cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

NOVI ANIMIRANI FILM "ŽELJA" 23. NOVEMBRA OTVARA VRATA SVOG MAGIČNOG KRALJEVSTVA

Inspirisan magičnim, muzičkim nasleđem Volta Diznija, animacija ŽELJA donosi na veliko platno originalnu priču i likove, sa 7 novih numera, iza kojih stoji potpis poznate pevačice i tekstopisca Džulije Majkls (Julia Michaels), kao i Bendžamina Rajsa (Benjamin Rice) dobitnika nagrade Gremi.

NOVI ANIMIRANI FILM "ŽELJA" STIŽE 23. NOVEMBRA

Naredne nedelje, 23. novembra na repertoaru domaćih bioskopa naći će se novi Diznijev animirani film "Želja" (Wish) kojim poznati filmski studio kruniše proslavu svog velikog jubileja, 100 godina od početka rada prestižnog filmskog studija.


Inspirisana ogromnim nasleđem Volta Diznija animacija "Želja" donosi originalnu priču i zabavni mjuzikl sa 7 novih numera iza kojih stoji potpis poznate pevačice i tekstopisca Džulije Majkls (Julia Michaels), kao i Bendžamina Rajsa (Benjamin Rice) dobitnika nagrade Gremi.


Prilikom odabira autora pesama producenti animacije ističu da su želeli da to budu oni koji će snimiti vanvremenski i savremeni zvuk, originalnu muziku koja će biti inspiracija za dalji rad na filmu. Džulija Majkls do sada je pisala za mnoge svetske zvede, među kojima su Pink, Selena Gomez i drugi.

 

Želja


Sinhronizovana animacija "Želja" donosi na bioskopsko platno originalnu priču i potpuno nove likove smeštajući nas na fantastično ostrvo Rosasa, na Pirinejskom poluostrvu gde živi brojna zajednica predvođena kraljem Magnifikom. Iz svih delova sveta u Rosas dolaze ljudi kako bi poverili kralju svoje želje, a on im za uzvrat obećava da će čuvati njihove snove i jednog dana im ispuniti želje.

  

Želja

 

Na ostrvu živi i devojka Aša koja jako voli svoj narod. Njena moćna želja, zamišljena u ime voljenog naroda dobija svoj odjek i u kosmosu, a kada se pojavi nebeska sila bezgranične energije Aša dobija prijatelja sa kojim zajedno čini čudesne stvari. 


Želja


Reditelj animacije Kris Bak (Kris Buck) koji je režirao i čuveni Diznijev animirani hit "Zaleđeno kraljevstvo" kaže da su najnovijim filmom želeli da naprave ostvarenje koje u sebi sadrži nasleđe onoga što je Volt Dizni stvorio, čineći ga istovremeno bliskim novim generacijama. "Ono što bi i on sam uradio. Uvek je pomerao granice," rekao je Bak. 

 

U NASTAVKU POGLEDAJTE I TREJLER ANIMACIJE "ŽELJA"


Promo objava

news-img

Tvoj omiljeni Labello u limitiranom izdanju

Beograd, 19.februar 2024. – Bez obzira na godine, nikada nećemo biti spremni da se odreknemo slatkog, šarenog sveta crtanih filmova uz koje smo odrastali, kroz koje smo spoznavali svet oko nas i njegova stroga pravila, ali na mnogo nežniji način.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img