cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Dečji dani kulture od 5. do 7. aprila – U igri sa knjigom!

I ovog aprila deca se najlepše druže sa knjigom, i to u okviru Dečjih dana kulture, još jedne manifestacije koja promoviše knjigu i čitanje na najlepši način: kroz igru i zabavu!

Dečji dani kulture od 5. do 7.4.– U igri sa knjigom

Dečji dani kulture 2024. održaće se od 5. do 7. aprila u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs.


Očekuju vas sjajni popusti na knjige za najmlađe!

 

Popust na jednu Laguninu knjigu za decu i tinejdžere iznosiće 25%, na dve 30%, na tri 35%, a na četiri ili više knjiga 40%. Naslovi odabranih izdavača biće na popustu od 20%, dok će odabrani gift program biti snižen 20%. Navedeni popusti se ne mogu kombinovati sa drugim popustima i akcijama.

 

Zanimljiv program odvijaće se u knjižari Delfi SKC.

 

U subotu 6. aprila od 16 sati Ljubivoje Ršumović, jedan od najvoljenijih pisaca za decu, će predstaviti svoju novu knjigu „Tri JaJaJa na oko“.


Dečji dani kulture

 

Istog dana od 17 sati biće izvedena predstava Dečjeg kulturnog centra „Nasmešite se, ptičica!“. Junaci ove priče su Anastas Jovanovic´ i Milica Stojadinovic´ Srpkinja, dve jake ličnosti, sa različitim pogledom na svet! Fotografije Anastasa Jovanovic´a i dnevnici Milice Stojadinovic´ Srpkinje, učinic´e da ovaj mali vremeplov dočara deci život Beograda krajem 19. veka. A onda, kada slike starog Beograda zamene slike Beograda danas, moc´i c´e da razmišljaju kakav c´e grad biti sutra, kako je njihova ulica izgledala nekada, kako izgleda sada, a kakva c´e biti za pedeset ili sto godina

 

U 18 sati pisac Rastislav Durman biće vodič kroz zabavnu radionicu „Skockaj svoju bajku“. Uz pomoć kartica i različitih motiva, deca će moći sama da prave svoju bajku. Pisac će predstaviti i svoje knjige za decu koje mališani mnogo vole, iz edicije „Više od bajke“: „Zmajevi, zmajke i zmajčad“, „One tete što na metli lete“, „Koji je đavolu vrag?“ i „Ona bića koja nisu sića“.

 

Dečji dani kulture

 

U nedelju 7. aprila od 16 sati na programu Dečjih dana kulture je predstava po motivima knjiga „20 izuzetnih devojčica koje su promenile svet“ i „20 izuzetnih dečaka koji su promenili svet“. Predstava nosi naziv „Izuzetno III/3“, a izvode je učenici Osnovne škole „Skadarlija“.

 

Dečji dani kulture

 

Dečji dani kulture završavaju se u nedelju druženjem sa piscima Lagune.

 

Dečji dani kulture

 

Od 17 sati svoje knjige predstaviće – Aleksandra Filipović, Aleksandar Obradović i Željko Obrenović.


Dečji dani kulture

 

Za svaku kupovinu Laguninih naslova, obezbeđen je poklon a isporuka će biti besplatna preko sajtova laguna.rs i delfi.rs na teritoriji Republike Srbije za naslove i gift program koji su na akciji.

 

Prijatelj Dečjih dana kulture je Banca Intesa.

 

Budite u igri sa knjigom!


Promo objava

news-img

Svetska nedelja homeopatije 2024. godine

Tradicionalno, i ove godine se u periodu od 10.04. do 16.04. obeležava nedelja homeopatije.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img