cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

"DNEVNIK PAULINE P." OTVARA 19. KIDS FEST

Nakon prikazivanja i velikih pohvala na Pulskom filmskom festivalu, dečije igrano ostvarenje "Dnevnik Pauline P." u nedelju 15. oktobra svečano i kod nas na dan otvaranja tradicionalnog KIDS FEST-a

"DNEVNIK PAULINE P." OTVARA 19. KIDS FEST

Film "Dnevnik Pauline P." reditelja Nevena Hitreca otvoriće u nedelju 15. oktobra, u mts Dvorani tradicionalni, devetnaesti po redu KIDS FEST. 


Film koji je prikazan na filmskom festivalu u Puli gde je pobrao veliku pažnju i srca publike stiže i kod nas, a za premijeru filma i dan otvaranja dečijeg festivala karte se već mogu pronaći na blagajni bioskopa mts Dvorane.


"Dnevnik Pauline P." donosi priču o vragolastoj devojčici koja na sebi svojstven način proživljava i rešava sve one radosti, brige i nedoumice koje se javljaju tokom njene svakodnevice. Uloga Pauline pripala je mladoj glumici Katji Marković.

Dnevnik Pauline P.

Ovo je priča o Paulini P., snažnoj, emotivnoj i duhovitoj protagonistkinji ovoga filma i svojega života, gde unutar školske godine pratimo njene avanture u razredu i kod kuće, kao i sve probleme koje ona uspešno savladava.

 Dnevnik Pauline P.
Prema rečina autora sama radnja filma smeštena je u stvarnom svetu, ali sa pokojim dodirom „čarolije". Film se temelji na Paulininom dnevniku, a ona iz kritičke perspektive i uz komične situacije govori o svojim problemima u prijateljstvu, ljubavi i porodici.

Osim mlade glumice Katje Marković glumačku ekipu čine i njeni vršnjaci Aria Dunde i Ramone Ivande, kao i starije kolege Judita Franković Brdar i širom regiona poznata Ksenija Marinković.

 Dnevnik Pauline P.
U skladu sa sloganom ovogodišnjeg dečijeg festivala "TU SAM SA DRUGARIMA" koji ima za cilj da istakne važnost međusobnog razumevanja i uspostavljanje prijateljstva od najranijeg detinjstva, pored filma otvaranja i drugi dečiji naslovi festivalskog programa nagoveštavaju prijateljstvo kao temelje svojih priča (Snovi jednog robota, Velika avanturaq mčke Ru itd).

Podsetimo, dečiji filmski festival KIDS FEST održaće se od 15. do 22. oktobra u bioskopima širom Srbije i tokom osam dana festivala biće prikazano 12 premijernih naslova kod nas, kao i reprize nekih od najnovijih sinhronizovanih Diznijevih avantura.


Promo objava

news-img

POBEDNICI: "Moja priča: Moj prvi Božić sa bebom"

Tokom prethodnih mesec i po dana poslali ste nam pregršt divnih, emotivnih i nežnih priča o vašem prvom Božiću sa bebom, i hvala svim učesnicima na tako lepom odzivu!

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img