cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

COGNITIVA: Povećajte snagu mozga!

Idemo u teretanu da jačamo mišiće. Trčimo i planinarimo da bismo bili izdržljiviji. Vodimo računa šta jedemo, da bismo bili zdravi. Ali šta radimo kako bismo poboljšali snagu i rad mozga?

COGNITIVA: Povećajte snagu mozga!

Šta je moždana magla?

Termin “moždana mogla” koristi se da bi se opisao osećaj mentalne usporenosti, ošamućenosti, nepažnje, nedostatka prisutnosti, konfuznosti, zbunjenosti. Osobe se žale “da ne mogu da misle”, “ne mogu da se koncentrišu” ili da im “nije bistra glava”. Postoje teškoće upamćivanja, mentalni zamor, ljudi osećaju da su izgubili „bistrinu uma“. Pad intelektualnih sposobnosti utiče na efikasnost na poslu i kvalitet života. Neretko su ove smetnje povezane i sa osećajem zabrinutosti, napetosti i tuge.


Dizanje tegova jača naše mišiće, dok jačanje naših mentalnih „mišića“ poboljšava naše pamćenje, pažnju, brzinu mozga, veštine, inteligenciju i navigaciju. Danas kada smo više nego ikada izloženi velikom broju negativnih informacija koje svakodnevno odvlače pažnju od bitnih stvari i udaljavaju nas od pravih ciljeva potreba za mentalnom higijenom nikada nije bila veća.

Cognitiva

 

Zato su naučnici u USA kreirali jedinstvenu formulu sa citiholin-om koji je prirodni nutrijent za mozak - COGNITIVA.

Pogodna je za sve koji žele:

- Veću koncentraciju
- Veći stepen memorije
- Veći fokus
- Veće samopouzdanje
- Bistar um
- Da pojačaju motivisanost
- Da smanje rastrzanost
- Da smanje stres
- Da budu mentalni gigant u onome što rade

 

Ovaj dodatak ishrani karakterističan je zbog 4 klinički dokazana sastojka koja sigurno i brzo poboljšavaju kognitivne sposobnosti a to su citiholin, glutation, l-arginin i koenzim Q-10.


COGNITIVA sadrži najoptimalniji nivo glutationa, kao najvažnijeg elementa za kvalitetan i dug život. Pogodna je i bezbedna za dugotrajnu primenu. Najbolji efekti se postižu uzimanjem jedne kapsule dva puta dnevno po 1 kapsulu, u periodu od 30 dana. Nakon samo 20 minuta oseća se bitna razlika u motivisanosti, fokusu i poletu za svakodnevne aktivnosti, a naročito stresne situacije. Prvi značajniji efekti se mogu ocekivati  nakon 15 dana od početka uzimanja preparata. Nakon ovog perioda preporučuje se uzimanje jedne kapsule dnevno ujutru, u periodu od 60 dana.

 

Cognitiva

Nakon što je organizam uspostavio ravnotežu sa sastojcima preparata, može se uzimati periodično u vremenu kada imamo pojačane zahteve za mentalnom energijom, fokusom i kada imamo povećani stress, i tada je korisno uzimati je 5 dana po dve kapsule dnevno (pakovanje 10 kapsula).

 

"Kakve su ti misli takav ti je život!"

Mozak funkcioniše isto kao telo - ako se ne vežba postaje trom. Zato mora da se trenira i stimuliše. Jedite kvalitetnu hranu, igrajte stimulativne igre (karte, sudoku, šah, memorije) rešavajte ukrštene reči, vežbajte, čitajte knjige. S vremena na vreme, nagradite se čokoladom. I naravno, ne zaboravite na saveznika vašeg mozga - COGNITIVA.

 

COGNITIVA je sada dostupna i možete je potražiti u bolje snabdevenim apotekama ili na sajtu prodavnica.aleksandarmn.com.


Promo objava

news-img

Maloj Minji hitno je potrebna naša pomoć

Dvogodišnja Minja Lapčević, koja boluje od retke ADSL deficijencije, ponovo je na bolničkom lečenju.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img