi znaju da smo juce ja i mm prolazili pakao i opet ga zovu sebi...mislim,toliko namestaju taj stan a niko nece ziveti tamo.Nije im palo na pamet da kazu: "ajde neka malo provedu dan sami da se izmire"...do sada je isao svaki vikend da im radi taj stan,renovira ga.

Opet sam sama pipila kafu,a on mi je rekao da mora da ide.Pa eto svima sve mora samo za nas nista ne mora...pa neka zivi sa drugima ako mu je to prece.

Mogao je otici sledeci vikend da uradi posao a danas da se malo potrudi da ulepsamo ovo sto smo uneredili.Ali ne razmislja on tako,samo sto smo se pomirili opet mi se jaz nakupio u dusi i vidim da je sve ovo bilo nista i tako ce i ostati.jednostavno se moram pomiriti sa tim pa kako bude islo.

boba 11 -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (4.11.2012 18:54:05)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

MicinaMama mozda ga je sramota ?
mi se i dalje svadjamo oko njegovog hordanja , jednom cu mu sav taj krs izbaciti sigurno ako me ne zatrpa
vi ne mozede da zamislite to sta on sve ima i kad ga pitam sta ce ti odgovor je : jednom ce to Marija naslediti pa neka proda dete i dobro unovci [sm=zmeden.gif]
daj da prodamo sada i dobro unovcimo
a njegov odgovor je : neee , mi jos nemamo to trziste [sm=zmeden.gif]
mislim , kako majku mu , zar nije otvorena traka za recikliranje na deponiji [sm=smiley29.gif]

Oldzi pusti tm emisiju Hoarding buried alive malo da se trgne,to prelazi u bolest ako se ne primeti na vreme[sm=smiley36.gif]

mihi -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (4.11.2012 19:08:05)

MM uzmi i šetaj decu obilazi radnje u Parizu si a ne u Donjoj Sabanti[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif].

mihi -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (4.11.2012 19:09:06)

IZVORNA PORUKA: boba 11

Oldzi pusti tm emisiju Hoarding buried alive malo da se trgne,to prelazi u bolest ako se ne primeti na vreme[sm=smiley36.g

Uze mi reč iz usta.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>