RE: ime za devojcicu (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta) >> Imena

Poruka

mirkam -> RE: ime za devojcicu (17.11.2014 20:54:48)

Ako ikada budem imala cerku, zvace se Manja.Ne znam nikog ko se tako zove i ne znam zasto, al oduvjek sam obozavala to ime [sm=smiley1.gif]

choopa choops -> RE: ime za devojcicu (17.11.2014 21:29:37)

Još uvijek ne znamo koje ćemo, iako imamo neki uži izbor.

Vidim pisalo se o tome kako više niko ne daje "prava" imena, nego neka kratka i tako dalje. Kao neko ko ima užasno ime, i kome je to čitav život smetalo, apelujem na sve roditelje da dobro razmisle prije nego daju djetetu ime [sm=smiley36.gif] Što se mene tiče bolje da ima 10 djevojčica što se zovu Sofija, nego da ona moja bude Ljeposava. Ako me razumete [sm=jezicek.gif]

bubulence -> RE: ime za devojcicu (17.11.2014 21:35:01)

IZVORNA PORUKA: mirkam

Ako ikada budem imala cerku, zvace se Manja.Ne znam nikog ko se tako zove i ne znam zasto, al oduvjek sam obozavala to ime [sm=smiley1.gif]

znam ja jednu preeeslatku Manju, plavusica sa ogromnim plavim okama. i svidja mi se ime Manja ali mozda vise za nadimak ali nema veze, lepo je u svakom slucaju!
choopa slazem se potpuno!

dijana1* -> RE: ime za devojcicu (17.11.2014 21:37:07)

Choopa slazem se sa tobom.
Mnogi roditelji u zelji da im se dete zove drugacije od ostalih daju cudna imena i posle dete ima problem.
A moja sveki se zove Ljeposava[sm=smiley36.gif]

choopa choops -> RE: ime za devojcicu (17.11.2014 21:47:53)

Mislim ne zovem se ja Ljeposava, ali nije mi ime ni puno bolje [sm=smiley36.gif]

Ali je isto bio taj fazon kao neće oni moderna imena...tad su bila u modi Jelena, Maja, Ana, Tanja, Ivana...a jedina ja završih sa katastrofom.[sm=jezicek.gif]

Zato i kažem, ako bih morala da biram nek mi se djeca zovu kao sva druga, bolje i to nego da im se danas sutra smiju zbog imena.

mama krava -> RE: ime za devojcicu (17.11.2014 21:48:52)

Moja sveki se zove Sofija [sm=smiley36.gif].
Ja sam znala da cu da rodim devojcicu sim sam ostala trudna sa cerkom i rekla sam zvace se Nada! Moja baba se tako zove, ali to nije bio povod. Jednostavno mi se mnogo svidelo to ime i znacenje koje nosi. A eto desilo se da se moja Nada rodila na rodjendan moje babe Nade.
Inace ne znam ni jednu devojcicu da se zove kao ona, a kada se predstavlja svi misle da je Nadja, sto nju nervira i onda ljtito odgovara.. ma, ne Nadja, nego Na-da!!!

Veštica moja!

soni -> RE: ime za devojcicu (21.11.2014 20:39:10)

IZVORNA PORUKA: bulka

Sofija i Sara[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif], moje devojcice...

Eva, Marija, Marta, Mina, Jelisaveta, Ana, Lidija, Simona, Hana, Rebeka, Irina...

I ja sam nesto u zadnje vreme za ova imena...

soni -> RE: ime za devojcicu (21.11.2014 20:40:09)

IZVORNA PORUKA: mirkam

Lepo je

serpica -> RE: ime za devojcicu (21.11.2014 20:47:50)

Da je Toma bio devojcica zvao bi se Manja ili Srna pisala sam vec o tome.. i sad razmisljam ako bude devojcica da se zove Manja,a imam i razlog vise ovog puta [sm=smiley1.gif]

soni -> RE: ime za devojcicu (21.11.2014 20:52:35)

koji je razlog vise ?? lepo ime bas...ja ledam neko koje ce skontati ovde a da bude i nase...moje jedva izgovaraju..

serpica -> RE: ime za devojcicu (21.11.2014 21:05:50)

Soni,upoznala sam jednu devojcicu koja se tako zove,a verujem da su njeni roditelji doneli srecu u nas dom i eto to mi je razlog vise... [sm=smiley1.gif]

snezap -> RE: ime za devojcicu (21.11.2014 21:47:04)

Milica [sm=smiley27.gif]
to mi je zivotna zelja, da imam cerku i da se zove Milica

Наташица -> RE: ime za devojcicu (17.1.2015 15:21:57)

мм се закачио за име Даница. Имамо Душицу, он Денис, а и презиме нам је са Д. изгледа да ће ме и овај пут издоминирати ако буде цурица.

