cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Viralni video: Pogledaj kako zapravo izgleda porođaj

Neverovatan je momenat stvaranja novog života, a još je čudesniji bebin dolazak na ovaj svet.

Viralni video: Pogledaj kako zapravo izgleda porođaj

Porođaj je svakako najposebniji momenat u životu žene, i kruna i cilj svake trudnoće. Prethodni meseci dobijaju svoje veliko finale, a sva ljubav, strahovi, nadanja i zebnja sažimaju se u jedinstvenom danu u kome na svet donosimo novi život.


Iako predstavlja jedno od najzahtevnijih i najbolnijih iskustava u životu žene, imajte na umu da je porođaj ujedno i sasvim prirodan fiziološki proces.

Edukativan videozapis, objavljen na Facebook stranici IFL science može pomoći mnogim prvorotkinjama da stvore predstavu - kako zapravo izgleda porođaj. Video je sakupio više od 120 hiljada lajkova i 50 hiljada komentara oduševljenih ljudi širom sveta.

Trudnoća je zaista čudesno stanje, a dokaz da je telo zaista najsavršeniji mehanizam u prirodi, upravo je ovaj video.

 

Izvor: FB/IFL science

news-img

Uživajte u svojim trenucima uz NIVEA Luminous630®!

Beograd, 28. aprila 2024. – Male nepravilnosti na našoj koži poput strija i pigmentnih fleka od sunca često znaju da nam predstavljaju problem i ometaju naše samopouzdanje. Da li ste se ikada zapitali, propuštate li neke lepe trenutke dok se koncentrišete na nedostatke koje možda samo vi primećujete na svom telu?

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img