RE: ime za devojcicu (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta) >> Imena

Poruka

Rosita -> RE: ime za devojcicu (21.7.2014 21:58:20)

Nevena, Martina, oba su lepa.

big mum -> RE: ime za devojcicu (8.8.2014 16:43:18)

Ljepše mi je Nevena.

Ne volim kratka imena tipa Mia,Lea,Tea.To su mi nekako imena za male djevojčice i nemaju nemaju posebnog značaja(barem meni)

Volim jaka snažna imena koje kad izgovoriš imaju svoju jačinu.Kataraina,Sofia,Magdalena su po meni najljepša ženska imena.

Misha i Ljisha -> RE: ime za devojcicu (8.8.2014 22:45:45)

I Nevene i Martine vezujem za osobe koje mi nisu posebno drage tako da mi nije simpaticno nijedno[sm=smiley36.gif], no ipak mi je lepse Nevena, nekako je neznije.

Nego evo predloga za mame ako su proruski orijentisane[sm=smiley36.gif] Asja, Maša i Miša (meni se jako svidja ime za devojcicu Miša, ne mogu da vam opisem iako eto kod nas je to nadimak za decake tj za mog muza Miloša[sm=jezicek.gif]-mozda ako budemo imali drugo dete i ako drugo bude devojcica mozda ga nagovorim da je nazovemo Miša)

Takodje mi se svidja Samara a iskreno jedno vreme sam govorila da ce mi se dete zvati Lada[sm=jezicek.gif], opet malo proruski jer Lada znaci draga

SunFlower -> RE: ime za devojcicu (8.8.2014 22:55:29)

Bas sam pricala sa mm i odlucili smo da bude Martina ili Martin :-) Bas mi se nekako zalepilo za srce to ime, a i inace volim uobicajena, tradicionalna imena. Jos jedan plus je sto je to ime i ovde svabama poznato pa eto, dve muve jednim udarcem :-) Slazem se sa big mum, ni meni se ne svidjaju te skracenice, po meni je to novokomponovano i "nova moda".

Verolina -> RE: ime za devojcicu (8.8.2014 23:28:26)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

I Nevene i Martine vezujem za osobe koje mi nisu posebno drage tako da mi nije simpaticno nijedno[sm=smiley36.gif], no ipak mi je lepse Nevena, nekako je neznije.

Nego evo predloga za mame ako su proruski orijentisane[sm=smiley36.gif] Asja, Maša i Miša (meni se jako svidja ime za devojcicu Miša, ne mogu da vam opisem iako eto kod nas je to nadimak za decake tj za mog muza Miloša[sm=jezicek.gif]-mozda ako budemo imali drugo dete i ako drugo bude devojcica mozda ga nagovorim da je nazovemo Miša)

Takodje mi se svidja Samara a iskreno jedno vreme sam govorila da ce mi se dete zvati Lada[sm=jezicek.gif], opet malo proruski jer Lada znaci draga

Misa je poljsko ime.
Lada je najlepse ime na svetu, vec sam o tome pricala, ali ne bih ga nikada dala zbog naziva automobila.

Misha i Ljisha -> RE: ime za devojcicu (8.8.2014 23:32:00)

hahahah Verka ja bih verovatno jos dodatno blamirala dete i govorila joj "ma nazvali smo te Lada jer smo te u ladi napravili" ahahahah...Jao grozna sam, bicu najgora mama na svetu[sm=jezicek.gif]

a ja upoznala Mišu ruskinju [sm=smiley36.gif] nisam pitala da li je poreklom iz Poljske

bubulence -> RE: ime za devojcicu (9.8.2014 11:58:58)

nama stize Marija [sm=metulj.gif]

Sanjchezze -> RE: ime za devojcicu (9.8.2014 12:04:23)

A nama stize Elena. Mm cuo za to ime i odlucio, ja se nisam ni pitala. Imamo jos par meseci da pregovaramo ali ipak mislim da ce sigurno biti Elena...

Verolina -> RE: ime za devojcicu (9.8.2014 12:09:43)

IZVORNA PORUKA: bubulence

Devojka? Cestitaaaam[sm=bravo.gif]

tijatija -> RE: ime za devojcicu (9.8.2014 12:17:46)

I ja glasam za Nevenu [sm=smiley1.gif] Moja naj starija se zove tako [sm=smiley27.gif]

17 joka -> RE: ime za devojcicu (9.8.2014 12:27:47)

Bubulence [sm=bravo.gif] ya [sm=metulj.gif]

Elena je lepo ime[sm=smiley1.gif]

adulence -> RE: ime za devojcicu (9.8.2014 12:27:54)

Martina je jako lepo ime...
IZVORNA PORUKA: SunFlower

Bas sam pricala sa mm i odlucili smo da bude Martina ili Martin :-) Bas mi se nekako zalepilo za srce to ime, a i inace volim uobicajena, tradicionalna imena. Jos jedan plus je sto je to ime i ovde svabama poznato pa eto, dve muve jednim udarcem :-) Slazem se sa big mum, ni meni se ne svidjaju te skracenice, po meni je to novokomponovano i "nova moda".

