cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

BRAGE modna kolekcija - ženstvenost koja inspiriše

U Brage modnoj kući, uz veliki broj modela i dezena spremni su da odgovore na svaki izazov, svaku potrebu ili želju kupca: izradom po porudžbini modela i dezena iz kataloga, izradom dress-coda i izradu veza logotipa.

BRAGE modna kolekcija - ženstvenost koja inspiriše

 

Zavirili smo na stranicu Brage košulje i našli se u jednom posebnom svetu košulja, haljina, suknji, pantalona, i to kakvih!

BRAGE (čitaj kako piše) je modni brend koji priča svoju priču, sa svojim modelima koji će vam zasigurno obojiti dane u boje ljubavi i mašte. 


Stvaralački mir i pažljivo birani materijali koji asociraju čežnju za dodirom, u svom spoju namenjeni su angažovanoj ženi, ženi koja ne luta već je personalitet u kosmičkom saglasju. Modna kolekcija Brage nagoveštava mogućnost povratka davno nestale kulture odevanja i dobrog dizajna odeće koja se nosi bez vremenskog ograničenja.

Poslovna istorija kompanije „Brage“ prati svoju kreativnu zahtevnost i u segmentu preduzetništva.


 

Od 2012. godine posluju u Novom Sadu u predivnom ambijentu Dunavske ulice br. 6, u pasažu, gde se bave  prodajom i proizvodnjom ženske odeće! Bez sezonskih i kreativnih ograničenja, uz veliki broj modela i dezena spremni su da odgovore na svaki izazov, svaku potrebu ili želju kupca: izradom po porudžbini modela i dezena iz kataloga, izradom dress-coda i izradu veza logotipa.

 

 


Brage košulje, haljine, suknje, pantalone, blejzeri, prsluci su inovativne kreacije, posebne, nosive. Zahtevan asortiman uključuje i spektar modela poslovne i sportske elegancije, izrađenih od raznovrsnih i kvalitetnih materijala: pamuk, likra, saten, viskoza, žersej, čipka, somot... 


Ženska košulja je univerzalni i večni komad koji se može nositi sa suknjom, pantalonama različitog kroja, farmericama ili šorcem. Košulja pruža veliku mogućnost kombinovanja, i upravo zato je mnoge dame obožavaju i koriste u većini odevnih varijanti.

Eh te Brage košulje...uživajte u modelima koji slede!

 

Divan kontrast crvene boje i teget belih prugica, na košulji sa mandarinskom kragnom inspirisanom Orijentom. Mandarinska kragna je pravougaona, a ovaj tip kragne idealan je za svaki oblik lica.

 

Uz "Mimus" košulju, bićete primećene, gde god da se nalazite. Izrađena je od puplin-a bez elastina, sa puf rukavima - detaljem koji je vredan divljenja.

 

"Beautiful Maria" je jedna od najtraženijih Brage košulja, izrađena je od puplin-a sa elastinom, i dostupna u nekoliko boja.

 

Košulja "Alemar" - jer snaga je u detaljima!
Asimetrična kragna i manžetne poput ovih, čak i čisto belu košulju učiniće efektnom!
Može se izraditi i u drugim bojama, materijal je puplin sa elastinom. 
 

 

Jedan model, a pregršt boja! 
Koja je vaša, neutralna bela ili jarka pink? Prolećna plava ili jesenja krem?
Košulja "Easy" Materijal: puplin sa elastinom

 

Posebnost u svom punom sjaju - košulja "Ginevra"!
Zamisao je bila jedna, a dobijena je sasvim druga kreacija, takve na kraju budu najbolje! Materijal: puplin bez elastina.

 

Dve nijanse plave, teget i svetla, uz detalj - kragnu u kariranom dezenu, čine ovu košulju savršenom za svaku priliku, kako za poslovni sastanak, tako i za opušteni jesenji vikend.

 

Još jednom - košulja "Mixer" koja je oduševila mnogobrojne dame, ovog puta u kombinaciji žute boje i teget belih prugica. Tu su i neizostavni mali detalji u vidu crvenih dugmića, a materijal je puplin bez elastina. 

 


Nestvarno lepi i jedinstveni modeli pozivaju vas na kretanje, potragu, promenu i zato ako već niste, posetite modnu kuću Brage!

 

IG: www.instagram.com/brage.kosulje/

FB: www.facebook.com/brage.ns

Subotom od 10h do 16h, posetite ih u radnji na adresi:

Dunavska 6 (pasaž)
21 000 Novi Sad


Promo objava

news-img

Garfild se u velikom stilu vraća na filmsko platno!

Od 23. maja u bioskopima širom zemlje čeka nas vrlo uzbudljiva avantura koja obećava zabavu za male i velike!

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img