RE: ime za devojcicu (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta) >> Imena

Poruka

anci kv -> RE: ime za devojcicu (6.3.2014 19:24:05)

Queen, i ja sam tako,bila ubeđena da je dečak...imali smo odmah ime...kad ono curica.
Meni se sviđa Irina

Didy -> RE: ime za devojcicu (6.3.2014 21:12:34)

Meni se, i pored one opaske, najviše sviđa Irina. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Torbica -> RE: ime za devojcicu (6.3.2014 21:53:43)

Vidi, to sto je dobar drug tm dao cerki ime Lenka, ne znaci da i ti ne mozes, pogotovo sto si tako htela od ranije.
Moja deca imaju imena, svako znaci nesto, i nama i njima, i po nekome/necemu.
Trece dete kad smo cekali za devojcicu je bila opcija Angelina (vec imamo Anastasiju) a za deckica David. I sad, poznanici su dali ime David u februaru a ja sam se porodila u junu, i nije mi palo na pamet da menjam. Rodio se David. [sm=smiley1.gif]

mtajcica83 -> RE: ime za devojcicu (6.3.2014 21:57:32)

Od gore navedenih najvise mi se svidja Sofija i Teodora

bubulence -> RE: ime za devojcicu (6.3.2014 22:03:25)

Sofija i Angelina... ali prednost za Sofiju, predivno ime...
mi imamo Emiliju, oooboozavam njeno ime. ako budemo imali drugo dete i bude opet devojcica bice Natasa ili Marija.

MarijaBg -> RE: ime za devojcicu (6.3.2014 22:39:34)

Bubiiii [sm=smiley31.gif] [sm=smiley27.gif], upadnem na RR da nesto iskopam, kad ono medjutim [sm=jezicek.gif]

bubulence -> RE: ime za devojcicu (6.3.2014 22:52:43)

maakiiii [sm=smiley31.gif], nemoj da mi se motas po ovoj temi [sm=jezicek.gif]! na mene je red

QueenJ -> RE: ime za devojcicu (7.3.2014 13:06:09)

[sm=smiley32.gif] Jaaooo, hvala vam svima puno! [sm=smiley20.gif]
Ako mi verujete, lupam recke sa br. glasova. [sm=zz_running.gif]
Dodala sam i Lenka na spisak.
Sa mm sam se dogovorila da ćemo po 3 imena napisati na papirić, pa koje izvuče kum. [sm=zz_dance.gif]
Čvrsto sam odlučila da zapišem tri imena koja ovde budu imala najviše glasova. Ja sam totalno neodlučna.
Za sada vode Angelina i Irina. [sm=zz_mstickle.gif]

degu -> RE: ime za devojcicu (7.3.2014 14:07:36)

Moj glas za Nikolinu, tako sam ja trebala da se zovem [sm=smiley1.gif]
i Teodoru, tako će se moja ćera zvati, valjda [sm=smiley36.gif]

Klarita -> RE: ime za devojcicu (7.3.2014 14:09:40)

Samo da kazem da sam kuma jednoj osmogodisnjakinji Marti Mitrovic [sm=smiley36.gif],i previse je razmazena i bezobrazna [sm=zmeden.gif] glasam za Angelinu,a zato sto poznajem jednu slatkicu koja se zove Angelina i koja je tako divno vaspitano dete, odmereno, lepo, a opet otresito, pa moderno...ma, bas kakva bih volela da moja K bude jednog dana.A, i pevace joj Zdravko Colic
Sta cu kad imena vezujem za osobe koje poznajem...zato se moja Klara zove Klara, jer ne poznajem nijednu[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: ime za devojcicu (7.3.2014 14:15:40)

Meni se mnogo dopadaju Sofija i Teodora, ali mi se cini da su ovih godina previse u modi, pa cisto da se razlikuje od ostalih, glasam za Marta.

QueenJ -> RE: ime za devojcicu (7.3.2014 16:15:47)

Hehe, ispade mala Marta Mitrović kao Denis napast. [sm=hudicek1.gif]
Hvala vam svima od [sm=smiley27.gif] što mi pomažete pri odluci.
Samo nastavite...
Pozdrav!

