RE: ime za devojcicu (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta) >> Imena

Poruka

vikiveki -> RE: ime za devojcicu (25.5.2014 16:22:34)

Meni se sviđa Valentina

iris_m -> RE: ime za devojcicu (25.5.2014 18:42:00)

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

IZVORNA PORUKA: iris_m

Kirjana[sm=smiley1.gif]

Ne zelim da pomislis da te vredjam ali ovakva imena mi se uopste ne svidjaju.
Meni se svidja Milica i Kalina.

meni se svidja to ime [sm=smiley1.gif],to je stvar lichnog ukusa.

vonavoj -> RE: ime za devojcicu (25.5.2014 20:13:10)

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Meni se sviđa Valentina

I meni se svidja Valentina..[sm=bravo.gif]

viking -> RE: ime za devojcicu (25.5.2014 22:22:49)

Evo ja kao mama jedne Irene da kažem da često ljudi misle da je Irina a ne Irena, jer zamisli, Irina je pravoslavna verzija Irene pa je kao logično da se zove Irina [sm=zmeden.gif]

IZVORNA PORUKA: Didy
Irina mi je prelepo. Dovoljno neobično, a opet ne previše. Jedino što ja ne volim ta imena kod kojih se lako može pogrešiti - verovatno će joj često reći Irena neko ko čita ime s papira.

Torbica -> RE: ime za devojcicu (25.5.2014 22:30:45)

IZVORNA PORUKA: Verolina

IZVORNA PORUKA: Torbica

Verka, kreni ti i o muskim imenima da mislis, ja sve mislim da ces imati deckica jednog dana!

Ha ha ha, mislis?
Za sinka znam-Matija[sm=smiley1.gif]

Ne znam zasto - ali nekako mislim. Prelepo je Matija!

Ne svidja mi se Kirjana, kao Kirjanja, onaj skrtica. Priznajem da nisam nikad cula za to ime. Ja jesam razmisljala da ne budu jako cesta ali nisam ni za ovu drugu krajnost. Osim ako nije prelepo, tj roditeljima se bas bas bas svidja.

Verolina -> RE: ime za devojcicu (25.5.2014 23:42:22)

Mislim da nas je sve asocirala na Kir-Janju[sm=smiley13.gif] Ja moram priznati da prvi put cujem ovo ime.

sana. -> RE: ime za devojcicu (26.5.2014 0:05:49)

Meni se svidja zensko ime Sara [sm=smiley31.gif] to mi onako nezno onako zvuci...ako budem imala kcerku zvace se tako..mada se mm ne dopada bas..al sta cu..[sm=zz_furious.gif]

Rosita -> RE: ime za devojcicu (26.5.2014 13:57:48)

Kirjana i mene podseca na Kir Janju. A isto prvi put cujem. A imena koja se ne zavrsavaju na A? Iris, Ines?

Verolina -> RE: ime za devojcicu (26.5.2014 14:08:07)

Meni se ne svidjaju ta imena.
I da dodam jos jedno na E koje mi je prelepo-Eliza[sm=smiley27.gif]

Trcosava -> RE: ime za devojcicu (26.5.2014 14:09:47)

IZVORNA PORUKA: Rosita

Kirjana i mene podseca na Kir Janju. A isto prvi put cujem. A imena koja se ne zavrsavaju na A? Iris, Ines?

Ne daj se INES, ne daj se godinama moja INES[sm=jezicek.gif]

Lela, Lejla mi se mota ovijeh dana u glavi.

Pošto mi prvo dete ima pesmu, red bi bilo da, ako Bog da da bude sve ok, i drugo ima pesmu [sm=smiley36.gif]

gogili75 -> RE: ime za devojcicu (26.5.2014 14:11:20)

a recimo Kalina, Iskra, Miona....

Rosita -> RE: ime za devojcicu (26.5.2014 14:26:26)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Ne daj se INES, ne daj se godinama moja INES[sm=jezicek.gif]

Lela, Lejla mi se mota ovijeh dana u glavi.

Pošto mi prvo dete ima pesmu, red bi bilo da, ako Bog da da bude sve ok, i drugo ima pesmu [sm=smiley36.gif]

E Trco, neko iz pesme obavezno :) Secam se kad smo bili deca koliko je izvesnima nama bilo krivo sto nas niko u pesmu ne dade [sm=jezicek.gif]

Trcosava -> RE: ime za devojcicu (26.5.2014 14:31:55)

Mani, em nisam volela svoje ime (zbog zezancija u predškolskom, osnovnoj), posle me od nekog bivšeg deda ili tata redovno prekrštavali u Dijana, a ime mi Tijana.

