RE: ime za devojcicu (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta) >> Imena

Poruka

Trcosava -> RE: ime za devojcicu (21.2.2014 17:41:59)

IZVORNA PORUKA: Verolina

Ha ha ha...ne zezaj me, ja se prezivam Stojadinovic[sm=smiley36.gif]
Ha ha ha ha...Zamisli te kombinacije[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

QQ da nismo nešto u rodu??? Negde zasledih da si iz Železnika? Da se nisi udala za nekog mog rođaka??

Verolina -> RE: ime za devojcicu (21.2.2014 17:46:09)

Nemoj zezati? Jeste, zivim u Zelezniku.[sm=smiley1.gif]

World -> RE: ime za devojcicu (21.2.2014 18:35:51)

IZVORNA PORUKA: superm

Gde nestadose divna imena- Milica, Jelena, Ljubica, ... Sve neke Mie, Ene itd. Bez uvrede...

[sm=smiley20.gif]

superm -> RE: ime za devojcicu (21.2.2014 18:43:06)

Moja cura, ako je bude jednog dana, zvace se MILICA[sm=rozica.gif]

dunja RR -> RE: ime za devojcicu (21.2.2014 18:43:21)

Meni je Milena divno ime, Nada, Vera, i naravno ako bude devojčurak, pošto je termin pred Vidovdan, možda bude Vida. To tek trebam sa mm da pregovaram [sm=smiley36.gif]

Setih se i Nevena recimo, nešto ga nema u poslednje vreme ..

kkris -> RE: ime za devojcicu (21.2.2014 20:59:42)

IZVORNA PORUKA: tijatija

Samo da na dovezem da se Marta trebala zvati Djina ali par dana pre no sam se porodila smo saznali da se komsinski ker tako zove [sm=zmeden.gif]

Ha ha, pa o tome i ja pricam. Mislim, stvarno je bezveze sto u poslednje vreme svaka druga kerusa nosi ime Lara. I uopste, trebalo bi kucicima davati retka srpska imena (ja, npr, imadoh jazavicara Ljubinka[sm=smiley36.gif]
Inace, meni je prelepo i Lada (po slovenskoj boginji suma), ali brate mili, odma' mi se stvori stojadin u glavi[sm=smiley36.gif])

E bas se lepo nasmejah i pored ove nevidjene gorusice!!! Hvala ti na tome [sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]

superm -> RE: ime za devojcicu (21.2.2014 21:07:07)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Meni je Milena divno ime, Nada, Vera, i naravno ako bude devojčurak, pošto je termin pred Vidovdan, možda bude Vida. To tek trebam sa mm da pregovaram [sm=smiley36.gif]

I meni je ime Vida nekako drugacije. i Vera i Milena.
Ako je termin oko Vidovdana a bude decak, lepo ime je Vidak.

Didy -> RE: ime za devojcicu (21.2.2014 21:08:47)

Meni je Vid lepše nego Vidak.
Inače, Sveti Vid je stari slovenski, paganski bog, ima narodna pesma u 5. osnovne sam radila obradu s decom na času.

Verolina -> RE: ime za devojcicu (21.2.2014 21:08:56)

IZVORNA PORUKA: kkris

IZVORNA PORUKA: tijatija

Samo da na dovezem da se Marta trebala zvati Djina ali par dana pre no sam se porodila smo saznali da se komsinski ker tako zove [sm=zmeden.gif]

Ha ha, pa o tome i ja pricam. Mislim, stvarno je bezveze sto u poslednje vreme svaka druga kerusa nosi ime Lara. I uopste, trebalo bi kucicima davati retka srpska imena (ja, npr, imadoh jazavicara Ljubinka[sm=smiley36.gif]
Inace, meni je prelepo i Lada (po slovenskoj boginji suma), ali brate mili, odma' mi se stvori stojadin u glavi[sm=smiley36.gif])

E bas se lepo nasmejah i pored ove nevidjene gorusice!!! Hvala ti na tome [sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]

Nema na cemu, i drugi put.[sm=smiley36.gif]

Verolina -> RE: ime za devojcicu (21.2.2014 21:10:37)

IZVORNA PORUKA: Didy

I opet ti slovenski bogovi.[sm=smiley36.gif]Oprosti, a sociraju me na moje smesne kombinacije.
Pitam se kako bi moj uvazeni muz reagovao na naslednika Peruna[sm=smiley36.gif]

superm -> RE: ime za devojcicu (21.2.2014 21:10:58)

u stvari, imam vise ideja za muska imena...