Milevaa -> RE: ime za devojcicu (7.3.2014 19:07:33)

Marta je lepo a ja skoro čuh lepo ime Kaja

gagana83 -> RE: ime za devojcicu (8.3.2014 20:51:03)

Kaja je preeelepo ime [sm=smiley27.gif]

Vanda -> RE: ime za devojcicu (1.4.2014 11:44:00)

Mi smo se odlucili za Auroru u sekundi. Znaci svetlost. Godinama mi se svidjalo ime Barbara...... [sm=smiley1.gif]

vukosava -> RE: ime za devojcicu (2.4.2014 4:13:03)

Da sam u Srbiji, dete bi mi se zvalo Nevena.

vukosava -> RE: ime za devojcicu (2.4.2014 4:19:58)

IZVORNA PORUKA: superm

Moja cura, ako je bude jednog dana, zvace se MILICA[sm=rozica.gif]

Vala bice jedina kako se pocelo...

IZVORNA PORUKA: superm

Tara na sanskritu znaci- zvezda

A na zapadnosrbijanskom znaci planina [sm=smiley36.gif]

Meni se svidja i Milica, i Senka, i Marija, i Sofija

lelaigor -> RE: ime za devojcicu (3.4.2014 14:25:48)

Sofija! [sm=smiley27.gif]

Verolina -> RE: ime za devojcicu (20.4.2014 22:12:58)

IZVORNA PORUKA: Vanda

Mi smo se odlucili za Auroru u sekundi. Znaci svetlost. Godinama mi se svidjalo ime Barbara...... [sm=smiley1.gif]

I jedno i drugo su prelepa imena.Otmena.[sm=bravo.gif]
Ja nekako imena vezujem za zvucnost i za ljude.
Visnja-po Visnji Lazarevic iz "Cedomira Ilica", zeni koja je volela mnogo i posedovala visoku lestvicu vrednosti. A i moj muz i moje prijateljice vole to ime.
Katarina-po Katarini Velikoj i po jos nekoliko manje carskih Katarina, ali mnogo toplijih od ove ruske.
Nikoleta-ovo ime mi zvuci francuski, a ja kao i Ducic sve sto je french vezujem za svetlost i ljubav.
Joana-moj deda se zvao Jovan i bio je jedna od osoba koje sam najvise u zivotu volela, a definitivno najvise postovala. I trebalo bi biti Jovana, da nije tog zvucanja, ali mi zvuci lepse bez V.
Barbara-vec rekoh...otmeno i najlepsa devojka koju sam u zivotu videla bila je Novosadjanka sa ovim imenom.
Damjana-epsko ime, a ja tradicionalnost volim ka i egzibicionizam, odnosno ka leba[sm=smiley36.gif]
Leonina- kao da u izgovoru imena slusam muziku. A i znacenje ovog imena je divno.
Natalija-Ovo ime sam zapamtila citajuci ozloglasenu Isidoru Bjelicu. Nase, toplo kraljevsko ime.
Nevena-ime za preslatku devojcicu. ovo je prosto jedno od carobnih decijih imena, kao sto je i ime Dunja. kada sam zatrudnela prvi put, moj muz i ja smo mrvu zvali Dunja. Nazalost, nije se dalo i sad je jedan andjelcic obogacen za to slatko vockasto ime, a mi smo se naoruzali strpljenjem poradi druge vockice.[sm=smiley1.gif]

NadaR -> RE: ime za devojcicu (24.5.2014 16:17:33)

IZVORNA PORUKA: Glasaj za ime

Moj muž i ja se nikako ne možemo složiti oko imena za našu djevojčicu. Molimo za mišljenje drugih. Ovo je nas uži izbor.

Karla
Mila
Mikaela
Lara
Eva

NadaR -> RE: ime za devojcicu (24.5.2014 16:18:42)

Meni se dopada Karla [sm=smiley1.gif]

anci kv -> RE: ime za devojcicu (24.5.2014 16:19:44)

mila[sm=bravo.gif]

bubulence -> RE: ime za devojcicu (24.5.2014 16:25:27)

i ja glasam za Milu

Leax -> RE: ime za devojcicu (24.5.2014 16:28:34)

Mila [sm=bravo.gif]

bubulence -> RE: ime za devojcicu (24.5.2014 16:32:35)

meni je jako zao sto se vise ne radjaju Milice, Ljiljane, Milene (sa naglaskom), Smiljane... toliko lepih imena imamo...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>