Olga75 -> RE: ime za devojcicu (9.8.2014 12:29:00)

jao Marija [sm=bravo.gif]

Štetica -> RE: ime za devojcicu (9.8.2014 12:41:39)

Svidjaju mi se Katarina,Jelisaveta i Milica,e sad posto je sveki Milica to otpada u startu. E da i doca rece da je najverovatnije decak moracu da idem u onu temo o muskim imenima.
A inace ni ja nevolim ta kratka imena,posebno sto je sad svaka druga devojcica Mia,Mina,Iva,Nina. U familiji mm-a imaju dve Mine,i obadve imaju nadimak Mica,sto mi je totalno bezveze.

17 joka -> RE: ime za devojcicu (9.8.2014 12:49:35)

Štetice bas tako sad sve ta kratka imena dosadise,ali eto i ja čvsto cuvam zelju da ako ikad budem trudna i bude devojcica da bude Nađa neznam ali to mi ime godinama u mislima[sm=smiley13.gif]

bubulence -> RE: ime za devojcicu (9.8.2014 12:58:31)

IZVORNA PORUKA: Verolina

Devojka? Cestitaaaam[sm=bravo.gif]

tako kaze dr, mada nije 100% siguran ali mi hocemo tako i nikako drugacije [sm=smiley36.gif].

IZVORNA PORUKA: Štetica

e sad posto je sveki Milica to otpada u startu.

ja sam oduvek mastala o cerkici Mariji, medjutim kada sam se udala dobila sam svekrvu Mariju pa je to ime otpalo. prosle god je sveki umrla, i ja sam sada odlucila da cu ipak imati Mariju, ime je predivno, sveki je zasluzila a znam i da ce se mm jako obradovati... on jos uvek ne zna kako ce mu se cerka zvati [sm=smiley1.gif] (zna da se dvoumim ali nista ne govori jer ovoj bebi ja biram ime)

Rosita -> RE: ime za devojcicu (9.8.2014 13:52:21)

Bubi, i moja svekrva je Marija, rodjena na Blagu Mariju i ime joj odgovara prazniku, divna je.

Ako budem imala devojcicu, bice Andjelija. Jedino jos da ubedim mm, ako bude prilike :) Jer ja sam i sinu birala ime a on se slozio. Njemu se recimo svidja Jasmina, meni ne. Jos kad kazu jAsmina, sa kratkim akcentom na prvom A, zgrozim se.

Anoniman -> RE: ime za devojcicu (9.8.2014 19:33:04)

Bubi [sm=bravo.gif] za Mariju...

Ja imam nekoliko imena za devojcicu , a za decaka ni jedno. Svidja mi se Nikolina, Neda, Nora, Alisa, Emilija...

Torbica -> RE: ime za devojcicu (9.8.2014 20:11:47)

Marija je prelepo ime!
Ja da sam imala jos jednu devojcicu bila bi Angelina.

bubulence -> RE: ime za devojcicu (9.8.2014 20:40:31)

jao ja imam toliko imena za devojcicu...
Natasa, Natalija, Mila, Smiljana, Andjelija, Danica... zakljucicete da volima ta starija srpska imena....

tijatija -> RE: ime za devojcicu (9.8.2014 20:59:59)

IZVORNA PORUKA: Štetica

Svidjaju mi se Katarina,Jelisaveta i Milica,e sad posto je sveki Milica to otpada u startu. E da i doca rece da je najverovatnije decak moracu da idem u onu temo o muskim imenima.
A inace ni ja nevolim ta kratka imena,posebno sto je sad svaka druga devojcica Mia,Mina,Iva,Nina. U familiji mm-a imaju dve Mine,i obadve imaju nadimak Mica,sto mi je totalno bezveze.

uf i meni...Moja je Milena a sama sebi tepa mica [sm=zz_banghead.gif] jos kad doda mica-kobasica [sm=lev.gif]

plačljiva -> RE: ime za devojcicu (9.8.2014 22:23:13)

Moj mm je odlučio,imaćemo Janu [sm=zz_wub.gif]

viking -> RE: ime za devojcicu (9.8.2014 23:26:37)

isto kao ja [sm=smiley36.gif]

IZVORNA PORUKA: Rosita

Bubi, i moja svekrva je Marija, rodjena na Blagu Mariju i ime joj odgovara prazniku, divna je.

17 joka -> RE: ime za devojcicu (9.8.2014 23:28:45)

Placljiva [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

bubulence -> RE: ime za devojcicu (9.8.2014 23:32:41)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Ja imam nekoliko imena za devojcicu , a za decaka ni jedno. Svidja mi se Nikolina, Neda, Nora, Alisa, Emilija...

podrazumeva se da mi je Emilija najlepse, meni je to stvarno predivno ime i svaki put kada je zovnem punim imenom rastopim se. jedino mi se ne svidja sto ga sve cesce cujem na ulici ali dobro... npr i Nora mi je prelepo ali ga nikada ne bih dala svom detetu...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>