cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Topla sinhronizovana priča o prijateljstvu,film "Velika avantura mačke Ru" od danas u bioskopima

Nastala pre skoro jednog veka iz pera francuskog pisca Ženevoa priča Velika avantura mačke Ru stiže 7. septembra u domaće bioskope.

Film "Velika avantura mačke Ru" od danas u bioskopima!

 

Sinhronizovani film "Velika avantura mačke Ru" (A Cat's Life) o živahnom gradskom mačetu koje odrasta na krovoima Pariza, a čiji se život potom odvija zajedno sa devojčicom i vlasnicom Klemens u srcu planinskog okruženja, naći će se na repertoaru domaćih bioskopa od četvrtka, 7. septembra.Film je snimljen prema motivima romana francuskog pisca Morisa Ženevoa (Maurice Genevoix) koji je poučnu i toplu priču o prijateljstvu jednog mačeta i jedne devojčice napisao pre skoro 100 godina.

 

Velika avantura mačke Ru


Sada, toliko vremena kasnije reditelj Gijom Mejdačevski, inače poznati filmski stvaralac sa dokumentarnim filmovima o divljim životinjama u svom opusu, od kojih i "Ailovo putovanje" iz 2018., oslikava staru priču Ženevoa ističuči da je film prilagodjen savremenim generacijama.

 

Velika avantura mačke Ru

 

Kućni ljubimac 21. veka u Francuskoj, u filmu se prikazuje dvostruka mačija strana, te tako i ono mačije "Ako želim" kako je još i autor pisao u knjizi.

 

 

Velika avantura mačke Ru

 

"Hteo sam da predstavim mačku kakva jeste. Nekada slatka, nekada predator, sposobna da se igra sa svojim plenom, To je ipak životinja koja će uloviti pticu ujutru, a uveče će da prede na vašoj sofi," zaključuje reditelj Mejdačevski.

 


Promo objava

news-img

U Srbiju stigao novi hit Lijan Morijarti

Devet potpunih stranaca je fascinantan triler čije se stranice „gutaju“ bez daha. Uzbudljivost ove priče na viši nivo diže mesto na kome se priča odvija – izlovano odmaralište, a momentu identifikacije sa likovima doprinosi zajednički motiv da se na tom mestu okupe – umor od gradskog načina života.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img