Svojevremeno su mi i pesmu o Dijani naručivali na svadbama/prvoj svadbi [sm=jezicek.gif]

Šalu na stranu, uopšte nisam tada mislila o pesmama, već jedna razdragana sestra uđe u sobu na dan kad smo trebale da idemo kući i peva patronažna na sav glas i preslvači Anu'' Ana, ooo Ana tugo mojih dana'' [sm=jezicek.gif]

Rosita -> RE: ime za devojcicu (26.5.2014 14:34:52)

IZVORNA PORUKA: gogili75

Miona mi se nesto ne dopada... kad smo kod knjizevnosti je l bese "Prva brazda", odatle Miona bese, a Verka :)? Kalina i Iskra fina.

bubulence -> RE: ime za devojcicu (26.5.2014 14:41:43)

iskra [sm=smiley20.gif], Kalina mi je precesto ali precesto ime sada. miona ok...
ok kada je neko ime popularno, kao npr sada Elena, ima ih dosta ali opet podnosljivo. ali je meni bas bzvz kada se ljudi uhvate za jedno ime i samo njega daju. npr, sve devojcice koje poznajem da su rodjene ove godine su Kaline, znaci njih 6!!! lazem, rodila se i jedna Sonja... ali opet sto je mnogo mnogo je. to je samo moje misljenje...

Cecana -> RE: ime za devojcicu (26.5.2014 23:06:28)

Meni se svidja Kalina-ne znam ni jednu,ali zato Milica znam 4.
Mi ne mozemo da se odlucimo za ime,ja bih neko ne previse kratko, a opet ni jako dugacko koje uvek skrate nadimkom.
Meni se svidja Sofija,Miljana,Marina,ali ih vec imamo u blizoj familiji

anci kv -> RE: ime za devojcicu (26.5.2014 23:09:42)

a Ksenija?Odavno nisam čula da se neko tako zove..

Verolina -> RE: ime za devojcicu (26.5.2014 23:19:01)

Miona mi se nesto ne dopada... kad smo kod knjizevnosti je l bese "Prva brazda", odatle Miona bese, a Verka :)? Kalina i Iskra fina.

Jeste, iz te pripovetke je. Meni je Miona k'o i Fiona i podseca me na Sreka. Nikako mi se ne dopada.

Verolina -> RE: ime za devojcicu (26.5.2014 23:23:36)

IZVORNA PORUKA: Cecana

ali zato Milica znam 4.

Ja znam najmanje 20 [sm=smiley36.gif] Stvarno je precesto ime.

Cecana -> RE: ime za devojcicu (26.5.2014 23:23:57)

Andrea[sm=smiley1.gif]

Verolina -> RE: ime za devojcicu (26.5.2014 23:24:55)

To je lepo ime. Kad razmislim nijedno ime na A mi nije ruzno, ali ozbiljno.

Rosita -> RE: ime za devojcicu (27.5.2014 0:13:47)

Ksenija, simpaticno je. Zamislite, u mom komsiluju je jedna mala Vinka. Totalno neobicno ime. Ne svidja mi se. Al uz nju mi dodje cak i zanimljivo.

serpica -> RE: ime za devojcicu (27.5.2014 6:40:52)

Da je moja treca beba bila opet devojcica zvala bi se Srna..
A skoro sam cula da su jednoj devojcici dali ime Renata,zanimljivo.[sm=smiley1.gif]

Misha i Ljisha -> RE: ime za devojcicu (27.5.2014 6:48:10)

Meni je prelepo ime Ruzica. Ne znam zasto ali mi je bas lepo. Kao nastavnik sam cula bas dosta dosta imena i cudnih i manje cudnih i cestih. Eto moja se zove Dunja a izgleda sad ima Dunja kao pleve. Al valjda tako to ide, moramo da budemo u trendu[sm=jezicek.gif]. Od kratkih imena mi se svidja jos i Maša, ali nikako Sara, Lena, Lea i td. Milica ima dosta (kad krenem po imeniku a ono svi na M covece). Milidit mi je cudno i smesno ime. Ljupka mi je lepo i slatko za devojcicu. Ines mi nije nesto privlacno (i ja se set_im toga ne daj se godinama...) hihihi

eh da moram da dodam moja prof Srpskog iz srednje se zove Rima a njena cerka Tajna. Vrlo neobicna imena ali lepa

Azra_ -> RE: ime za devojcicu (28.5.2014 1:41:18)

Vala baš ne znam kakvo je ovo vreme... Lepa imena koja su prečesta, meni postaju nekako bzvz. Nisam za to da se po svaku cenu dete izdvaja imenom, ali u parku redovno imamo minimum 3 Nine npr. I samo odzvanja :˝Mia! Lana! Lara! Iva! Nađa! Maša! Nina! Jana!...˝ Od tih kraćih, lepo mi je Ana.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>