cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Od 24.11. u bioskope stiže Diznijeva animacija "ČUDESNI SVET"!

Glumci MILAN TUBIĆ, NATAŠA MARKOVIĆ, DIMITRIJE ILIĆ, VANJA MILAČIĆ oživljavaju likove u najnovijoj Diznijevoj animaciji "Čudesni svet" (The Strange World) koja je od sledeće nedelje, 24. NOVEMBRA na platnima domaćih bioskopa.

Od 24.11. u bioskope stiže Diznijev "ČUDESNI SVET"!

Glumci MILAN TUBIĆ, NATAŠA MARKOVIĆ, DIMITRIJE ILIĆ, VANJA MILAČIĆ oživljavaju likove u najnovijoj Diznijevoj animaciji "Čudesni svet" (The Strange World) koja je od sledeće nedelje, 24. NOVEMBRA na platnima domaćih bioskopa

"Animacija govori o večnom sukobu između generacija u porodici i o želji roditelja da deca vole i rade isto što i oni sami. Međutim, kada se jave nevolje i problemi svi shvataju da su različitosti zapravo prava snaga", ukratko glumac Milan Tubić opisuje radnju animiranog filma "Čudesni svet", u čijoj sinhronizaciji učestvuje kao istraživač Klejd.

Uzbudljiva Diznijeva bajkovita priča koja će se od 24. novembra naći na repertoarima domaćih bioskopa vodi gledaoce ostvarenja izvan poznatog zemaljskog prostora i vremena.

Film predstavlja Klejdse, legendarnu porodicu istraživača i avanturista dok pokušavaju da plove neistraženom i opasnom zemljom zajedno sa šarenolikom ekipom uključujući i jednu nestašnu mrlju, tronogog psa i gomilu proždrljivih stvorenja.

 Glumac Milan Tubić dodaje i to da "svaki član porodice ima neku svoju posebnu veštinu, a kad se sve one sklope u celinu nastaje pravi tim, dok je ljubav ta koja drži tim na okupu u svakoj neprilici."

Iz studija iz kojeg su iznikle animacije "Grad heroja" i "Enkanto: Magični svet", a pod rediteljskom palicom Dona Hola (Don Hall), dobitnika nagrade Oskar za animaciju Raja i poslednji zmaj iz 2021. i specijaliste za holivudske animirane filmove nastaje najnovije ostvarenje koje je, kako sam ističe "inspirisano klasičnim avnaturističkim pričama." Hol dodaje i da je "animacija "Čudesni svet" originalna avantura, komedija o tri generacije koje prevazilaze svoje razlike dok istražuju čudan, čudesan, ali često neprijateljski svet."
 
U NASTAVKU POGLEDAJTE TREJLER ANIMACIJE KOJA JE NA REPERTOARU BIOSKOPA OD 24.11.Promo objava

news-img

Dečji dani kulture od 5. do 7.4.– U igri sa knjigom

I ovog aprila deca se najlepše druže sa knjigom, i to u okviru Dečjih dana kulture, još jedne manifestacije koja promoviše knjigu i čitanje na najlepši način: kroz igru i zabavu!

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img