Didy -> RE: ime za devojcicu (21.2.2014 21:13:41)

I opet ti slovenski bogovi.[sm=smiley36.gif] Oprosti, a sociraju me na moje smesne kombinacije.
Pitam se kako bi moj uvazeni muz reagovao na naslednika Peruna[sm=smiley36.gif]

Ovde je to baš popularno, u poslednjih 5 godina znam dosta dece koja su dobila ime Vid ili Vidak.

dunja RR -> RE: ime za devojcicu (21.2.2014 21:15:17)

Meni su sva izvedena lepa - Vid, Vidak, Vidoje, Vidan .. Vida..

I na našem imaju značenje (od glagola videti) a i na latinskom - znače život.

milicicak -> RE: ime za devojcicu (21.2.2014 21:42:02)

Mi smo jako rano saznali da nosim devojcicu. MM je u startu rekao koja imena ne dolaze u obzir: Vera, Nada i Vesna. Imali smo problem jer su mnoga lepa imena otpala iz uzeg izbora jednostavno zato sto su nas asocirala na neke osobe iz nase okoline
Meni su Milica i Marija prelepa imena ali svaka devojcica je milica jer je mila i draga a Mariju vec imamo u okolini. Na kraju smo se odlucili za Tara zbog prezimena... mada je ja cesce zovem Milica nego Tara [sm=smiley36.gif]

superm -> RE: ime za devojcicu (21.2.2014 23:37:32)

Tara na sanskritu znaci- zvezda

NadaR -> RE: ime za devojcicu (22.2.2014 13:54:46)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

[sm=zz_inlove.gif]
Prije mi se uopste nije dopadalo . Uvijek sam bila jedina . Tad sam htjela da imam neko 'normalno ' ime kao Jelena, Vesna, Sanja, Svjetlana ... Sada mi se jako svidja.

Dopada mi se ime Ljubica . Skroz je rijetko nazalost.

Klarita -> RE: ime za devojcicu (22.2.2014 15:30:14)

Kod nas na jugu sad u modi Ljubice, Danke, Milice,...a, kad se rodila Klara, te godine je rodjeno samo u nasem gradu bar 10 Dunja[sm=zmeden.gif] i Lena + verovatno toliko po okolnim selima, a, mi imamo dve osnovne skole, po 4 odeljenja, pa ima da ih bude Dunja i Lena...ihaaaj.

superm -> RE: ime za devojcicu (22.2.2014 16:15:23)

vec sam jednom negde rekla- Senka

nina26 -> RE: ime za devojcicu (22.2.2014 18:26:40)

Meni je ime Ljubica izuzetno drago, i cula sam da se je u poslednje vreme popularno kod nas. I ako bih imala jos jednu devojcicu dala bih joj to ime, ali se razmisljam ne pristaje nikako uz prezime a i polomili bi jezik ovde da izgovore...ne znam da li bih mogla da ga prevedem nekako ?

Meni kratka imena, ili moderna kako ih zovete, licno ne smetaju, jer smatram da to sve ide u korak sa vremenom u kojim zivimo, i sasvim mi je normalno da se menjaju i imena.

lelaigor -> RE: ime za devojcicu (22.2.2014 18:39:59)

Ja ne znam, jesam li ovde pisala... Daria. Miona, Anastazija...

17 joka -> RE: ime za devojcicu (22.2.2014 18:42:33)

Nađa,Maša,Nada,Sara,Lena

dunja RR -> RE: ime za devojcicu (22.2.2014 18:48:47)

Ja zaboravila jedno od mojh omiljenih - Simona

branki* -> RE: ime za devojcicu (22.2.2014 18:52:26)

ih,bre,dunjac,simona!al' dobro ajde[sm=jezicek.gif]
[sm=smiley31.gif]

Olga75 -> RE: ime za devojcicu (22.2.2014 18:55:08)

ajd i ja da kazem stogod [sm=smiley36.gif]
od kad sam saznala da nosim devojcicu mislila sam da ce biti Lucija i onda sam ihahaj pre termina usla u bolnicu i sva frka i strah i desi mi se providjenje ( bez smeha molim vas [sm=smiley36.gif] ) i dosao matori u posetu nekih 15 sati pre nego sto sam se porodila i tako sedimo mi prestravljeni i ja kazem : evo sad da se rodi bila bi Marija
i eto moje Marije [sm=smiley27.gif]
razlozi za njeno ime su duboko intimni i toliko divni da jednostavno ne mogu da ih podelim

17 joka -> RE: ime za devojcicu (22.2.2014 19:06:14)

Olga, sve je u životu sa nekim razlogom
a Marija je pravi [sm=angel.gif]
[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>