Anoniman -> RE: ime za devojcicu (17.1.2015 16:16:06)

starija - Ksenija po Sv. Kseniji Petrogradskoj, odluceno jos 4,5 godina pre njenog rodjenja.
mladja - Magdalina po Sv. Mariji Magdalini. starija je dobila to ime na vodici jer je rodjena 3.08, uoci praznika, pa nam se mnogooo dopalo i onda rekosmo da ako bude drugo dete devojcica imace to ime. inace, nas svestenik koji je K dao to me na vodici ima rodjenu sestru monahinju, koja je nasem vladiki ovde domacica i ona se zove Magdalina. <3

volela bih da rodim jos jednu cerku i pricamo odavno da bi se zvala Isidora. meni se pored toga dopada jos i Jelisaveta i Anastasija.

Anoniman -> RE: ime za devojcicu (17.1.2015 16:30:39)

inace, ja sam od tih kojima se ne dopadaju kratka imena i imena koja nista ne znace. niti ova moderna imena.

choopa choops -> RE: ime za devojcicu (17.1.2015 16:56:14)

Lijepa su sva, osim Jelisaveta. Ne mogu da zamislim malu bebu sa imenom Jelisaveta. To mi je užasno (mislim da se neko ne uvrijedi, kažem opet ja imam ružno ime pa valjda imam fobiju od tih dugih starih imena).A nažalost znam i koji je to teret za dijete [sm=smiley36.gif]

jabudic -> RE: ime za devojcicu (17.1.2015 17:21:36)

Čupo, ti bi ljepotom nadomjestila ime, ne znam kako ružno da ti je bilo![sm=smiley31.gif]

choopa choops -> RE: ime za devojcicu (17.1.2015 18:01:17)

Iha jabudicu, pomisliće neko da sam Anđelina Džoli [sm=smiley36.gif] Mada ni da sam ona, to ne bi sakrilo "ljepotu" imena...[sm=jezicek.gif]

Ja i dalje tvrdim, povedite dooooooobro računa o imenu djeteta! [sm=smiley1.gif]

srculence25 -> RE: ime za devojcicu (20.1.2015 0:30:36)

vec negde sam procitala cupo kako kazes imas fobiju od svog imena.mene sve zanima koje je

Sosa Mena -> RE: ime za devojcicu (20.1.2015 0:33:27)

IZVORNA PORUKA: serpica

Soni,upoznala sam jednu devojcicu koja se tako zove,a verujem da su njeni roditelji doneli srecu u nas dom i eto to mi je razlog vise... [sm=smiley1.gif]

[sm=smiley31.gif]

Ivanka 75 -> RE: ime za devojcicu (20.1.2015 0:49:10)

Bravo za Manju! Tako mala a tako vazna! Eh, da moze da razume bila bi ponosna [sm=bravo.gif]

Sosa Mena -> RE: ime za devojcicu (20.1.2015 0:55:56)

Popa je za sve kriv [sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: ime za devojcicu (20.1.2015 1:01:31)

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

Popa je za sve kriv [sm=smiley36.gif]

Aaaaa ni popadija nije za bacanje

Sosa Mena -> RE: ime za devojcicu (20.1.2015 1:03:34)

Pa nisam ja surovala sa Serpi [sm=smiley36.gif] Videcemo juna da li je nase ili njino [sm=smiley36.gif] Osecam da cu budem tepana. [sm=smiley4.gif]

Ivanka 75 -> RE: ime za devojcicu (20.1.2015 1:06:35)

Nisi surovala al si popi dala blagoslov da suruje [sm=smiley1.gif]

Kuku sta pisemo ovde, sreca pa imamo direktnu vezu sa gazdom, onim gore.... [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>