RE: ime za devojcicu (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta) >> Imena

Poruka

serpica -> RE: ime za devojcicu (11.8.2014 8:59:26)

Ja volim ime Srna ako budem imala jos jednu devojcicu tako ce se zvati[sm=smiley1.gif]

Sanjalicaaa -> RE: ime za devojcicu (11.8.2014 10:26:18)

Ja odlucila da ce se cerka zvati Jana. Samo da jos ostanem trudna i da bude devojcica [sm=smiley36.gif]

plačljiva -> RE: ime za devojcicu (11.8.2014 15:34:53)

Sanjaliceee,lepo nam je ime Jana,pitomo,milo...MM tako odlučio,ja sam htela Marko [sm=smiley36.gif]ali ispade devojka [sm=zz_wub.gif]

superm -> RE: ime za devojcicu (11.8.2014 21:35:11)

Tara, Staša, Senka, Milica, Anastasija, Angelina

Misha i Ljisha -> RE: ime za devojcicu (18.8.2014 7:05:24)

Citam novine i pise sve vise imena u Velikoj Britaniji iz serije Igra prestola ahahha...Deneris, Kalisi, Arija, Sansa.... Niko nije dao ime Sersei. Pa eto mozda i kod nas krene taj trend[sm=jezicek.gif]

NadaR -> RE: ime za devojcicu (19.8.2014 7:48:51)

Hehe ... uopste nije iskljuceno.

Ipokrisia -> RE: ime za devojcicu (19.8.2014 10:58:16)

Jao blago tebi Bubi, mm prvo ne zeli da da ni jedno ime koje nosi neki clan porodice, a drugo nikad mi ne bi pustio da sama ja odlucim, moramo zajedno [sm=smiley36.gif] Ja sam mislila da ako bude deckic, da damo ime Kosta, to se svidja i mm, ali nece da to damo jer moj tata ima slicno ime Kostantin?!?! Isto mi se svidja ime bake od mm, Anica, ali opet ista prica, covek nece da cuje da ima kao neki clan porodice, ne znam sto ima taj trip?! Za sad i jednom i drugom nam se za zensko dete svidja Helena, a za musko imam jos 5-6 meseci da ga ubedim da bude Kosta [sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: ime za devojcicu (19.8.2014 11:07:23)

Ipokrisia i mi kada smo cekali Emiliju nismo hteli da damo ime po nekom clanu porodice i bilo nam je bitno da nije cesto.
ali sada je drugacije, a i kao sto sam rekla ime mi se svidja. moja mama je Dragica i po njoj ne bih dala ime, jednostavno mi se ne svidja.

Ipokrisia -> RE: ime za devojcicu (19.8.2014 11:12:29)

IZVORNA PORUKA: bubulence

Ipokrisia i mi kada smo cekali Emiliju nismo hteli da damo ime po nekom clanu porodice i bilo nam je bitno da nije cesto.
ali sada je drugacije, a i kao sto sam rekla ime mi se svidja. moja mama je Dragica i po njoj ne bih dala ime, jednostavno mi se ne svidja.

Ali moj tata nema identicno ime, vise je produzeno ime od imena Kosta, ali nikad ga tako nisu zvali,zovu ga skoz drugacije,al eto,mozda mm popusti do kraja [sm=smiley1.gif] Ja imam u rodbini recimo slucaj da se majka zove Maja a cerka Marija...to su dva razlicita imena ali opet Maja jeste nadimak od marija kao i ovo za Kosta.S tim sto su to majka i cerka a ovde bi bio nuk i deda,ipak nije tako strasno cini mi se [sm=smiley1.gif] mada ima vremena, mozda smislimo jos 100 imena do tad [sm=smiley1.gif]

Ipokrisia -> RE: ime za devojcicu (19.8.2014 11:14:35)

Za sad smo se bar slozili oko te Helene, mada mm kao da se ni jedno ne dopada osim tog, a ja bih cula i jos neke druge opcije, al on zapeo Helena pa Helena[sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: ime za devojcicu (19.8.2014 11:21:11)

Helena mi je predivno ime, bas bas mi se svidja. lepo mi je i Kosta ali nema ni jedno musko ime koje me nesto odusevljava.

Peace* -> RE: ime za devojcicu (19.8.2014 11:22:58)

Ja sam mislila da ako bude deckic, da damo ime Kosta, to se svidja i mm, ali nece da to damo jer moj tata ima slicno ime Kostantin?!?!

Tako sam ja htela da bude Aleksa, ali mm nije hteo jer je on Aleksandar.

Ipokrisia -> RE: ime za devojcicu (19.8.2014 11:25:23)

Helena mi je predivno ime, bas bas mi se svidja. lepo mi je i Kosta ali nema ni jedno musko ime koje me nesto odusevljava.

E tako i meni, osim tog Kosta sto mi je ok, ne mogu dete da zamislim ni sa jednim drugim imenom, stvarno se ni meni nista ne svidja od muskih imena...zato i ne znam koje bih drugo predlozila.

Ipokrisia -> RE: ime za devojcicu (19.8.2014 11:28:43)

IZVORNA PORUKA: Peace*

Ja sam mislila da ako bude deckic, da damo ime Kosta, to se svidja i mm, ali nece da to damo jer moj tata ima slicno ime Kostantin?!?!

Tako sam ja htela da bude Aleksa, ali mm nije hteo jer je on Aleksandar.

Ne znam koji im je vrag [sm=smiley36.gif] Ja kazem mm bas, ako mu je glupo zbog svog oca da da ime detetu koje je slicno kao tastovo, tu ne bi trebalo da bude problema jer i ja a i beba ce imati prezime od njegovog oca, pa sto bi bio problem da ime bude slicno drugom dedi[sm=smiley1.gif]

Peace* -> RE: ime za devojcicu (19.8.2014 11:31:06)

Verovatno se tu onda poteže porodično pitanje "Zašto po onom dedi, a ne po meni?", pa onda sledeće mora po nekom drugom da se podeli na ravne časti...

Šta znam.

Ja sam za oba pola imala nekoliko ideja. Moj veći problem je što mi nikako ne uz prezime. Ma ni jedno ime mi ne ide, a posle navikneš pa baš paše. [sm=jezicek.gif]

Ipokrisia -> RE: ime za devojcicu (19.8.2014 11:34:12)

Znas sta mi je jos tesko pri odabiru imena, sto svaki put mi kroz glavu prodje neka osoba koju znam pod tim imenom, a tu "viziju" imaju i drugi kad pricamo o imenima, i cim je neko imao neko negativno iskustvo sa osobom tog imena odmah mu se ne dopada [sm=smiley36.gif] Tako mm predlozio za decaka jedno ime koje slucajno ima i jedan kriminalac, da sad ne navodim koji, ali provlaci se po stampi, i ne vredi, iako je ime skroz fino, meni svaki put kroz glavu prodje taj krimos [sm=smiley36.gif]

plačljiva -> RE: ime za devojcicu (19.8.2014 11:55:00)

I JA IME vezujem za ljude...Ja i mm smo se dogovorili da ja biram muško i on se složio i ja htedoh Marko...Ali ispade devojka [sm=zz_wub.gif] i mm sam odluči Jana...Ok mi je privikavam se [sm=smiley1.gif] Kaže toplo,milo ime...

Ipokrisia -> RE: ime za devojcicu (19.8.2014 11:56:39)

Eto i ja sam Jana odmah povezala sa jednom devojcicom koju znam, i koja je najmilije stvorenje koje sam ikad upoznala! Rekla sam ako budem imala cerku volela bih da je kao ona![sm=smiley1.gif]

plačljiva -> RE: ime za devojcicu (19.8.2014 12:05:12)

Dogovor je tako bio između mene i mm...Mada meni se sviđa žensko Iskra...Ali mm kaže hladno mu ime i arogantno [sm=smiley29.gif]...I ja znam par milih i dobrih Jana [sm=smiley1.gif]

Ipokrisia -> RE: ime za devojcicu (19.8.2014 12:14:36)

Iskra je sad pocelo da bude bas cesto ime, evo u proteklih mesec dana u mom okruzenju 3 njih je dalo ime detetu Iskra... Ali fino je nije lose uopste...

Rosita -> RE: ime za devojcicu (19.8.2014 13:19:39)

I meni je prvi kriterijum da nije po nekom clanu porodice :). Bas zbog toga - sto je po njemu a ne po ovon drugom a i zato sto nekako ne bih da neko projektuje tu osobu po kojoj dete nosi iime u moje dete. Najbolje mi bilo - neutralno. Ali se posle ispostavilo da se tamo neki dedin rodjak zove Damjan i da je tamo neka baba pitala moju majku zasto tako, Damjan - taj deda- je prek i namcor [sm=smiley36.gif]. I tako. Ja vise ideja imam za muska imena :). Valjda zato sto ceo zivot imam osecaj da cu imati samo musku decu. .. videcemo :)

soni -> RE: ime za devojcicu (15.11.2014 19:42:32)

Sad mi je nesto Sara aktuelno u glavi :)

QueenJ -> RE: ime za devojcicu (16.11.2014 23:28:59)

Mi smo imali u užem izboru: Irina, Emiija, Zvezdana (da, mm obožava C. Zvezdu!), Anika. Nadam se da će neko dobiti inspiraciju. EMILIJA je kod nas pobedila. [sm=pikapoka1.gif]

bubulence -> RE: ime za devojcicu (17.11.2014 8:51:41)

IZVORNA PORUKA: QueenJ
EMILIJA je kod nas pobedila. [sm=pikapoka1.gif]

najlepse na svetu [sm=smiley27.gif]

QueenJ -> RE: ime za devojcicu (17.11.2014 10:29:19)

[sm=smiley27.gif][sm=smiley32.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>